• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
coconatt coconatt semptom yok di mi vallahi aklım hep sende inşallah hasta olmadan atlatırsın canım
@Mucizemibekliyorummm 😘
kizinbiri9 kizinbiri9 😘
@Nureella kuzucum ne yaptın durumundan haberdar etmedin bizi 🤗
@ebru2812 canım ne alemdesin özletme kendini
@EbrarAsell geldiğinde :tokat:
@Omur-un Hatunu biz de seni like canım 😁
@Lumix ne yaptın canım 🤗
Ben sessizce ve umutsuzca şuralarda geziyorum siz ne yapıyonuuuz. Karar verdim ekimde iğneli aşılama denicem bi kere sonra da tüp bu bebeğin kendi geleceği yok azcık daha ısrar istiyor🥲🥲 cinsiyeti belli olan varmııı larişkonun bellliydi ama yeşilçay edaco ve melinda öğrendi mii

Ben sessizce ve umutsuzca şuralarda geziyorum siz ne yapıyonuuuz. Karar verdim ekimde iğneli aşılama denicem bi kere sonra da tüp bu bebeğin kendi geleceği yok azcık daha ısrar istiyor🥲🥲 cinsiyeti belli olan varmııı larişkonun bellliydi ama yeşilçay edaco ve melinda öğrendi mii
Hiç umutsuz olma canım vakti gelince sen istemesen de gelecek bunu çok defa tecrübe etmedik mi 🤗 bence aşılama deneme tüp düşüneceksen hazır olduğunda direk tüp yap. Canım şuan sadece ben biliyorum cinsiyeti

Hazirana az kaldı cero 😁
Peki siz şmdi haziranda okullar kapanınca 1 aya yakın dosya evrak işleri filan yapıyordunuz ya o nasıl olacak?

😂😂 Vallahi çocukların kölesi olacak gibi duruyoruz portim 😁 Allah bizi de korusun

Amannnnn 😍😍 ne böreği bu yufka mı :kk77:
Ben özeldeyim ya valla temmuza kadar da çalıştırırlar bizi ağustosa kadar da bakalım sözleşme zamanımız geliyor. Şartlarımız nasıl olacak yeni doğum yapmış biriyle devam etmek isteyecekler mi falan kafamda deli sorular anlayacağın 🤪😊

Hiç umutsuz olma canım vakti gelince sen istemesen de gelecek bunu çok defa tecrübe etmedik mi 🤗 bence aşılama deneme tüp düşüneceksen hazır olduğunda direk tüp yap. Canım şuan sadece ben biliyorum cinsiyeti
Ya öyle mi dersin ben de öyle düşünüyordum ama arkadaşlarım bi kez de olsa aşılamaya şans ver dedi o yüzden bikez de olsa denemeyi istemiştim 🥺

Ben özeldeyim ya valla temmuza kadar da çalıştırırlar bizi ağustosa kadar da bakalım sözleşme zamanımız geliyor. Şartlarımız nasıl olacak yeni doğum yapmış biriyle devam etmek isteyecekler mi falan kafamda deli sorular anlayacağın 🤪😊
Özelde sözleşmeler şubatta bitirilir ki herkes başka okul arayışına girebilsin. Benim en geç sözleşme yenilemediğim öğretmen bilirdi ki yeni dönemde bizimle değil 🤔 sizde öğretmen çaresiz bırakılıyor

Ya öyle mi dersin ben de öyle düşünüyordum ama arkadaşlarım bi kez de olsa aşılamaya şans ver dedi o yüzden bikez de olsa denemeyi istemiştim 🥺
Canım aşılama doğal döllenme. Şans %20 en iyi ihtimalde. İlaç ise tüpte kullanılan iğneler. O kadar masrafa ne gerek var direk tüp yaparım yerinde olsam

