Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Allah rahmet eylesin canim benim mekanı cennet olsun inşallah sana da geçmiş olsun.

Olsun canım gençsin hala yok bişey yaşında 36 yaş geç kalınmış bir yaş değil hem bence çabalıycaz tabiki olucak Allah İn izniyle hepimizin inşallah ben de 28 yaşındayım
36 geç mi ya bence çok normal benmde annem 40 yaşında doğurmş beni Allah hepimizin gönlündeki mucizeyi yeşertsin de güzel güzel büyütelim onları

Canım Cookiie Kuzum faydasını gördünüz mü?
Ay canım ben etiketi görmemişim kaçırmışım ya kusura bakma
Arısütü bal polen probolis karışımı eşim kullanıyor canım henüz daha 1 bucuk hafta falan oldu başlayalı çocuk için henüz fayda görüp göreceğimizi bilmiyorum. Ama kendisine baya iyi geldiğini dinc hissettiğini vs dedi o yönden memnun şuan. Bugünde probolis kapsül almış hatta ayriyetten

Orasi hic belli olmuyor pko ile kolayca hamile kalanlari hep duyuyoruz kismethem tip da biyere kadar konusuyor sorun yok diyorlar ama belki de var bilemiyorlar. Doktorum sey demisti simdi ciftlerde Hamile kalamama konusunda erkek icin belirli sebepler mevcut ve mudahale ediyoruz vs ama kadinlar acisindan bagisiklik sisteminden bilmem hangi sebebe kadar valla saydi da suan aklimda degil. cok fazla sebep var ve biz bunlarin bir kismini bilebiliyoruz kontrol altina alabiliyoruz bunlar disindakiler saptanamadigindan artik asilama ve sonra tup bebek yapiyoruz. o nedenle Rabbim sifamizi versin hepimizin diyelim Sizin Film sonucunuz nasildi?guzeldir insallah

bana femara + ovitrelle catlatma ignesi verdi doktorum bu gectigimiz ay. Ilk ilac denememizdi olumsuz sonuclandi tbi bugun itibariyle. Hsg cektirecegim artik gerisi ona gore sekillenir bekleyip gorecegiz

İlk ay çok normal hiç canını sıkma gerçekten ben inanıyorum ki herşey bizde bitiyo psikolojik olarak ben kendme çok baskı yaptgmı düşünüyorum mesela düşünmeden duramıyorum ilk ilaç tedavisi oldgm ay yığınla test aldm ve ben kendmi olumsuzluğa itiyodum resmen o yüzden bu ay gayet sakin davranıyorum test bile almadm eşim pazartesi doktora gidelm diyo ona bile yok dedm bi kaç gün geçerse kan veririm inşallah . Film sonucum gayet normal dedi doktorum problem olabilecek bişey yokmuş doktorum bile panik oldgmu biliyo biraz bekleyelim diyo 15 aylık evliyim ama sonuçta bi sorunum var önlem almak istiyorum diye biraz benim acelem

Gerçekten herşey kısmet işi Rabbim ol dedimi oluyo benim canımı sıkan eşimin akrabaları anlamıyorum nasıl denk getirdiklerini benden bi kaç ay önce benden sonra evlenenler şıp diye hamile kalıyolar maksimum bi seneleri dolmuyo ya anlamıyorum gerçekten şans mı demeliyim yoksa zihniyet mi bilemedm mesela kaynanam tedavi oldgmu falan bilmiyo söylemek istemedim ama kendisi de erken oldgnu söylüyo bugnlerinin tadını çıkar diyo Allahtan bi normal benim kaynanammış bu ailede

Benim de bircok arkadasim akrabam var ayni sekilde evlenip hop hamileler sasiriyorum bende hepsini bagislasin allah o konuda canim skilmaz da su her allahin gunu bebeklerini story atanlara cok sasiyorum yok mama saati yok oyun saati insanlar ne bayiliyo goze sokmaya biz merakta da degiliz hani bebenin her anina insan soyleyemiyo da ,farkinda degiller belkide ama olmayanin da aklina sokuyolar cidden dusunmeyim desen bile her bakista on onbes bebek video hikayesi goruyosun aklina dusuyo yine Esimle basta dusunmedik bizde biraz zaman gecsin dedik ama hemen isteyince olur diye dusunuyodum tabi hangi mantiksa artik kaynananiz sorun etmiyormus buda bisey hem kimisi acayip oluyo gercekten allah yardim etsin

Beklemek daha iyi gunun gecerse alir yaparsin iyiymis hem sonucunda. Doktora gidip gelincede stres olunuyo,rahatlik en iyisi ama basarabilene. Zaten rahat insanlar hep daha basarili bence bu hayatta onu goruyorum genelde cokta seyapmamak lazim

Tabiki benimde gözüm yok Allah bizede her isteyenede nasip etsin ama ilk günden de çocuk yanlış geliyo bana tanıdıklarımn çoğu görücü usulü evlendi o yüzden şaşırıyorum hangi cesaretle belki anlaşamcksnz bi birbirinizi tanıyın önce biz eşimle 3 yıl görüştük sonrasnda evlendık ona rağmen başlarda 7 8 ay kadar eşim yok diyodu bi düzenimiz olsun yoksa benmde olanda gözüm yok elbet Rabbim bizede nasip eder

Aynen oyle hemen olmasi erken geliyor banada. Amin insallah

Beklemek daha iyi gunun gecerse alir yaparsin iyiymis hem sonucunda. Doktora gidip gelincede stres olunuyo,rahatlik en iyisi ama basarabilene. Zaten rahat insanlar hep daha basarili bence bu hayatta onu goruyorum genelde cokta seyapmamak lazim
Aynen valla ben her zaman söylerim gamsızlar kazanıyo diye hsg için randevu al geç olmadan en azından için rahat olur onada baktır ben çok korkuyordum ayaklarım geri gidiyordu ama aklımda şüphe olmasn diye yaptrdm en azndan basit bi yapışıklık falansa açılmış olur faydasını görürsün

Insallah. Evet ya bende korkuyorum nasil gideceksem

Canim cok tatlidir heralde dusunecegim karar vermedim henuz.sen nasil yaptirdin hangisini tavsiye edersin
Bende anestezili yapcktm öyle konuşmştk doktorumla stresten dilim damağm kuruynca azck su içtm diye yapmadılar normal çekildm biraz ağrım oldu ama dayanılmck gibi değildi çok sürmüyo 10 dk bile değil ben sonrasına odaklandgm için acı pek etkilemedi belkide sonrasında bi süre uzandm bi iki saat içinde ağrı falan kalmadı ama karnım şişmişti baya sonrasnda iyiki dedm normal olmş en azndan doktorun o an söylyü herşeyi için rahat oluyo

Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
Canım bnm hoşgeldin öncelikle başın sagolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kaşıntı içinde duymuştum hamilelikte daha önce Allah yardımcın olsun zor bsy az kaldı biraz daha sık dişini annesi kndne dkkt et özletme kndni ara sıra gel ugra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…