• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum 🥰
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günüm :sus: doğum günü pastası yicess
Doğum günün kutlu olsun prenses nice mutlu huzurlu yılların olsun tospiklerinle eşinle ailenle beraber 💐😍🍰🍰🍰

Benim mönüm :
- lahana sarma
- Pirinç pilavı
- ayran
Zurna sipariş ettik 🤣
Yeşillik salatası
Havuç tarator
Şalgam

Tatlı yapmadım yapmayı da düşünmedim akşam meyve tabağı yaparız yeter artar hatta didim 🤣🤣

ettim de işe yaramadı canım. Kliniği aradım bugün. Hocayla görüşüp döneceğiz dediler. Maalesef dönüş olmadı
Ay kuzum ya niye bu kadar uzattılar ki acaba? Bazen tlf açan varya adını yazmayayım şimdi🤣 unutmayız ama unutabilme durumundqn dolayı 1, 2 saat sonra hatırlatın kendinizi demişti bana hakikatende 1, 2 saat sonra aradım unutmuşlar seninde öyle oluyor olabilir mi🤷‍♀️

Ay kuzum ya niye bu kadar uzattılar ki acaba? Bazen tlf açan varya adını siyazmayayım şimdi unutmayız ama unutabilmek durumundqn dolayı 1, 2 saat sonra hatırlatın kendinizi demişti bana hakikatende 1, 2 saat sonra aradım unutmuşlar seninde öyle oluyor olabilir mi🤷‍♀️
Bilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum :KK43:

Mesai bitmeden arasaydın keşke canım dönüş yapmadınız diye. Bu işler böyle yürüyor sen peşine düşmezsen ilgilenmiyorlar.
ettim de işe yaramadı canım. Kliniği aradım bugün. Hocayla görüşüp döneceğiz dediler. Maalesef dönüş olmadı

Bilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum :KK43:
Kuzum aramazlar ise tekrar ara bence hatta söyle dönüş yapacağız dediniz meşgul olduğunuz için unuttuysanız diye düşünüp aradım diye falan de bence utanılacak birşey yok uzun zaman oldu yinede sen bilirsin de ben olsam arardım Bay X kızsa bile 🤣

Bugün ovitrelleden sonra beta hcg testim 17.01 iğnenin 12.günü doktor şüpheli dedi sizce varmıdır varmı aranızda böyle olan
canım yarın ya da öbür gün testini tekrarla istersen. Kimilerinde iğne etkisi uzun sürebiliyor. İnşallah hamişsindir :KK200:

Kuzum aramazlar ise tekrar ara bence hatta söyle dönüş yapacağız dediniz meşgul olduğunuz için unuttuysanız diye düşünüp aradım diye falan de bence utanılacak birşey yok uzun zaman oldu yinede sen bilirsin de ben olsam arardım Bay X kızsa bile 🤣
artık yarına inşallah.

canım yarın ya da öbür gün testini tekrarla istersen. Kimilerinde iğne etkisi uzun sürebiliyor. İnşallah hamişsindir :KK200:
Evet doktorda öyle söyledi test tekrarlanıcakmış inşallah ya o kadar çok istiyorum ki 9 aydır ❤️

LaRisaCca LaRisaCca larişimin canım kenkemin güzel annenin doğum günüsüymüş iyiki doğmış iyiki varmışş😍😍

🤣🤣

Eki Görüntüle 2834933

Portim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederim 🥰
He ya atlı kovalıyor sanki 10-15 kişiyi yediler bir süre daha bir eşim gitmezse ölmezler 🤣😁

Kıııızzzz bu arada doğum gününmüş❤️ doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhhatli bir yaş dilerim🎂🎂🎂 yeni yaşında evlatlarını hayırlısıyla sağlıcakla al kucağına ve sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallahhh ❤️❤️😍🤗 🤲🤲
Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallah 🤗
Ağam benimle eglenir galiba 🤣🤣🤣 bizim sabahlari kalkis en gec 7 🤣
😂 He yaaa buldum eğlenecem tabi
Aaaa LaRisaCca LaRisaCca kuzucum dogum gunun mu bugun senin😍😍 niceeee nice mutlu musmutlu huzurlu yillara kuzum cücüklerinle tum sevdiklerinleee e bide bizle tabikiii😍😁
Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallah 😍

