• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2829046

Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de :KK17:
Hayırlısıyla sende hamilesin bence değer ne olursa olsun iki gün sonra artış güzelse hiç takılma lütfen. Ki bebeğini etkileme bu şekilde 🤲😍 haydi hayırlı olsun güzellikler getirsin sizlere 🤲

kuzuş iğne etkisi geçmiş çok şükür şimdi 2 güne bir test yap :KK36:
Hadi bakalım, seninde bi saat kaldi bak cikinca etiketle beni bu ara cok giremiyorum kacirmayim kuzum😍 inşallah herşey yolundadır bol bol görürsün bebişi🧿😍

Kızlar, gelecek ay tüp yaptıracağız ya, eşim 2. doz aşıyı da mayısta vurduracak. Öncesinde aşı olması Ejekülasyon örneği vermede sıkıntı yaratır mı? Eşim hiç korona geçirmedi önceden. Temkinli olmak adına vurduruyor.
Canım bu konuda hiç bilgim yok 🤔
Hadi bakalım hayırlısı 🍀🙏
Hayırlısı olsun bebeğim inşallah yavrucuğun seninledir

edaecoo edaecoo canım bişey soracağım kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyor musun ?ve kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim ..Ben oksapar 0,4 kullanıyorum rapor çıkartılıp reçete yazdırdım kutu başına 29,5 lira fark ödedim .sizde de öyle mi ?
tatlımm bn hiç ödemedim hala da kullanıyorum hatta 3 aylık kan sulandırıcı stogum var evde ama ilk alışlarda belli bi ücrete kadr ödeniyor die biliyorum senin ama ilk alışın degil demi eğer öyleyse başka eczaneye sormanı öneririm bn o farkı saglık ocagında yazdırdıgım zmn ödüyordum bu arada rapor bna çıktı bnm elimde 9 günlük iğnem vardı ve o iğne süresi geçmeden eczane bana iğneleri vermedi

Hadi bakalım, seninde bi saat kaldi bak cikinca etiketle beni bu ara cok giremiyorum kacirmayim kuzum😍 inşallah herşey yolundadır bol bol görürsün bebişi🧿😍
inşallah balımm tmmdır haber ederim çıkar çıkmazz sende dkkat et kndne hmn negatf çıktı die salınma sakın hiç belli olmaz bu işler biliyorsun :KK36: :KK60:

O yazlık kışlık meselesi bende işten gelince başlardı ve gece 1 e kadar sürerdi. Dolabın içini sil bazanın altını sil. Şuan en üşendiğim şeylerden biri
ayy bnde dün işte yaptım ama tam bitiremedm geçen gün bazayı arkadaşım yaptı bebişe dolapta yer açmak için eşya kaldırdığımızda bn ondan kurtuldum ama büyük bazamın altı duruyor onuda birine kitlerim :KK70:

ayy bnde dün işte yaptım ama tam bitiremedm geçen gün bazayı arkadaşım yaptı bebişe dolapta yer açmak için eşya kaldırdığımızda bn ondan kurtuldum ama büyük bazamın altı duruyor onuda birine kitlerim :KK70:
Hahaah 😂 ben de cumartesi günü çocuk dolabını boşaltma hurcu dolaba kaldırma işini kaynanamla koci me kitlemiştim 😁 napalım anam mecburuz. Kaldırabilsem zaten ben yaparım. Kaldıramıyorum ki

Back
X