Özelde sözleşmeler şubatta bitirilir ki herkes başka okul arayışına girebilsin. Benim en geç sözleşme yenilemediğim öğretmen bilirdi ki yeni dönemde bizimle değil 🤔 sizde öğretmen çaresiz bırakılıyor
Valla biz 5 senedir hep haziranda falan yeniliyoruz. Ama diğer okullarda öyle yapıyor en azından bizim burada 😂 Şu anda zaten burayla anlaştım anlaştım karnım burnumda iş görüşmesine gidemeyeceğim için 🙈

Canım aşılama doğal döllenme. Şans %20 en iyi ihtimalde. İlaç ise tüpte kullanılan iğneler. O kadar masrafa ne gerek var direk tüp yaparım yerinde olsam
Haklısın ben ekime kadar enine boyuna bunu düşüneyim😄

Valla biz 5 senedir hep haziranda falan yeniliyoruz. Ama diğer okullarda öyle yapıyor en azından bizim burada 😂 Şu anda zaten burayla anlaştım anlaştım karnım burnumda iş görüşmesine gidemeyeceğim için 🙈
😂 Anlaşırsın bence biz hiç doğum yaptı diye sözleşme yenilememe yapmadık. Hep zümresi o kişiyi idare etti 😁

NORMAL kuzuş artık sıkıntılar başlayabilir 🙈 şikayetimiz yok çekeriz yeter ki saglıklı olsunlar 🤲 sn nasılsın bugn kendini dışarı atıcakmısın 🙈🙈
Doğru söylüyorsun kuzum yeterki sağlıklı olsunlar biz çekeriz kahırlarını 🤲😍 daha çıkamadım canım eşimin vertigosunu tetikledi ilaçlar denge problemi var evdeyiz el mecbur

Doğru söylüyorsun kuzum yeterki sağlıklı olsunlar biz çekeriz kahırlarını 🤲😍 daha çıkamadım canım eşimin vertigosunu tetikledi ilaçlar denge problemi var evdeyiz el mecbur
O oldu bende de heryer sallanıyor gibi oluyor tansiyon problemi oluyor ama bunlar uxun süreçte geçiyor canım endişelenme

Varan 4 💕💕💕💕💕 @edaecoo 😂😂 kız ne mübarek pazartesi Allah esirgesin 🤗 maşallah kuzucum çok sevindim gözümüz aydın bak herşey nasıl da yoluna giriyor bin şükür

Ayyy teyzesi onu yerrrr 🤗💕 Allah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi 🧿🧿

Ne demek canım 🤗

Selam canım hiç meraklanma. 17-24 mm arasında çatlatma iğnesi vuruyoruz. 18 de vurmayıp ertesi gün vurduysan yumurtan 19-20 mm civarında olmuştur. İdeal boyuttur hiç merak etme. İnşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Öğretmenim günaydın mı kaldı Allasen 😂 rabbim kolaylıklar versinnnn
Çok şükür şuan herşey yolunda rabbim böyle ilerletsin inşallah. Sen nasılsın? 🥰

Yengoooo 🤭

Cansın 😍

Değerlendirmen harika olmuş canım 🤗 çatlamışsa eğer kontrolsüz olarak yakalamış oldun mis gibi . Çatlayıp çatlamadığını anlamak için progesterona bakması lazım canım.çatladıysa da sana söylemez ki 😂 sorumsuzluk onda olmuş olur çünkü hadi inşallah bu ay ki tedavinle gebe kalırsın.

Nasıl rahat edeceksen kuzum🤗

Dur seni etiketleyeyim 😂

C Capanin Gururu Teyom a sorup gaza getirmek istemiyorum 😂 daha bay x ile işi var

Bir daha ara canım nedir bu günlerdir yapılamayan geri dönüşün sebebi ya hu (gaza getirmeyecek olana bak 😂)

Canım endişe etme değerlendirmelerin yeterli inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Kuzucum evet biz de 2 gün arayla kan verdik düzenli artış görüldüyse yeterli bu 🤗

Zaten randevu tarihleri hiç gelmiyor🤭 heyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Çok saol aşkoo bende çok sevindim yani degerlendirme yaptık artık gerisi Allah'a kalmış

Back
X