• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anestezili yapcktm öyle konuşmştk doktorumla stresten dilim damağm kuruynca azck su içtm diye yapmadılar normal çekildm biraz ağrım oldu ama dayanılmck gibi değildi çok sürmüyo 10 dk bile değil ben sonrasına odaklandgm için acı pek etkilemedi belkide sonrasında bi süre uzandm bi iki saat içinde ağrı falan kalmadı ama karnım şişmişti baya sonrasnda iyiki dedm normal olmş en azndan doktorun o an söylyü herşeyi için rahat oluyo
He anladm cnm bende goreseyim ne diyecek bakayimm artk duruma gore👍🏻

Anladim sagolun siz Ne zamandir deniyordunuz? Bide film cekilen ay sans arttigi dogru mu
Biz 2 seneye yakındır deniyoruz,eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni yeni düzeldi,bende amh düşüklüğü var şansın artığını söylüyorlar hatta doktorum o ay ilaç tedavisi bile yapmamıştı bana denemek adına şansımız olabilir belki diye,tam bir ay önce çekilmiştim

Biz 2 seneye yakındır deniyoruz,eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri yeni yeni düzeldi,bende amh düşüklüğü var şansın artığını söylüyorlar hatta doktorum o ay ilaç tedavisi bile yapmamıştı bana denemek adına şansımız olabilir belki diye,tam bir ay önce çekilmiştim
Gecmis olsun Sansiniz bol olsun hayirli bebekler☺️❤️

Enerjimize enerji katsın 🤣🤣 bağışıklığa da iyi geliyor diye aldım kuzum ya siz duydunuz mu bunları
Evet kuzu bundan Cookiie Cookiie aldı bu ay
Yaaa LaRisaCca LaRisaCca cımm ayıp olmazsa çok merak ettim sen kaç yaşındasın çünkü bende sana karşı böyle Bi anaç duygu oluştu sende anaç bişeyler seziyorum 😂😂genelde bana derler çok anaç yapın var diye ama
🤗💛 Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım 🤭
Sağlıkla gelsinlerrr hiç önemli değil canlarım benim Allah hepimizin evlatlarını sağ salim gelmesini nasip etsin
Aminnnn inşallah bebeğim 🤗
Sonuc ne oldu peki canim ?
Emre si oldu 😁darısı sana
Ben kullanmadım hiç kuzum 🥰
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım 😂
Geceye şöyle güzel bir dua bırakalım bal kızlar 🌸
Aminnnn 🤲🏼
Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir ❤️ Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı 🎈
Canım hoşgeldin 🤗 başın sağolsun 😑 rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Ay inşallah canım ilaç yazdı artık bugün doktor. Yaaa nasıl sevindim sağlıkla gelsin minnoşlar 🙏🏻❤️ Darısı isteyen herkesin başına başta sana 🤲🏻❤️
Aminnn canım benim 🤗 çok tşk ederiz teyzoşumuz 🥰 senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti

Evet kuzu bundan Cookiie Cookiie aldı bu ay

🤗💛 Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım 🤭

Aminnnn inşallah bebeğim 🤗

Emre si oldu 😁darısı sana

Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım 😂

Aminnnn 🤲🏼

Canım hoşgeldin 🤗 başın sağolsun 😑 rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim

Aminnn canım benim 🤗 çok tşk ederiz teyzoşumuz 🥰 senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Evet öyleymiş canım aldım haberleri 😘😘hislerim kuvvetlidir

Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir ❤️ Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı 🎈
Canım bu arada şimdi aklıma geldi artık son aylardasın karnın büyüyor bolca yağlan su iç taze sebze meyve tüket çünkü kaşıntı çatlama öncesi de olabilir sakın kaşıma kendini 🤗

Back
X