- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.301
Hayırlı olsunnn canımm transfer sürecini paylasıyordun buradaaYaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordumAllah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok
İkiz mi tek değil mi yani
yaptığından pişman olma boşverDedigi dedik ama basi tutan gelin
Dedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparımValla baktım ki bu kadınlardan hayır gelmeyecek yavaştan ya Allah demek şart oldu
İnşallah bulaşmaz canım aman dikkat et Allah korusun seni
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayağını denk al deseydin
Eki Görüntüle 2829046
Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Kızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsünallah seni ne etmesin nası ittin kız ölebnada tüyo ver
aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canım
Canım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasınAyyy inanmıyorummm canım çoook sevindimm yaa .. arkadaslarımın da ikizleri kız-erkek olmustu. Ne de güzel denk gelmiş seni tebrik ederimm darısı bana vallahi.
Skrkz17 Canımm senin adına çok sevindim transfer sürecini anlatmıstın demek tutundu bebişin sana
Bana da dua edin olur mu
Kitle kitle kitlemek iyidir
Ayyy amin bnde istymm bari tahmin etsn demiteo teyzesi
Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırımDoğru söylüyorsun canım zaten pıhtılasma problemim de var baslamam lazım yürüyüşe bir an evvel :)
Amin canımmmAyy inşallah simgoşş rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsn
Şimdi hello yazacam bir daha görünmeyeceksinHello kuzular
Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zatenKaynanamdan evime inicem dus vs almaya yarim saat kala koltuklarin ,odalarin yerini degistirmeye kalktii
Doktora gitcegimi bilmiyordu bana sen gec insen olurmu diyoo
Durmadim indimm bendee
Zamansiz is yapiyosun anne deedimmm
Basim agridi yaa
Canım ben hemşireyle konuştum kuzum değerim hakkında 30 40la başlayıp gebeliği çok iyi ilerleyen hastalarım var önemli olan 2 gün sonraki artış dedi
Ahaaa da gördümCanım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasın
Birazcık yükümüzü almasınlar mı
Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırım
Amin canımmm
Şimdi hello yazacam bir daha görünmeyeceksin
Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zaten
Bak gördün mü
Bu insanlari anlamiyorumCanım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasın
Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırım
Amin canımmm
Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zaten
Bak gördün mü
Şimdi yazdım doktoruma. Birşey demedi ama sormakta fayda var çok sağol canım aklıma gelmemiştiCanım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasın
Amin canımmm
Bak gördün mü
Kaç çıktı kuzum kaçıncı günKizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj
9.gunum 34 cikti.Kaç çıktı kuzum kaçıncı gün
mesela kaçıncı günde kaç çıktı ?Kizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj
9.gunum 34 ciktimesela kaçıncı günde kaç çıktı ?
Kuzu girmeden 20 dk önce ağrı kesici iç tamamdır bak gör öyle ciddi bir ağrı yok anlık oluyorYok tatlım korunun dedi doktor Çarşamba Hsg ve sperm testi var çünküHsg de anestezi falan bosverdim dedim en fazla laricine ağlarım dedim. Çok acıdı, bayıldım,ayildim derim dedim
Canım seni 5. Gün sanıp yazdım birden muhteşem hafızamlaNasıl yani canım
Hahahah vicdansıssssDedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparımne fayda aynen devam tepinmeye
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsünama cok pişman oldum valla sonra resmen canı acıdı adamim
Ahaaa da gördüm
Canım çoook var merak etme herşey yolundaKizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj
Gerçekten tuhaf bu insanlarBu insanlari anlamiyorum
Hem fiziken hemde ruhen zor bi donemdeyim
Hala is diyoo cildiricim
Canım hemşirelerin dediğine göre ilk değer değil artışlar önemli derler ya moralini hic bozma9.gunum 34 cikti.
5.gun cift embriyo
Aynen canım sen tedbirini alŞimdi yazdım doktoruma. Birşey demedi ama sormakta fayda var çok sağol canım aklıma gelmemişti
Valla ilk hep dedim kız die sonra erkek hissettim hep hala erkek hissediyorum canımHoşbuldum kuzumm az kaldı valla insallah hayırlı haberle gelirim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum komik diziler filmler izliyorum yemeklerle uğraşıyorum oturup düşünmüyorum.
Tabii transfer dönemi nasıl olurum bilemiyorum
Hadi hayırlı güzel haberler senden insallah kız mı olcak erkek mi ne hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?