Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar. Bende oruç tutmuyorum adetliyim ama esime hazırlıyorum sahur. Normalde kendi hazirlardi ama su siralar yalnız birakmak istemiyorum bekliyorum o yatana kadar.. Acaip uykum kaçıyor ama evdeyim aynı oruçlu gibi saga sola yatıyorum gün icinde

Ben aldım ben arı sütü bal polen propolis karışımdan
Şifa olsun hepimizee

Kuzum muhtemelen yanlış hatırlıyorsun çünkü kullanmadım acaba kullanmayı düşündüm de onun muhabbeti geçti de onu mu hatırlıyorsun aksine benim de hafızam inanılmaz kötüdür

Büyüyoruz valla ben riskli aya geldim bu ay gergin olurum biraz

Yok aşko kv ye gidecem bugün de yırttım sen yedin mi kuzu
Canım benim hiç gerilme Rabbime bol bol dua edelim sırf bu yüzden bir operasyon geçirdin hiçbir şey olmayacak Allahım esirgesin Cücüşlerin cinsiyeti belli olmuş larişimmm gözünüz Aydın şimdi kıyafet alışverişleri ve isim arayışları başlasın

Günaydın canım eşlerimize de kıyamıyoruz ne yapalım Allah senden de razı olsun inşallah
13. Gün çatlatma iğnesinden sonra ve yine negatif.. artık umudum kalmadı illaki silkte olsa çıkardı..
Canım demekki yeni aya hazırlanacağız Allah büyük
Yok kuzum benim kuzenimin iki kızı var onda tedavi gördü
Tüh istatistik bozuldu
Günayydınnnn güzellerr
Günaydın kenkem portiko
No orucc
Henuz baslamadim hos oruc varken gec yatip daha gec kalkiyom
Adet bitmedi mi daha kızz
Kuzum muhtemelen yanlış hatırlıyorsun çünkü kullanmadım acaba kullanmayı düşündüm de onun muhabbeti geçti de onu mu hatırlıyorsun aksine benim de hafızam inanılmaz kötüdür
E ben de onu sana bulayım bekle
Ay inşallah canım benim içimi ferahlattın
Günaydın canisi adet oldum ben malesef oruç tutmuyorken uzaktan eğitimde başlamışken temizliği mı bitirmeye çalışıyorum pek giremiyorum ya o yüzden
Amann yoğun günler geçiriyorsun canım ellerin dert görmesin güle güle kirletin kuzucum

Sorun değil kuzum benim; inş faydasını görürüz :) Senin değerlendirmen erken olur haklısın. beklemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…