• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah hayırlısıyla başlarsınız da hamişler kervanına katarız seni de 😍😍

kapatmazla dimi ya, bnm doktor klinikte bakıyo hastalara ama onda da sorun çıkmaz inşallah, 1 ay erteledim aşılamayı sonra bi baktım bayram sonuna denk geliyo regl, bakalım napıcm
İnşallah canım. Hepimiz görelim o mutlu günleri ❤️

Bilmiyorum ya canım. Utanıyorum insanları sıkboğaz etmekten. Ben de uzaktan eğitim öğrencilerine danışmanlık yapıyorum. Kim birşey sorsa hemen dönüş yapıyorum. Niye böyle oluyor bilmiyorum :KK43:
Kuzu.. kliniği mi aradın hocayı mı? Hoca unutabilir ama Aysel 2 gün sonra bile olsa konuşur dönüş yapar unutmaz

Kuzu.. kliniği mi aradın hocayı mı? Hoca unutabilir ama Aysel 2 gün sonra bile olsa konuşur dönüş yapar unutmaz
Canım akşam 6 gibi yazdılar. N. hanım adet olduğunuz ilk gün bizi arayın adetliyken sizi çağıracağız. Ne kadar açıklayıcı 😂yarın tekrar arayacağım

Canım akşam 6 gibi yazdılar. N. hanım adet olduğunuz ilk gün bizi arayın adetliyken sizi çağıracağız. Ne kadar açıklayıcı 😂yarın tekrar arayacağım
Ya bu yasak olayını da sor izin belgesi falan hazırlayabiliyorlar mı falan.. bizi arayın derken test sonucunuzdan haberi yok bence😅 telefonda bekletip dosyana baktı mı 😁

Back
X