- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.821
He anladm cnm bende goreseyim ne diyecek bakayimm artk duruma goreBende anestezili yapcktm öyle konuşmştk doktorumla stresten dilim damağm kuruynca azck su içtm diye yapmadılar normal çekildm biraz ağrım oldu ama dayanılmck gibi değildi çok sürmüyo 10 dk bile değil ben sonrasına odaklandgm için acı pek etkilemedi belkide sonrasında bi süre uzandm bi iki saat içinde ağrı falan kalmadı ama karnım şişmişti baya sonrasnda iyiki dedm normal olmş en azndan doktorun o an söylyü herşeyi için rahat oluyo
Hayırlısı olsun canım canını sıkma herşeyin bi vakti saati elbet vardırHe anladm cnm bende goreseyim ne diyecek bakayimm artk duruma gore
Saol kuzucumOoooo hafta sonuuuu alevlisiiiii rast gelsin nur ummmm
Biz 2 seneye yakındır deniyoruz,eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni yeni düzeldi,bende amh düşüklüğü var şansın artığını söylüyorlar hatta doktorum o ay ilaç tedavisi bile yapmamıştı bana denemek adına şansımız olabilir belki diye,tam bir ay önce çekilmiştimAnladim sagolun siz Ne zamandir deniyordunuz? Bide film cekilen ay sans arttigi dogru mu
Sagol canim oyle hayirli gecelerHayırlısı olsun canım canını sıkma herşeyin bi vakti saati elbet vardırHayırlı geceler
Gecmis olsun Sansiniz bol olsun hayirli bebeklerBiz 2 seneye yakındır deniyoruz,eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni yeni düzeldi,bende amh düşüklüğü var şansın artığını söylüyorlar hatta doktorum o ay ilaç tedavisi bile yapmamıştı bana denemek adına şansımız olabilir belki diye,tam bir ay önce çekilmiştim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinGecmis olsun Sansiniz bol olsun hayirli bebekler
Evet kuzu bundanEnerjimize enerji katsınbağışıklığa da iyi geliyor diye aldım kuzum ya siz duydunuz mu bunları
YaaaLaRisaCca cımm ayıp olmazsa çok merak ettim sen kaç yaşındasın çünkü bende sana karşı böyle Bi anaç duygu oluştu sende anaç bişeyler seziyorum genelde bana derler çok anaç yapın var diye ama
Aminnnn inşallah bebeğimSağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsin
Emre si olduSonuc ne oldu peki canim ?
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırımBen kullanmadım hiç kuzum
AminnnnGeceye şöyle güzel bir dua bırakalım bal kızlar
Canım hoşgeldinCanımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidirBabaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Aminnn canım benimAy inşallah canım ilaç yazdı artık bugün doktor. Yaaa nasıl sevindim sağlıkla gelsin minnoşlarDarısı isteyen herkesin başına başta sana
Allahim bağışlasınBana da dua eder misin ? Kalbimde ki bu ateş sönsün , mucizeme kavusayim Rabbim nasip etsin
Gunaydiiiiin
Günaydın canlarGünaydın canlar
Geç demedin bende zaten canım inşallah amin canım36 geç mi ya bence çok normal benmde annem 40 yaşında doğurmş beniAllah hepimizin gönlündeki mucizeyi yeşertsin de güzel güzel büyütelim onları
Evet öyleymiş canım aldım haberleriEvet kuzu bundanCookiie aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Aminnnn inşallah bebeğim
Emre si oldudarısı sana
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Aminnnn
Canım hoşgeldinbaşın sağolsun rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Aminnn canım benimçok tşk ederiz teyzoşumuz senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Erkencisin bugünEvet öyleymiş canım aldım haberlerihislerim kuvvetlidir
Canım bu arada şimdi aklıma geldi artık son aylardasın karnın büyüyor bolca yağlan su iç taze sebze meyve tüket çünkü kaşıntı çatlama öncesi de olabilir sakın kaşıma kendiniCanımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidirBabaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Tabi yanlış anlaşılmasınErkencisin bugün
Benimki de bıraksam 12 ye kadar uyurEşim uyumayı pek sevmez sabahları
Ahhaha biz anladık anlayacağımızııı sizi gidi siziiiTabi yanlış anlaşılmasınramazan yani... Erken uyanıp evde de olsa günün değerlendirmek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?