- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.541
Yok yaa bence bi 3 4 kilo versem yeter canım çok kilon yok gibi155 falan
Balık etli severizYok yaa bence bi 3 4 kilo versem yeter canım çok kilon yok gibi
Aynen aynen yemeğin salçalısı kadının kalçalısıBalık etli severiz
Tabi pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren dötüdürAynen aynen yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Dün akşam gittim canımmelinda- senin kontrol ne zamandı canım
TabiiTabi pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren dötüdür
Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yokDün akşam gittim canımTosbiğim tepe taklak duruyordu elleri yüzünde bacakları ayakları iyice seçiliyor artık çok mutlu oldum 10 gün sonra ikili taramaya gideceğim. Ya ben şimdiden 1.5 kilo aldım Bulantıyı bastırmak için sık az yedim ama çok fazla yemedim bence İkinci trimestr üçüncü trimestr beni kim durduracak doktorum şimdi birşey demiyor ama o zaman dötümü kesecek bence
Emzirenlerden duyduğum kadarıyla emzirmeyle çok güzel kilo veriliyormuş, kendimi öyle teselli ediyorum
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn iyi haftasonları
Follow to follow
İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsin
Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canım
Ayy portiiiihayallerini severim senin
Cücülerden sonra fırsat olur mu dersinbak muallimezzz e, ned en e hiçbiri gelemiyor
Çok harika hem deKuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yokkaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi Bn hiç cıkmak istemedim
GunaydinnGÜ N O
Günaydın tatlişko demek bebitonu gördün ne güzel di mi kıpır kıpır maşallahDün akşam gittim canımTosbiğim tepe taklak duruyordu elleri yüzünde bacakları ayakları iyice seçiliyor artık çok mutlu oldum 10 gün sonra ikili taramaya gideceğim. Ya ben şimdiden 1.5 kilo aldım Bulantıyı bastırmak için sık az yedim ama çok fazla yemedim bence İkinci trimestr üçüncü trimestr beni kim durduracak doktorum şimdi birşey demiyor ama o zaman dötümü kesecek bence
Emzirenlerden duyduğum kadarıyla emzirmeyle çok güzel kilo veriliyormuş, kendimi öyle teselli ediyorum
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn iyi haftasonları
Valla bülent hoca da ona nooo der
Gunaydiiiin
Günoooooooo
Aynen canımm kilo aldık ama bence 3 ayda 2 kilo iyidir. 4 ayda 4 kilo alıyordum normalde şuan iyi gidiyorum bence.Kuzuş üzülme simgoştan bende 2 kilo aldık şimdiye kadar veririz elbet nolcak yapacak bsy yokkaç kilosun şimdi onlar iyi olsun bize yeter ooyyy harikaa onları izlemek degil mi Bn hiç cıkmak istemedim
Kizlar 10. Aydan bildiriyorum cok fazla hayal kurmayin piliiiizhatta ikiz analarii hiiiiiic hayal kurmasin totonuzu yataga koyup bikac saat uyuyabildiginiz aksamlari lüks sayin kendinize
Uyandın mı minnoş anneeeGunaydinn
Günaydınlar herkese ve iyi hafta sonları diliyorumŞimdi kahvaltı kekimi attım fırına çayı koydum, adamı uyandırdım
Kızlar iftarda size bu kekin tarifini atacağım sahur için ya da çayın yanına çok lezzetli oluyor bence. Akşam foto atar tarif yazarım size
Bnde 64 kiloyum kuzucum 62 ile hamile kaldımÇok harika hem deHer gidişimde daha çok aşık oluyorum 67civarıyım şu an Sen kaç kilosun Veririz elbet onlar sağlıklı olsun da yeter tabi ki Eşim de sürekli damızlık gibi beni besleme derdinde Çok şeker oluyor birşey de diyemiyorum
Günaydın yeşilcimGünaydınlar herkese ve iyi hafta sonları diliyorumOhh miss elime sağlık , afiyet olsun Lariş
Ellerine saglık beybii bnde Kahvaltımı gömdüm şimdiŞimdi kahvaltı kekimi attım fırına çayı koydum, adamı uyandırdım
Kızlar iftarda size bu kekin tarifini atacağım sahur için ya da çayın yanına çok lezzetli oluyor bence. Akşam foto atar tarif yazarım size
Günaydın canımGünaydınlar herkese ve iyi hafta sonları diliyorumOhh miss elime sağlık , afiyet olsun Lariş
Afiyet olsun canım benimEllerine saglık beybii bnde Kahvaltımı gömdüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?