Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkurler canim Anestezisiz anestezili bizim tercihimize mi bagli birde ucreti nedir siz ozelde mi yaptirdiniz bilginiz varmi
Özelde yaptırdım doktorum anestezi vererek daha detaylı inceleyeceğini söyledi zaten totalde 15 dk sürmüş. Ücreti 1200 civarı oldu,üniversite hastanesinde de çekiliyor denildi bana ama ordaki doktorun altında kontrol olmam gerektiği ve baştan tetkik yapılması gerekir dediler bende kabul etmedim,baştan tedavi süreç uzuyordu. Özelde yaptırdım daha rahat oldu benim adıma

Anladim sagolun siz Ne zamandir deniyordunuz? Bide film cekilen ay sans arttigi dogru mu

Karismis cevaplar bende yanitlamamisim sorunuzu. Herhangi bir skinti yok testler temiz cikti esimin ve benimde. Yani bir kez test verdik ikimizde sonradan birsey degisti mi bilemiyorum tabi.

Sizinledir umarim bebeginiz,olmazsiniz belki

Karismis cevaplar bende yanitlamamisim sorunuzu. Herhangi bir skinti yok testler temiz cikti esimin ve benimde. Yani bir kez test verdik ikimizde sonradan birsey degisti mi bilemiyorum tabi.

Sizinledir umarim bebeginiz,olmazsiniz belki
Hayırlısı olsun hepimiz için siz benden bi adım öndesiniz bi sıkıntınız da yok çok şükür sağlığıyla hayırlısıyla olur benm Mart ayında merıonal daha sonra çatlatma iğnesi oldm olmadı hemen adet bitiminde hsg çekildim sonra tekrar letu merıonal ve ovitrelle kullandm Bekliyorum şu an sizin aşılama mı sadece iğne mi tedaviniz nasıl ?

Canımlar bayadır takip edemiyorum. Umarım herkes iyidir Babaannem rahmetli oldu bir kaşıntı yaşıyorum üstüne anlatamam. Her biriniz aklımdasınız. Kaçırdığım güzel haberler var mı
başın sağolsun canım benim. Kaşıntı çok zor, çabucak geçsin inşallah. LaRisaCca nın cücülerinin cinsiyeti belli oldu canım. Bir kız bir erkek.

başın sağolsun canım benim. Kaşıntı çok zor, çabucak geçsin inşallah. LaRisaCca nın cücülerinin cinsiyeti belli oldu canım. Bir kız bir erkek.
Ay inşallah canım ilaç yazdı artık bugün doktor. Yaaa nasıl sevindim sağlıkla gelsin minnoşlar Darısı isteyen herkesin başına başta sana

sayfanın en yaşlısı benim zaten 36 yaşındayım canım. Hala çabalıyorum
Olsun canım gençsin hala yok bişey yaşında 36 yaş geç kalınmış bir yaş değil hem bence çabalıycaz tabiki olucak Allah İn izniyle hepimizin inşallah ben de 28 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…