- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmıştım canım ama 2 doz kadar azdı. Bi yan etkisi olmamıştıKızlar femara kullandınız mı yan etki yaptı mı acaba
ahahahahah bende aynen ama ben yoğurda koyup yiyorum dene güzel oluyor tek asla tüketilecek bir şey değil allah affetsin
Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnnohh ellerine sağlık beybi ben daha işten çıkamadımmm kocam bey makarna yanına şinitzel istemiş canı onu almış yanınada patates kızartıcam teeemmmmemm![]()
Olur mu olur vallaAyy kız olurmu dersin. Amaaann bilirse bilsin larimm yav artık düşünmicem sanki onada torun için uğraşıyoruz napalım![]()
Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirimKızlar femara kullandınız mı yan etki yaptı mı acaba
Ben de hiç yiyemiyorum yaa
ay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahuahahahahah bende aynen ama ben yoğurda koyup yiyorum dene güzel oluyor tek asla tüketilecek bir şey değil allah affetsin![]()
Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artıkOlur mu olur vallaaman o da görsün çabanızı elleşmesin zaar
Tatlım en yan etkisi olmayan yumurta büyütücü diyebilirim
Ben de hiç yiyemiyorum yaa![]()
He he zıpır olurmuş falan filan
Hakkinda hayirli olsun cnm tedavin sonunda bebeğine kavusursun insallahBaştan bu ay seni dinlendirelim dedi.. Sonra biraz düşündü tekrar klomen verdi kullanıcam yine birde dostinex veriyordu onu vermedi bu ay .. Eşime de destek bişeyler verdi bitkisel bakalım gidicem 10. Gün.. 11. Gün hafta sonuna geliyor o yüzden bu ayda 10. Gün gidicem gerek görürse 13. Gün tekrar bakıyor zaten![]()
İnşallah canım çok sağol AmiiinnnHakkinda hayirli olsun cnm tedavin sonunda bebeğine kavusursun insallah![]()
Yaziklarim olsunnHe he zıpır olurmuş falan filan![]()
Canım kanama alanı kapanmış şükürKız gizliden sana gıcık olup kaynanana söylemesin bu
Ohhhh yarasınnn canım mm ellerine sağlık
İyi yaptın canım yorma kendini
Yok tövbe
Yeşilcimm çok sevindim ne kadar güzel bir günkanama alanı ne durumda? Cinsiyetler hakkında birşey dedi mi? Düzen laboratuvar ına ayrıca ödeme yaptın mı yaptıysan ne kadar ve bugün ki kontrolün için farklı bir ödeme yaptın mı? İkili tarama olduğu için fiyat farkı oldu mu yazarsan çok sevinirim
![]()
Ahhaahhaay birde öyle deniyim birkere alıp. Herkes faydalı diyoda nebileyim yemesekte olur yahu![]()
Ohhh ellerin dert görmesin canımm yarasınnn
Aynen öylee valla larim bugün anneme söyledim zaten dayanamadım artık
birisi bana dedi olgunu alıcaksın olgun çok güzel dedi. Öyle aldım ilk denememdi son oldu![]()
Yaziklarim olsunn
İki mulayimm insanizz
Bicaktan korkarim ve döt tutar beni![]()
Oh binlerce şükür yeşilcimCanım kanama alanı kapanmış şükürprogestan bırak dedi..oksapar ve folik asit devam ..cinsiyet bişey söylemedi ben de sormadım erken diye ..düzen laboratuvarına 160 lira ödeme yaptım.Ebru hanım muayenesi içinde aynı ücreti ödedim nakit 650 kredi kartı 700 yani ..1 ay sonrasına randevu verildi bayramdan sonraki haftaya inşallah gideceğim
Bulantılarım içinde 1 ay daha devam eder ama azalır dedi bakalım
![]()
Bilmem mi seniiYaziklarim olsunn
İki mulayimm insanizz
Bicaktan korkarim ve döt tutar beni![]()
Sisi gidi yaramaslar sisiiiiBilmem mi seniiama Dimek öyle görünmüyoruz
ben de azmettiriciymiş zati
![]()
Duramazsınız ki içiniz fokur fokur
Ohh oh cok sevndm canm bnmMerhabalarBugün 2li tarama için doktor randevuma gittim .çok şükür iyi bebişler..ultrason sonuçları iyi dedi ense kalınlığı ve burun kemiği iyi dedi doktorum.
LaRisaCca canım kan tahlilide istedi Ebru hanım .. düzen laboratuvarına gittik orda kan verdim 3 gün sonra sonuç çıkar dediler.
![]()
Evett bebişim farkındayım her oynayanı aslında davet etmeliyim çok ayıpkar bir kadınım![]()
![]()