Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yandı bitti kül oldu

Asko elimden geldiğince gün aşırı değerlendirmeye çalışacam kasik ağrım yine vardı az önce hafifti

Ayy sabahtan beri hiç oturmadım. Dedim ki kocime mükellef bir kahvaltı hazırlayayım. Hoopp annesini aradı koş gel kahvaltı hazır diye. Neyse geldi kv kişisi. Sonra artık götür çayı getir kahveyi yap nescafee yi ikram et tatlıyı.. akşam yemeğine de bendeydi. Amaaaa ütümü ona yaptırdım en azından yarın ütü yapmayacam bir de dedim ki ysrın kahvaltıya yemeğe sendeyiz anne payas çorbası yap tamam dedi

Yandı bitti kül oldu

Asko elimden geldiğince gün aşırı değerlendirmeye çalışacam kasik ağrım yine vardı az önce hafifti
Kasık ağrısı lekelenme filan belirti olabilir tabi ama sen vücudunu o dönemlerde nasıl diye daha iyi bilirsin canımıniçi

Arkadaşlar size sahurda,iftarda,kahvaltıda,çay saatinde çok keyif alarak yiyeceğiniz çok lezzetli ve sağlıklı bir tarif veriyorum. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun

Eklentiler

• IMG_20210417_113656.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210417_113651.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20210417_115306.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 35
Kasık ağrısı lekelenme filan belirti olabilir tabi ama sen vücudunu o dönemlerde nasıl diye daha iyi bilirsin canımıniçi
Kasık ağrım oluyordu ama kahverengi lekelenme ilk defa oluyor sanırım clife dan kaynaklanıyor

Tansiyonu yine ara Ara dusuyor
Biraz daha dinlenmesi gerek sanirim
Baska hersey yolinda kuzular
Kalabalik oluyoruz koyde persembeden beri burdayz
Kosturmacayla gecti
Siz iyi olunda canım.. kalabalıkta olmanız daha iyi kafanız dağılır ,yorgun süreçten çıktınız dinlenirsiniz

Siz iyi olunda canım.. kalabalıkta olmanız daha iyi kafanız dağılır ,yorgun süreçten çıktınız dinlenirsiniz
Şu tansiyon meselesi canimi skiyor cok
Asiri gerginim dün aksam rüyamda annemin öldugunu gordum sabah aglaya aglaya kalktim

Yaptım kuzum aslında 10a kadar saydım ama yalnış saydım demek banada bozuk gibi geldi o. Yeni yaptığım bu kadar çıkmadı ama biraz koyulaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…