Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morelini bozma canım olsun mayısta olacak inşallah Adetten bir kaç gün sonra çekiliyor canım 2 ay önce bende çekilmiştin ama doktorun bilir en doğru zamanı..
Sagol canim uzuldum ve gercekten hicbisey yapmak istemiyorum artik yoruldum vazgecmek bile dusundum ama esim ikna ediyo doktorla konus gidelim diye hayattan sogudum ya

Deli ellerine saglık kuzuş afyt bal şeker olsun

Valla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim

Valla bende enerji falan kalmadi olanlari tebrik ediyorum allah isteyen herkese versin yalniz ben cok yoruldum banada dua edin hic iyi degilim
Kuzum öyle deme daha yolun başı. 2 aşılama, 1 tüp negatifim var. 36 yaşındayım. Ama umudum var, olacak inşallah

Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin ve bizlerede ama gerçekten moralini yüksek tutmaya çalış pes etme bizler çoğu insana göre iyi durumdayz en azndan eşlerimiz destek oluyo tedavi olma imkanımız var özel olmcksa bi rahatszlgn varmı ben pko luym bende bi kaç güne. Adet olurum öyle hissediyorum ama canımı sıkmyrm bu ay olmadı diger ay olmasa üç beş ay sonra biz elimizden geleni yapıp tevekkül etmeliyiz

Canım güzeldi çok şükür yarınıda atlatırsam sıra pazartesi günü için heyecanlanmakta
Rabbim zihin açıklığı versin canım benim inşallah pazartesi gününkü sınavda sıra
Yaptım kuzum aslında 10a kadar saydım ama yalnış saydım demek banada bozuk gibi geldi o. Yeni yaptığım bu kadar çıkmadı ama biraz koyulaşmış
Tamam geriye 8 gün kaldı
Kız hala test yapmadın ya bravo sana
Onun sınavı olmasaydı baskı yapacaktım da kıyamadım
Canım 14. Gün ise neden test yapmıyorsun rabbim inşallah bu tedavinle gebeliğini müjdelesin inşallah bebişin seninledir
Deli ellerine saglık kuzuş afyt bal şeker olsun
Tenk yu beybi
Biz umudunu enerjisini yitirenleri nasıl kendine getiriyoruz biliyor musun
edaecoo eniştenin kasko ödemesine denk gelmemeye çalış canım

Onun yerine ben mi yapsam ne

Cok haklisiniz tesekkur ederim cok hassaslastim sanirim artik alistim da aslinda ama iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…