Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
melinda- senin kontrol ne zamandı canım
Dün akşam gittim canım Tosbiğim tepe taklak duruyorduelleri yüzündebacakları ayakları iyice seçiliyor artık çok mutlu oldum 10 gün sonra ikili taramaya gideceğim. Ya ben şimdiden 1.5 kilo aldım Bulantıyı bastırmak için sık az yedim ama çok fazla yemedim bence İkinci trimestr üçüncü trimestr beni kim durduracak doktorum şimdi birşey demiyor ama o zaman dötümü kesecek bence
Emzirenlerden duyduğum kadarıyla emzirmeyle çok güzel kilo veriliyormuş, kendimi öyle teselli ediyorum
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn iyi haftasonları

Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yok kaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi Bn hiç cıkmak istemedim

Kizlar 10. Aydan bildiriyorum cok fazla hayal kurmayin piliiiiz hatta ikiz analarii hiiiiiic hayal kurmasin totonuzu yataga koyup bikac saat uyuyabildiginiz aksamlari lüks sayin kendinize

Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yok kaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi Bn hiç cıkmak istemedim
Çok harika hem de Her gidişimde daha çok aşık oluyorum 67civarıyım şu an Sen kaç kilosun Veririz elbet onlar sağlıklı olsun da yeter tabi ki Eşim de sürekli damızlık gibi beni besleme derdinde Çok şeker oluyor birşey de diyemiyorum

Günaydın tatlişko demek bebitonu gördün ne güzel di mi kıpır kıpır maşallah hiç üzülme biz de 2 kg aldık bence fena ilerlemiyoruz
Tabii peraares bu laflardan sonra kilo vermicek kilo alacak
Valla bülent hoca da ona nooo der

Aynen canımm kilo aldık ama bence 3 ayda 2 kilo iyidir. 4 ayda 4 kilo alıyordum normalde şuan iyi gidiyorum bence.
Kizlar 10. Aydan bildiriyorum cok fazla hayal kurmayin piliiiiz hatta ikiz analarii hiiiiiic hayal kurmasin totonuzu yataga koyup bikac saat uyuyabildiginiz aksamlari lüks sayin kendinize
Ben başıma geleceklerin farkındayım canım zaten seni örnek gösterdim
Uyandın mı minnoş anneee

Günaydınlar herkese ve iyi hafta sonları diliyorum Ohh miss elime sağlık , afiyet olsun Lariş

Bnde 64 kiloyum kuzucum 62 ile hamile kaldım bsy olmaz verilir üzülme yeter ki saglık olsun

Ellerine saglık beybii bnde Kahvaltımı gömdüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…