Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He anladm cnm bende goreseyim ne diyecek bakayimm artk duruma gore

Anladim sagolun siz Ne zamandir deniyordunuz? Bide film cekilen ay sans arttigi dogru mu
Biz 2 seneye yakındır deniyoruz,eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni yeni düzeldi,bende amh düşüklüğü var şansın artığını söylüyorlar hatta doktorum o ay ilaç tedavisi bile yapmamıştı bana denemek adına şansımız olabilir belki diye,tam bir ay önce çekilmiştim

Gecmis olsun Sansiniz bol olsun hayirli bebekler

Enerjimize enerji katsın bağışıklığa da iyi geliyor diye aldım kuzum ya siz duydunuz mu bunları
Evet kuzu bundan Cookiie aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Sağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsin
Aminnnn inşallah bebeğim
Sonuc ne oldu peki canim ?
Emre si oldu darısı sana
Ben kullanmadım hiç kuzum
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Geceye şöyle güzel bir dua bırakalım bal kızlar
Aminnnn
Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Canım hoşgeldin başın sağolsun rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Ay inşallah canım ilaç yazdı artık bugün doktor. Yaaa nasıl sevindim sağlıkla gelsin minnoşlar Darısı isteyen herkesin başına başta sana
Aminnn canım benim çok tşk ederiz teyzoşumuz senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti

Evet öyleymiş canım aldım haberleri hislerim kuvvetlidir

Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Canım bu arada şimdi aklıma geldi artık son aylardasın karnın büyüyor bolca yağlan su iç taze sebze meyve tüket çünkü kaşıntı çatlama öncesi de olabilir sakın kaşıma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…