• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H halleycik 🤗💛 canımıniçi herşey çok yolunda gidecek ve hayallerine bir adım daha yaklaşacaksın 🤗💛 rabbim her işinde olduğu gibi bunda da muvaffak etsin 🤗
Ameliyatı mı var kuzum🤔 eğer öyleyse rabbim kolaylaştırsın inşallah, anne olmaya dahada yaklaşmış oluyorsun Allahın izniyle H halleycik 🤲🤗

🤦‍♀️🤦‍♀️ Ağlamak istiyorum 😢
Baha temizliğine kaldığım yerden devam etcem galiba bebeğim napayım 🤣
Sen neler yapacaksın bakayım imkanımız çok ya 😌
Aşkım ben balkon duvarımı dönüştürüyordum yarım kalmıştı tüp e başlayınca ona devam edecem kocimle. Eskiden takı tasarım yapıyordum çok malzemem var babaevinde, onları getirecem, daha önce iş yoğunluğundan alıp giyemediğim çok özendiğim taşlı tuşlu babet sandaletler aldım onlara uygun takılar yapıp yazın takacam bir de mutfak dolabıyla avizeler silinecek 😁

Aşkım ben balkon duvarımı dönüştürüyordum yarım kalmıştı tüp e başlayınca ona devam edecem kocimle. Eskiden takı tasarım yapıyordum çok malzemem var babaevinde, onları getirecem, daha önce iş yoğunluğundan alıp giyemediğim çok özendiğim taşlı tuşlu babet sandaletler aldım onlara uygun takılar yapıp yazın takacam bir de mutfak dolabıyla avizeler silinecek 😁
Kız bunlar bizim çok işimiz olduğunu anlamışlarda 18 19 gün kapatalım şunları da halletsinler demişler zaar 🤣🤣
avize ve mutfak dolabı temizliğine kadar çok keyifliydi 🤣🤣
Ay bende etamin yapıyordum bir süredir elime almıyordum alıp bitirsem iyi olacak 🤔

Kız bunlar bizim çok işimiz olduğunu anlamışlarda 18 19 gün kapatalım şunları da halletsinler demişler zaar 🤣🤣
Ay bende etamin yapıyordum bir süredir elime almıyordum alıp bitirsem iyi olacak 🤔
Evet kendime eşimle birlikte yapabileceğimiz aktivite buldum ki o kafayı yemesin evde 😂 aşko hazır o evdeyken mutfak dolabını temizlesem iyi olur avizeleri de ona sildircem 😁

Sende sadece hiteroskopi varmis
Bende perde gorunumu yarim
Rahim sekil bozuklugu
Tuplere yakin 2 adet kist
Ben öleyim stresteenn 😁
Ferah tut icinii ben dicem azcik sakinlestirici neyin takin 😁
Canım Rabbim kolaylaştırsın ameliyatını herşey çok güzel geçsin inşallah 🙏 bebeğine bir adım daha yaklaşıyorsun inşallah 🙏 😍 dualarım seninle

Evet kendime eşimle birlikte yapabileceğimiz aktivite buldum ki o kafayı yemesin evde 😂 aşko hazır o evdeyken mutfak dolabını temizlesem iyi olur avizeleri de ona sildircem 😁
🤣🤣 kafayı yiyip birbirimize sarmayalım al eline malzemeleri hadi aslanım hadi koçum de artık 🤣🤣
İyi yapmışsın kuzum kendi başınayken zorlanırsın ama eşin yardımcı olunca sana iş kalmaz 🤣

Bende bi özenmeyle etamin malzemesi, almıştım sonuç kanepe altında bekliyor 😂🙈

Seve seve yapmazsan olmuyor kuzum ben çok uzun zamandır ara ara yapıyordum ama en son kumaşta hata çıktı yaptıklarım ziyan oldu. kumaşları ipleri değiştirdiler de emeğim gidince soğudum yavaş yavaş yapar oldum 🤣

Mutfak dolaplarınıda mı o silse acaba canım 😂🤔
Aklımdan geçmedi değil 😂 şimdi tekrar benim yapmam gerekir diye hiç ona elletmeyim diyorum
🤣🤣 kafayı yiyip birbirimize sarmayalım al eline malzemeleri hadi aslanım hadi koçum de artık 🤣🤣
İyi yapmışsın kuzum kendi başınayken zorlanırsın ama eşin yardımcı olunca sana iş kalmaz 🤣
Aynen öyle 😂😂😂 kız bütün gün bana yapışıyor yoksa
O malzemeler çıksın ortayaas yetenekler yarışıyor yapacasss 😂😂😂

Seve seve yapmazsan olmuyor kuzum ben çok uzun zamandır ara ara yapıyordum ama en son kumaşta hata çıktı yaptıklarım ziyan oldu. kumaşları ipleri değiştirdiler de emeğim gidince soğudum yavaş yavaş yapar oldum 🤣
Doğru diyorsun canım sevmek lazım ben Samandağda çalışamıyorum burada ne sigorta ne doğru düzgün para veriyorlar ara verince bunaldım evde oyalamak için bi sürü hobi malzemesi kitap aldım kendime 😂 şuan örgü yapıyorum biterse belki etamine başlarım😍

Back
X