Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok haklisiniz tesekkur ederim cok hassaslastim sanirim artik alistim da aslinda ama iste
Bende öyleym herşeye moralimi bozarm ama yanlış yapıyoruz tüm zarar kendmize ve gerçekten bu ay farkettim olumsuz düşündükçe olmuyor güzel düşünelim içimizi ferah tutalım ki hormonlarımz bi kendne gelsin

Tadına dayanabilirim iki ay soğan kürünü içen ben Faydalıysa her şeye katlanırım

Sagol canim uzuldum ve gercekten hicbisey yapmak istemiyorum artik yoruldum vazgecmek bile dusundum ama esim ikna ediyo doktorla konus gidelim diye hayattan sogudum ya
Canım yapma ama böyle beni teselli ediyordun bir kaç gün önce bak şimdi sen ne diyorsun pes etmek yok bak burda yıllarca bizden daha da fazla evlat hasreti çeken ablalarımız arkadaşlarımız kardeşlerimiz var ben de çok üzülüyorum evet ama zamanı değil demekki diyorum. Hem ne derler Allah bekletiyorsa daha güzeli vereceği için bekletir iş Olucak Allah İn izniyle bizde anne olucaz şimdi toparla kendini doktoruna git eşini de üzme

Yaa tesadufe bak ben de bu topicte dolasiyodum yeni güzel haberler arıyodum iyiyim cok şükür, karnım büyüyo ben büyüyorum sen nasılsın bulanti vs varmı hersey yolundadir inşallah
Kalp kalbe karşı canımm . İyi olmanıza çok sevindim. Cinsiyeti öğrendin mi hareketleri hissetmeye başladınız mı nasıl gidiyor? Ben ve bebişler iyiyiz hamd olsun. Bulantılar bitti kurtulduk çok şükür kabus gibiydi. Bir kızım bşr oğlum olacakmış tteyzoşumuz
Ben yeni duydm acaba bana bi faydası olur mu pko için kullanabilir miyim
Canım pco için durum nedir bilemiyorum ama etiketlediğim arkadaşlar yanıtlayacaklardır merak etme
Ben iyim cok şükür ama onun gerginligi benide geriyor
Ah bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…