🥰🥰🥰🥰 Sevgi pıtırcığım benim çok seviyorum seni 🤗
Ben daha çok biliyorum değil kendi içlerinde çelişiyorlar🤦‍♀️ öğleden sonra test sonucu için tekrar gittim, bir damarın tıkanmadan risk var diye ilaç veremem dedi🤦‍♀️ tedavi için de kan sulandırıcıya doktorun karar versin dedi, bu konuda hematoloji camiası da kadın doğumcular da ikiye ayrılmış durumda kesin net işe yarıyor demiyorlar dedi. E bunu zaten biliyorduk 😅 kendim parayla da alırım da kullanmam güvenli mi bu dr ne diyecek gittim yine arada kaldım 😁
Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canım 🤔 ben olsam kesin kullanırım
kuzum aramadılar gıcık oldum, yarın tekrar arayacağım. Mecburuz diye mi bu kadar rahat davranıyorlar acaba :KK43:
E sana dedim ki ara 🥺
Seçommm 🥰 teşekkür ederim 🥰❤️
Canım benim kendi derdimden görmemişim doğum gününü. Nice güzel yaşların olsun inşallah. Hanen cıvıl cıvıl mutlulukla dolsun. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun :KK200: :KK200: :KK60: :KK60: :KK68: :KK68: :KK68:
Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olur 🤗❤️
Doğum günün kutlu olsun prenses nice mutlu huzurlu yılların olsun tospiklerinle eşinle ailenle beraber 💐😍🍰🍰🍰
Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallah 😍🤗
Zurna sipariş ettik 🤣
Yeşillik salatası
Havuç tarator
Şalgam

Tatlı yapmadım yapmayı da düşünmedim akşam meyve tabağı yaparız yeter artar hatta didim 🤣🤣
Oooo Afiyet olsun canım 😁
Aynen bence de idare edilir diye düşünüyorum 😂
Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunur
Aaa canım benim doğum günün kutlu olsun. Bebişlerle ve ailenle sağlıklı mutlu yılların olsun inşallah 💜💃
Oyy cero cum çok teşekkür ederim 🥰 hepbirlikte nice senelere inşallah 😍
Bugün ovitrelleden sonra beta hcg testim 17.01 iğnenin 12.günü doktor şüpheli dedi sizce varmıdır varmı aranızda böyle olan
Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledir 🤗

ben olsam bıt bıt didiklemiştim... Sabır konusunda gerçekten süpersin :)

Portim kenkemmmm sen de iyiki varsın canım benim çok teşekkür ederim 🥰

Coco cumm çook teşekkür ederim canımıniçii güzel haberlerini alırım inşallah 🤗

😂 He yaaa buldum eğlenecem tabi

Canım benim hepbirlikte güldüğümüz nice anılar biriktirdiğimiz güzel yıllara inşallah 😍

🥰🥰🥰🥰 Sevgi pıtırcığım benim çok seviyorum seni 🤗

Senin yerinde kim olsa arada kalır gerçekten çok çelişkili bir durum peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun canım 🤔 ben olsam kesin kullanırım

E sana dedim ki ara 🥺

Seçommm 🥰 teşekkür ederim 🥰❤️

Ah benim güzelim senin güzel haberin gelsin bana zaten en güzel yıl olur 🤗❤️

Bebişimmm hepbirlikte nice senelere inşallah 😍🤗

Oooo Afiyet olsun canım 😁

Kesinlikle.. çözüm her türlü bulunur

Oyy cero cum çok teşekkür ederim 🥰 hepbirlikte nice senelere inşallah 😍

Canım evet çelişkili 2 gün sonra tekrar kan vermelisin inşallah bebişin seninledir 🤗
İnşallah 😍

Suanlik stres yok amaa aksama baslar gotum basim atmayaa 😁
Halleycik ne zaman histeroskopin yarın mı ?
coconatt coconatt semptom yok di mi vallahi aklım hep sende inşallah hasta olmadan atlatırsın canım
Mucizemibekliyorummm Mucizemibekliyorummm 😘
@kizinbiri9 😘
@Nureella kuzucum ne yaptın durumundan haberdar etmedin bizi 🤗
@ebru2812 canım ne alemdesin özletme kendini
@EbrarAsell geldiğinde :tokat:
@Omur-un Hatunu biz de seni like canım 😁
Lumix Lumix ne yaptın canım 🤗
merhabaalar herkese, mesajlarınızı okurken koltukta uyuyup kalmışım 😅 günaydınlaaar şimdi kalktım 😆 hiç napayım vitamin peşindeyim, aldım yarın elimde olacaklar, kendime impryl eşime de protime men aldım, ikisi 500tl tuttu 😖😖
regl son günlerindeyim, eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4. Gün pedi çıkardım günlük pedle devam ediyo iki günler, leke leke geliyo bi bitmedi oruca devam edicm bitmedini bekliyorum, yarın öbürgün biter heralde
Benim mönüm :
- lahana sarma
- Pirinç pilavı
- ayran
Bende yine yemek yok kahvaltı yapıciis 😅

ayy bugün senin doğumgününmü topiğimizin kraliçesi iyiki doğmuşsun larii, yolumuz buralarda kesişti neler neler paylaştık birbirimizi tanımadan iyi ki varsın iyiki doğmuşsun, nice mutlu huzurlu bebişli seneler inşallah 😍😍😍

Back
X