- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.681
Sagol canim uzuldum ve gercekten hicbisey yapmak istemiyorum artik yoruldum vazgecmek bile dusundum ama esim ikna ediyo doktorla konus gidelim diye hayattan sogudum yaMorelini bozma canım olsun mayısta olacak inşallah Adetten bir kaç gün sonra çekiliyor canım 2 ay önce bende çekilmiştin ama doktorun bilir en doğru zamanı..
DeliAyy sabahtan beri hiç oturmadım. Dedim ki kocime mükellef bir kahvaltı hazırlayayım. Hoopp annesini aradı koş gel kahvaltı hazır diye. Neyse geldi kv kişisi. Sonra artık götür çayı getir kahveyi yap nescafee yi ikram et tatlıyı.. akşam yemeğine de bendeydi. Amaaaa ütümü ona yaptırdımen azından yarın ütü yapmayacam bir de dedim ki ysrın kahvaltıya yemeğe sendeyiz anne payas çorbası yap tamam dedi
Ama hep güzl yemekleri kaçırıyorum bni çagırdıgın da kötü bisey yaparsan bozuşuruzHe ya akşam saati hazırlığa girince unutuyorum
Valla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilimMesajlarınızı okuyorum maşallah hepiniz enerji saçıyorsunz bende 3 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm tedavideki ikinci ayım kızlar banada dua edin şu mübarek günlerde hepimizin dileği kabul olsnda şu stresten kurtulalm
Çok svnmdm canım daha güzel iyi günleriniz inşallahTansiyonu yine ara Ara dusuyor
Biraz daha dinlenmesi gerek sanirim
Baska hersey yolinda kuzular
Kalabalik oluyoruz koyde persembeden beri burdayz
Kosturmacayla gecti
Yok yok yapmamAma hep güzl yemekleri kaçırıyorum bni çagırdıgın da kötü bisey yaparsan bozuşuruz
Kuzum öyle deme daha yolun başı. 2 aşılama, 1 tüp negatifim var. 36 yaşındayım. Ama umudum var, olacak inşallahValla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyizValla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim
Rabbim bu ay nasip etsin bebegini sanada guc versinKuzum öyle deme daha yolun başı. 2 aşılama, 1 tüp negatifim var. 36 yaşındayım. Ama umudum var, olacak inşallah
Rabbim zihin açıklığı versin canım benimCanım güzeldi çok şüküryarınıda atlatırsam sıra pazartesi günü için heyecanlanmakta
Tamam geriye 8 gün kaldıYaptım kuzum aslında 10a kadar saydım ama yalnış saydım demek banada bozuk gibi geldi o. Yeni yaptığım bu kadar çıkmadı ama biraz koyulaşmış
Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadımKız hala test yapmadın ya bravo sana
Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsunMesajlarınızı okuyorum maşallah hepiniz enerji saçıyorsunz bende 3 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm tedavideki ikinci ayım kızlar banada dua edin şu mübarek günlerde hepimizin dileği kabul olsnda şu stresten kurtulalm
Tenk yu beybiDeliellerine saglık kuzuş afyt bal şeker olsun
Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musunValla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim
Yok yok yapmam
Onun yerine ben mi yapsam neRabbim zihin açıklığı versin canım beniminşallah pazartesi gününkü sınavda sıra
Tamam geriye 8 gün kaldı
Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadım
Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsunrabbim inşallah bu tedavinle gebeliğini müjdelesin inşallah bebişin seninledir
Tenk yu beybi
Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musun
edaecoo eniştenin kasko ödemesine denk gelmemeye çalış canım
Yok canım hafta sonu sınavlarım vardı Olumsuz çıkarsa kafama takarım onlarda etkilenir diye opazartesi yapıcamKız hala test yapmadın ya bravo sana
O sınavı nasıl atlatırım bilmiyorumRabbim zihin açıklığı versin canım beniminşallah pazartesi gününkü sınavda sıra
Orası kesinO sınavı nasıl atlatırım bilmiyorumher koşulda ağlayarak buraya yazıcam onu biliyorum
Cok haklisiniz tesekkur ederim cok hassaslastim sanirim artik alistim da aslinda ama isteAmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz
İnşallah bebişin seninledirBekledigim adet günüm 19 nisan test yapmamak için almadm bile çünkü çok sabırsızm kendmi tutmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?