Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ohh ellerine sağlık beybi ben daha işten çıkamadımmm kocam bey makarna yanına şinitzel istemiş canı onu almış yanınada patates kızartıcam teeemmmmemm 🤣
Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn 🥰
Ayy kız olurmu dersin. Amaaann bilirse bilsin larimm yav artık düşünmicem sanki onada torun için uğraşıyoruz napalım 😂😂😂😂
Olur mu olur valla 😂 aman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar
Kızlar femara kullandınız mı yan etki yaptı mı acaba
Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim

Ne yalan söyliyim avakoda yediğimde bende böyle olmuştum yaa :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de hiç yiyemiyorum yaa 😂

ahahahahah bende aynen ama ben yoğurda koyup yiyorum dene güzel oluyor tek asla tüketilecek bir şey değil allah affetsin :KK70:
ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu :KK70: :KK70:

Olur mu olur valla 😂 aman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar

Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim

Ben de hiç yiyemiyorum yaa 😂
Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık 😬

birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu :KK70::KK70:

Baştan bu ay seni dinlendirelim dedi.. Sonra biraz düşündü tekrar klomen verdi kullanıcam yine birde dostinex veriyordu onu vermedi bu ay .. Eşime de destek bişeyler verdi bitkisel bakalım gidicem 10. Gün.. 11. Gün hafta sonuna geliyor o yüzden bu ayda 10. Gün gidicem gerek görürse 13. Gün tekrar bakıyor zaten😇
Hakkinda hayirli olsun cnm tedavin sonunda bebeğine kavusursun insallah🤲🏻🥰

Kız gizliden sana gıcık olup kaynanana söylemesin bu 😂

Ohhhh yarasınnn canım mm ellerine sağlık 🤗

İyi yaptın canım yorma kendini 🤗

Yok tövbe 😂

Yeşilcimm çok sevindim ne kadar güzel bir gün 😍 kanama alanı ne durumda? Cinsiyetler hakkında birşey dedi mi? Düzen laboratuvar ına ayrıca ödeme yaptın mı yaptıysan ne kadar ve bugün ki kontrolün için farklı bir ödeme yaptın mı? İkili tarama olduğu için fiyat farkı oldu mu yazarsan çok sevinirim 🤗
Canım kanama alanı kapanmış şükür 🙏 progestan bırak dedi..oksapar ve folik asit devam ..cinsiyet bişey söylemedi ben de sormadım erken diye ..düzen laboratuvarına 160 lira ödeme yaptım.Ebru hanım muayenesi içinde aynı ücreti ödedim nakit 650 kredi kartı 700 yani ..1 ay sonrasına randevu verildi bayramdan sonraki haftaya inşallah gideceğim 😉 Bulantılarım içinde 1 ay daha devam eder ama azalır dedi bakalım 🤔

ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu :KK70: :KK70:

Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık 😬

birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu :KK70::KK70:
Ahhaahha 😂😂😂😂😂 hiçbirşeyin olgunu iyi değil porti

Yaziklarim olsunn
İki mulayimm insanizz :KK4:
Bicaktan korkarim ve döt tutar beni :KK70:
😂😂😂 Yeminle tam dayaklıksınız
Canım kanama alanı kapanmış şükür 🙏 progestan bırak dedi..oksapar ve folik asit devam ..cinsiyet bişey söylemedi ben de sormadım erken diye ..düzen laboratuvarına 160 lira ödeme yaptım.Ebru hanım muayenesi içinde aynı ücreti ödedim nakit 650 kredi kartı 700 yani ..1 ay sonrasına randevu verildi bayramdan sonraki haftaya inşallah gideceğim 😉 Bulantılarım içinde 1 ay daha devam eder ama azalır dedi bakalım 🤔
Oh binlerce şükür yeşilcim 🤗 aslında önceden tahliller muayene ücretine dahildi neden böyle oldu anlamadım. Ben bugün iskenderundaki doktoruma gittim ikili taramamızı yaptık çok şükür bir pr görünmüyor cinsiyeti de bir kız bir erkek olarak gördü 2 hafta sonra tekrar bakacağız kesinlik açısından 🥰 bebişlerin haftası nasıl görünüyor? İlerdeler mi tam haftalarındalar mı nasıllarmış

Merhabalar 🙋‍♀️ Bugün 2li tarama için doktor randevuma gittim .çok şükür iyi bebişler..ultrason sonuçları iyi dedi ense kalınlığı ve burun kemiği iyi dedi doktorum. LaRisaCca LaRisaCca canım kan tahlilide istedi Ebru hanım .. düzen laboratuvarına gittik orda kan verdim 3 gün sonra sonuç çıkar dediler.😉
Ohh oh cok sevndm canm bnm 🤲 darısı bizlere olsun inşallah hep böyle güzel devam eder 💋❣️🤲
Evett bebişim farkındayım her oynayanı aslında davet etmeliyim çok ayıpkar bir kadınım :ukala: 😂😂
😂😂😂 ASLINDA sen şey de bnde onların düğününde oynarım ödeşiriz

Back
X