Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz sen götünün kesilmesini mi istiyorsun seni gebertiriz sıra sizde bak hepmz yavaş yavaş güzel haberler veriyoruz az kaldı sizde vericek siniz sabır kuzum

Ayy inşallah simgoşş rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsn

Kuzuş inşallah hepmz güzel hbrleri veririz rabbm yüzümüze baksın

Canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini az kalmış transfere hayırlı haberlerle inşallah bu sfer bebişin gelir sana canm bnm herşey güzel olucak morelini yüksek tut

Canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini az kalmış transfere hayırlı haberlerle inşallah bu sfer bebişin gelir sana canm bnm herşey güzel olucak morelini yüksek tut
Hoşbuldum kuzumm az kaldı valla insallah hayırlı haberle gelirim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum komik diziler filmler izliyorum yemeklerle uğraşıyorum oturup düşünmüyorum.
Tabii transfer dönemi nasıl olurum bilemiyorum
Hadi hayırlı güzel haberler senden insallah kız mı olcak erkek mi ne hissediyorsun

Kaynanamdan evime inicem dus vs almaya yarim saat kala koltuklarin ,odalarin yerini degistirmeye kalktii
Doktora gitcegimi bilmiyordu bana sen gec insen olurmu diyoo
Durmadim indimm bendee
Zamansiz is yapiyosun anne deedimmm
Basim agridi yaa
en sevdiğim gelin modeli dediği dedik

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tbkide hamilesinnnnnn deliiii bnmde 240 çıkmıştıı hiçte düşük değil çok güzel bak biz sana dedik demiii çok sevndmmmmmmm
Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok

Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok
Ayyy hamile gördüm

Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıcakla ilerlesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…