- 4 Temmuz 2018
- 4.150
- 7.956
- 158
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.061
Ahahhaha enişte karaarlıysa yapar valla o azmi gördümKuru ekmekle yaşar, köprü altlarında kalır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha enişte karaarlıysa yapar valla o azmi gördümKuru ekmekle yaşar, köprü altlarında kalır![]()
Amannn Allah bol kazanç versin yaşam kolaylığı versin inşallahAynen oyle canim. Bende onceden kendim yapiyodum kuzu. Ama is hayatim cok yogun olunca cumartesi de calisinca zor geliyodu artik.surda bi sene oncesine kadar gelen kadin vardi ki onuda binbir dil dokmeyle cagiriyorum. Yarim gunde yetiyodu zaten. Ama simdi benim icin daha da zor oluyo. Gunluk icin robotu kullaniyorum . Sagolsun esimde yardimci oluyor diyer konularda. Ama detayli icin birileri gerekiyor. Fiyatlari yuksek ama yapacak biseyimde yok![]()
Ne demek kuzum bi bakıyım dedim sayfayı okuyamam ama belki etiketlenmişimdir dedim hissetmişimçok sayfa var direk sona geldim
![]()
Et bebişim şifa olsunSonuna kadar devam edeceğim inşallah canım benim![]()

İnşallah rabbim ağzından duysunKuzum hic endiselenme. Senin sag salim gelecek bebeklerin bu sefer. Icini ferah tut. Iyi dusun ki iyi olsun. Ben oyle yapiyodum bu gebeligimde. Ki biliyosun cokta kolay gecmedi ilk donemim.
Ay canim sagolasin dusunmen yeter.Ooo inanmıyorum ya neden o kadar fazla ki yani tamam kolay değil bir evi temizlemek ama o kadar da değil evet ya düzgün yapanı bulmak zor gerçekten biz 4 senedir bu ablayla yapıyoruz şükür iyice alıştı o bizim eve işini de çok düzgün yapıyor yakın olsaydın sana yollardım ama uzakmış gebze![]()
Evet sayfa çok aktif maşallah ve aslında güzel bir şey bu ama giremeyince sıkıntıAmannn Allah bol kazanç versin yaşam kolaylığı versin inşallah
Çoğu zaman hepimiz bunu yapıyoruz maşallah sayfa çok aktif yetişmek için çok aktif olmak şart
Et bebişim şifa olsun
Skrkz17 isterdim ki bir sebebin olmamış olsaydı ve erkenden müjdeni alabilseydin ama bu konuda direnç gösterdiğin için bu ödülü sana veriyorum tebrik ederim
İnşallah rabbim ağzından duysun![]()
Çıkacak inşallahValla öyle canım baya bi yoruldum ama 4 gün rahatım zaten cuma da tatil yaşasın 23 nisannnyemekler hazır iftara
ay inşallah kuzum inşallah sağlıkla çıkar dünden beri onunda üzüntüsü mahvetti beni
inşallah sağlıkla çıakr anasına kavuşur
![]()
Ay maşallah rabbim sağlık versin daha da iyi olsunlar inşallahÇıkacak inşallahdileğin de ikizleri minnoş doğdu sanırım 2 ay küvözde kaldılar ama iyiler çok şükür
![]()
Amin canim insallah.Amannn Allah bol kazanç versin yaşam kolaylığı versin inşallah
Çoğu zaman hepimiz bunu yapıyoruz maşallah sayfa çok aktif yetişmek için çok aktif olmak şart
Et bebişim şifa olsun
Skrkz17 isterdim ki bir sebebin olmamış olsaydı ve erkenden müjdeni alabilseydin ama bu konuda direnç gösterdiğin için bu ödülü sana veriyorum tebrik ederim
İnşallah rabbim ağzından duysun![]()
Çok önemli birşey konuşmadık canım pazartesiyi bekliyoruz sen gelince konuşcazEvet sayfa çok aktif maşallah ve aslında güzel bir şey bu ama giremeyince sıkıntıhayır şimdi içim içimi de yiyor bir şey kaçırdım mı diye
![]()
Hahaha süpersin tamamdır o zaman pazartesi burdayım ne kaldı ki zatenÇok önemli birşey konuşmadık canım pazartesiyi bekliyoruz sen gelince konuşcaz![]()
Hadi şeytanın bol olsun yen de gelEşim şimdi tavlayı getirdi bi aklını alıyım şunun geliyim![]()
Aminn inşallah Rabbim herkesin evladını korusunAy maşallah rabbim sağlık versin daha da iyi olsunlar inşallah![]()
Hahaha tamamdır bendeeHadi şeytanın bol olsun yen de gel
Aminn inşallah Rabbim herkesin evladını korusun![]()
Hahaaa
Ne demek hayatım varolasınAyyy çok teşekkürlerbeni bu ödüle layık gördüğünüz için başta C Capanin Gururu Teyom sonra
LaRisaCca sonra
edaecoo ya çok teşekkürler
![]()
Sorma vallaOzamannn sigarayı bırakıyoruz güllll![]()
Annelik fedakarlık isterSorma vallasırtımda nikotin bandı ve sigara bırakmanin yükü
![]()
Hemen geldimGelin benimkinide kesinn vallaa
Anneme kacicam bende ikigun kalsin annesinde kafam kaldirmiyo .
İstahi durmuyoo
Onun tansiyon dustukce benimki cikiyoor he![]()