Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok
Hayırlı olsunnn canımm transfer sürecini paylasıyordun buradaa
çok sevindim benm de transferime az kaldı
Sürekli sorular sorarım artık sizlere
şuan da hala kullandıgn ilacın var mı :)

Dedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparım ne fayda aynen devam tepinmeye

allah seni ne etmesin nası ittin kız öle bnada tüyo ver

aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canım
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsün ama cok pişman oldum valla sonra resmen canı acıdı adamim

Canım benim darısı sana inşallah sen her zaman dualarımdasın
Kitle kitle kitlemek iyidir

Ayyy amin bnde istymm bari tahmin etsn demi teo teyzesi
Birazcık yükümüzü almasınlar mı
Doğru söylüyorsun canım zaten pıhtılasma problemim de var baslamam lazım yürüyüşe bir an evvel :)
Canım sen şimdiden kan sulandırıcı başladın değil mi transfer öncesi başlatılıyor sanırım
Ayy inşallah simgoşş rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsn
Amin canımmm
Şimdi hello yazacam bir daha görünmeyeceksin
Kaynanamdan evime inicem dus vs almaya yarim saat kala koltuklarin ,odalarin yerini degistirmeye kalktii
Doktora gitcegimi bilmiyordu bana sen gec insen olurmu diyoo
Durmadim indimm bendee
Zamansiz is yapiyosun anne deedimmm
Basim agridi yaa
Yani sen öyle bir süreçten çıkmışsın vücudun yorgun eşya mı taşıyacaksın? Yapma öyle bir şey zaten
Canım ben hemşireyle konuştum kuzum değerim hakkında 30 40la başlayıp gebeliği çok iyi ilerleyen hastalarım var önemli olan 2 gün sonraki artış dedi
Bak gördün mü

Ahaaa da gördüm

Bu insanlari anlamiyorum
Hem fiziken hemde ruhen zor bi donemdeyim
Hala is diyoo cildiricim

Şimdi yazdım doktoruma. Birşey demedi ama sormakta fayda var çok sağol canım aklıma gelmemişti

Yok tatlım korunun dedi doktor Çarşamba Hsg ve sperm testi var çünküHsg de anestezi falan bosverdim dedim en fazla laricine ağlarım dedim. Çok acıdı, bayıldım,ayildim derim dedim
Kuzu girmeden 20 dk önce ağrı kesici iç tamamdır bak gör öyle ciddi bir ağrı yok anlık oluyor
Nasıl yani canım
Canım seni 5. Gün sanıp yazdım birden muhteşem hafızamla tek gebelik gibi duruyor
Dedim valla bak bidaha tepinirsen daha fena yaparım ne fayda aynen devam tepinmeye
Hahahah vicdansıssss
Boşluğuna geldi kiz yoksa nasıl düşsün ama cok pişman oldum valla sonra resmen canı acıdı adamim
Öp geçsin
Ahaaa da gördüm

Kizlar aranızda dusuk bhcg degeri ile başlayan oldu mu benim gibj
Canım çoook var merak etme herşey yolunda
Bu insanlari anlamiyorum
Hem fiziken hemde ruhen zor bi donemdeyim
Hala is diyoo cildiricim
Gerçekten tuhaf bu insanlar üzülme kendine dikkat et

Valla ilk hep dedim kız die sonra erkek hissettim hep hala erkek hissediyorum canım transfer dönemi de poztf olcksın sürekli öyle hemen indirmek yok yelkenleri suya enerji gönderip dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…