- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.321
Bende noooayy ben acı yiyemiyorum bir tek işte orda eşimle anlaşmıyoruz o da çok sever acıyı ama ben noo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende noooayy ben acı yiyemiyorum bir tek işte orda eşimle anlaşmıyoruz o da çok sever acıyı ama ben noo![]()
bencede herkes duracağı sınırı bilsin zaten sorun yaşanmaz böyle iyiipleri verdik mi gidiyor kuzu en iyisi herkes haddini bilsin biz gelinler de öyle![]()
Bugun iftara kahvaltı yapalım dedi eşim, kıymalı yumurta çay patates kızartma peynir zeytin domates salatalık yeter şükürEveeettt hanımlar bugünün mönülerini rica ediyorummm.
Ben akşama et sote ve sebzeli (garnitürlü)pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum ayran ile birlikte![]()
Benim eşim hele misafirliğe gitmeyi sevmez neymiş evi gibisi yokmuşcan boğazdan gelir boşver yeee ramazn sonrası durulursun
he kız bşver hiç o topa grme seninde canına minnet![]()
zmanında bana az yapmadılar bbgm byük eltimle ilk başlarda ezildim ama şimdi aslaaa o yzdn biraz şirretlik her zmn iyidirAyyy sen ne fenaa gelinsinnn![]()
![]()

can boğazdan gelir boşver yeee ramazn sonrası durulursun
he kız bşver hiç o topa grme seninde canına minnet![]()
en sevdgm zahmetsiz menüüBugun iftara kahvaltı yapalım dedi eşim, kıymalı yumurta çay patates kızartma peynir zeytin domates salatalık yeter şükür![]()
aynen öyle bırak seni başkaları çağırsın hiç sevmem böyle şeyleride bugn bn öyle diyince siz gelin isterseniz kalın dedi dedm bir sorayım oğluşuna ne diyecek aradm onuda yok eve gidelm dedi bnde bunu istiyordum ztn![]()
![]()
Akşam kahvaltısı severiz aşko afiyet olsun canımBugun iftara kahvaltı yapalım dedi eşim, kıymalı yumurta çay patates kızartma peynir zeytin domates salatalık yeter şükür![]()
Sağolasın kuzum allah herkesin orucunu kabul etsin inşallahAkşam kahvaltısı severiz aşko afiyet olsun canım![]()
bnmkide hiç sevmez bn bazn zorla götürürüm bazenBenim eşim hele misafirliğe gitmeyi sevmez neymiş evi gibisi yokmuşbende çok ustelemedim aman ne uğraşacam
![]()
ooo kremalı mantar da favorimdir o da çok iyi gider öfff ağzım sulandıAh inşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere tez vakitte nasip etsin inşallahcanım kesin gibi ama tabiki 2 hafta sonraki kontrolümüzde tekrar genital organlar daha belirginleşmiş olacağından daha kesin olur
Canım ben kremalı mantarlı fesleğen soslu birer tane aldım
Ay hadi İnşallah![]()

Mesafe iyidir ben biraz yüz verdik ilk evlendigim dönemde kaynanama değilde annesine evde iki gelin dururken bana sen yemek yap gibisinden laflar demişti bende evde iki gelin var bana düşmez demiştim. Kaynanam da hasta zaten başka şehirde geçen sene yazın annesinin evinin temizlenmesinden kendisinin hasta olup temizleyemediginden yakinmisti bana diyor da evin iki tane gelini var ayrı otursalar bile sonuçta ben torunun esiyim onlar kendi gelinleri yapsınlar dimizmanında bana az yapmadılar bbgm byük eltimle ilk başlarda ezildim ama şimdi aslaaa o yzdn biraz şirretlik her zmn iyidir![]()
Amin canımmmSağolasın kuzum allah herkesin orucunu kabul etsin inşallah![]()
ooo kremalı mantar da favorimdir o da çok iyi gider öfff ağzım sulandı![]()
Orucluyuk ağzımız sulandı gitti yawwooo kremalı mantar da favorimdir o da çok iyi gider öfff ağzım sulandı![]()
bende biraz çalışayım birikti iftardan sonra görüşürüz öpüldünüzhadi bn çıkıyorum işten öptüm sizi eve gidince görüşürüz![]()
Yavaş yürü yorma kendini canımhadi bn çıkıyorum işten öptüm sizi eve gidince görüşürüz![]()
Görüşürüz tatlımmbende biraz çalışayım birikti iftardan sonra görüşürüz öpüldünüz![]()