Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikleee

çok sağol canım benim.

yok kuzuş bnm bütün çevrem bildiklerim gördüklerim böyle yapar belki hazır satılanlar değişiktir şekil vermek onlara kalmış ama google bile yazınca bizim modelimiz çıkar

Antibiyotikle
Apranax vermis canimm

Yok bebişim hala bekliyorum bugun olmam gerekiyor normal şartlar altında göğüslerim falan şişti ben de şiştim oldum olucam
Ayy çok heyecanlı
Beyaz ve kokusuz akıntı normal Eğer rengi değişip koku olursa enfeksiyondan şüpheleniyorlar. Ben o yüzden günlük ped kullanıyorum mesela
Evet öyleymiş cero cum ben günde 3-4 çamaşır değişiyorum dr bana ped kullanma çamaşır değiş sürekli dedi
Ben bitirdim darısı sana
Ayyy gördün müü sana söylemiştim maşallah Allah esirgesin darısı kalp atışına inşallah hani foto?
yok kuzuş bnm bütün çevrem bildiklerim gördüklerim böyle yapar belki hazır satılanlar değişiktir şekil vermek onlara kalmış ama google bile yazınca bizim modelimiz çıkar
Afiyet olsun duyguş nasılsa hepsi mideye

Eşim bey beni bekle.didiler balliya bahane lazm di zaten

hadi gözn aydın canım bnm de vestiyer var aklımda bu hfta ve banyo dolabı orayı kafama koydum bitiriciiiiiiimmmm
Ben gömme dolabı yapacaktım çocuk odasındaki ama zaten içi boş dedimki çocukların doğmasına yakın yaparım ki o zaman tekrar temizlemek gerekmesin. Omyüzden çocuk odasına da girmicem kendimi ordan sıyırmak için bahane yarattım. Sadece mutfak dolabım kaldı ve perdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…