- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.661
Yandı bitti kül olduBurada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canım
Canım benimmm
Demeyiz demeyiz
Seni yerim teo msen hüzünlenme her regl seni cücülerine bir adım daha yaklsştırıyor. Bir bakacaksın regl bitişiyle eniştenin sonuçları süper çıkmış ve adet sonrası uzun protokole başlamışsın ız
Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelim
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrr
Kuzucum ellerine sağlık
Hahahaah bu ne kız süper
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşke
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledirama seninkiler de Allah esirgesin haftasıyla uyumlu
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyor
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştim
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirmeher nasip vaktine esirdir
CanımCookiie kullandı bu ay daha doğrusu çoğunlukla eşine yedirdi
Ahahha hormon mağduru genç kadın
Ellerin dert görmesin canımben bugün belen tava, tereyağlı pirinç pilavı, salata, ayran , havuç tarator yaptım
Hahahah yoldayız canım geliyoruz
Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...
Kasık ağrısı lekelenme filan belirti olabilir tabi ama sen vücudunu o dönemlerde nasıl diye daha iyi bilirsin canımıniçiYandı bitti kül oldu
Asko elimden geldiğince gün aşırı değerlendirmeye çalışacam kasik ağrım yine vardı az önce hafifti
He ya akşam saati hazırlığa girince unutuyorumHani Bn gelecektim yemege ne zmn olcak bu olay
Kasık ağrım oluyordu ama kahverengi lekelenme ilk defa oluyor sanırım clife dan kaynaklanıyorKasık ağrısı lekelenme filan belirti olabilir tabi ama sen vücudunu o dönemlerde nasıl diye daha iyi bilirsin canımıniçi
He ya akşam saati hazırlığa girince unutuyorum
Olabilir aşko yüksek ihtimalleKasık ağrım oluyordu ama kahverengi lekelenme ilk defa oluyor sanırım clife dan kaynaklanıyor
Arabasının sigorta zamanı gelmiş zaten yasta adamBir boğaz daha mı ödesin şimdi eniştem
Olabilir aşko yüksek ihtimalle
Arabasının sigorta zamanı gelmiş zaten yasta adam
Tansiyonu yine ara Ara dusuyorOofff misss afyt şeker olsun bbgm nası oldu kocişin
Siz iyi olunda canım.. kalabalıkta olmanız daha iyi kafanız dağılır ,yorgun süreçten çıktınız dinlenirsinizTansiyonu yine ara Ara dusuyor
Biraz daha dinlenmesi gerek sanirim
Baska hersey yolinda kuzular
Kalabalik oluyoruz koyde persembeden beri burdayz
Kosturmacayla gecti
Şu tansiyon meselesi canimi skiyor cokSiz iyi olunda canım.. kalabalıkta olmanız daha iyi kafanız dağılır ,yorgun süreçten çıktınız dinlenirsiniz
Canım ağır süreçler atlattınız tamamen bilinç altı rüyasıŞu tansiyon meselesi canimi skiyor cok
Asiri gerginim dün aksam rüyamda annemin öldugunu gordum sabah aglaya aglaya kalktim
Canım güzeldi çok şükür
Canım rüyaların tersi çıkarmış Allah annene uzun ömürler versinŞu tansiyon meselesi canimi skiyor cok
Asiri gerginim dün aksam rüyamda annemin öldugunu gordum sabah aglaya aglaya kalktim
Yaptım kuzum aslında 10a kadar saydım ama yalnış saydım demek banada bozuk gibi geldi o. Yeni yaptığım bu kadar çıkmadı ama biraz koyulaşmışBurada biz herşeyi konuşuyoruz . Eve boya yaptırsak onu , kv kavga etsek onu, eşle tartışssk onu... Sakın öyle düşünme. Canının sıkkın olduğunu bildiğimden hep aklımdasın ve etiketliyorum rahat ol lütfen. Canım adet olman iyi birşey demekki c life sende etki etmiş yumurtalar baya büyümüş bu adet döneminde gün aşırı değerlendirmeye başlanma sdet biter bitmez inşallah gebe kalırsın canım
Canım benimmm
Demeyiz demeyiz
Seni yerim teo msen hüzünlenme her regl seni cücülerine bir adım daha yaklsştırıyor. Bir bakacaksın regl bitişiyle eniştenin sonuçları süper çıkmış ve adet sonrası uzun protokole başlamışsın ız
Canımmm o bir etken değil sen bugün bi tane test yap negatifi gör 2-3 gün sonra test yaptığımızda silik çizgi filan çıkarsa iğneden mi diye düşünmeyelim
Oooo yansınnn gecelerrrrrrrr
Kuzucum ellerine sağlık
Hahahaah bu ne kız süper
Evet canım sağlık ocağı da yazar elevit pronatal 10 tl ye alıyorum.
Canım sanki uzun süre idrara tutulmuş dağılmış gibi duruyor başka bi tane daha yapsan keşke
Canım bilmem ki beslenmeden kaynaklıdır belkide.. bebiklerin baş popo mesafesine göre sanırım gelişim haftasını belirliyorlar. Kuzum ben de eşim de kısa değiliz belki bebikler de genetik olarak öyledirama seninkiler de Allah esirgesin haftasıyla uyumlu
Evet canım çünkü içerisinde hcg hormonu var. Fakat her belirti herkeste olacak diye birşey yok senin belin ağrır benim göğsüm ..
Hayır canım . O senin adet döngüne göre hesabın. Normalde 28 günde bir adet olan bir kadın 14. Günde yumurtlar ve yumurtlamanın 14. Günü yani 28. Gün adet olur. Bu yüzden iğneyi vurduğumuzda kontrollü çatlatma yapmış olacağımızdan 14 gün sonra adet olmayı bekleriz ama senin döngün uzun olduğundan olmaya da bilirsin. İğneden sonraki 10-22 gün arası adet görenler oluyor
Canım hoşgeldin böyle olmasına üzüldüm seni çok merak ettik kızlar genel c vap vermişler amsn kendinize dikkat edin tüp sürecinizi de aksatmayın
Selam canım ben adetin 11. Günü çekilmiştim
Canım çok oldu öyle hissettiğimiz. Hatta tüp yaptığımda da öyle hissettim ama olacak Allah ın izniyle umudunu hiç yitirmeher nasip vaktine esirdir
CanımCookiie kullandı bu ay daha doğrusu çoğunlukla eşine yedirdi
Ahahha hormon mağduru genç kadın
Ellerin dert görmesin canımben bugün belen tava, tereyağlı pirinç pilavı, salata, ayran , havuç tarator yaptım
Hahahah yoldayız canım geliyoruz
Canım iyi birşey yumurtalar büyürken ya da ovülasyon olduğunda lekelenme olabilir ama bu tip ürünler kullanırken muhakkak ya gün aşırı değerlendirmek gerekir ya da ovü ile takip etmek...
İnşallah nasipte varsa kuzumO zmn bundan snra ki belirtileri bebişe yorabilirmiiyiz
Kız hala test yapmadın ya bravo sanaCanım güzeldi çok şüküryarınıda atlatırsam sıra pazartesi günü için heyecanlanmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?