- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.027
- 348
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.481
KesinlikleeeÇocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlı
Kabul edildi
Yeşilcim o bende de varher akıntıda bir koşu wc deyim. Canım 1 i kesin erkek diğeri belirsiz ama cinsiyeti ne olursa olsun evladım ve çok seviyorum şimdiden sağlıkla gelsinler inşallah
Ağrı kesici verdi mi? Cylo-pr. İlaç filan yazdı mı?
Allah Allahbenim antakyada hazır satılan gördüklerim bile sana söylediğim gibi demekki siz öyle yapıyorsunuz
çok sağol canım benim.C Capanin Gururu Teyom kuzuş aramışlar çok sevindirik oldum sonundaaaaa güzel günler sizi beklerrrr
@melinda- canımmm gözn aydın olsun seninde mi erkek oluyormuşşş saglıkla kucagına alman nasip olsun inşallah bakalım bnm kereta ne olacak bz sana ne demiştik erkek mi olucak kız mı
Gördük canımCanımm insallah görürsünüz keseyi heyecanını buradan hissediyorum
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun canımmmmGördük canımikiz
yok kuzuş bnm bütün çevrem bildiklerim gördüklerim böyle yapar belki hazır satılanlar değişiktir şekil vermek onlara kalmış ama google bile yazınca bizim modelimiz çıkarÇocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlı
Kabul edildi
Yeşilcim o bende de varher akıntıda bir koşu wc deyim. Canım 1 i kesin erkek diğeri belirsiz ama cinsiyeti ne olursa olsun evladım ve çok seviyorum şimdiden sağlıkla gelsinler inşallah
Allah Allahbenim antakyada hazır satılan gördüklerim bile sana söylediğim gibi demekki siz öyle yapıyorsunuz
ayyy ciddimisinnnnnnnnn süper haberrr buuu hadi bir ikiz daha oldu topikteeeKızlar ikiz
AntibiyotikleÇocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlı
Kabul edildi
Ayy çok heyecanlıYok bebişim hala bekliyorum bugun olmam gerekiyor normal şartlar altında göğüslerim falan şişti ben de şiştim oldum olucam
Evet öyleymiş cero cum ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum dr bana ped kullanma çamaşır değiş sürekli dediBeyaz ve kokusuz akıntı normalEğer rengi değişip koku olursa enfeksiyondan şüpheleniyorlar. Ben o yüzden günlük ped kullanıyorum mesela
Ben bitirdim darısı sanaKesinlikleee
Ayyy gördün müüKızlar ikiz
Afiyet olsun duyguş nasılsa hepsi mideyeyok kuzuş bnm bütün çevrem bildiklerim gördüklerim böyle yapar belki hazır satılanlar değişiktir şekil vermek onlara kalmış ama google bile yazınca bizim modelimiz çıkar
Hmm rahmin daha hızlı iyileşmesi için antibiyotik dışında cylo progynova veriyorlar normalde neden vermedi acabaAntibiyotikle
Apranax vermis canimm
Eşim bey beni bekle.didilerAyy çok heyecanlı
Evet öyleymiş cero cum ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum dr bana ped kullanma çamaşır değiş sürekli dedi
Ben bitirdim darısı sana
Ayyy gördün müüsana söylemiştim maşallah Allah esirgesin darısı kalp atışına inşallah hani foto?
Afiyet olsun duyguş nasılsa hepsi mideye
Vermedi canumm arastirim bakimmHmm rahmin daha hızlı iyileşmesi için antibiyotik dışında cylo progynova veriyorlar normalde neden vermedi acaba
Ben ben bennnnYazlık kışlık meselem bitti bin şükürdarısı yapmayanlara
cnm içinin acıması çok normal işlem yaptılar ama geçicek merk etmeee toparlıycaksın hemencecikAntibiyotikle
Apranax vermis canimm
hadi gözn aydın canımYazlık kışlık meselem bitti bin şükürdarısı yapmayanlara
Sözde ben de kocimle yapacaktım, yaparken aradı napıyorsun diye bi ton azar yedim çok şükür bugün de karnım doyduEşim bey beni bekle.didilerballiya bahane lazm di zaten
Araştır kuzumVermedi canumm arastirim bakimm
12 gun sonra kontril verdii
Ben ben bennnn
Ben gömme dolabı yapacaktım çocuk odasındaki ama zaten içi boş dedimki çocukların doğmasına yakın yaparım ki o zaman tekrar temizlemek gerekmesin. Omyüzden çocuk odasına da girmicemhadi gözn aydın canımbnm de vestiyer var aklımda bu hfta ve banyo dolabı orayı kafama koydum bitiriciiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?