Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyorm

Ay biraz geçmişe baktım 2 si de mi erkek göründü Lariş
Yeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dedi
Hamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyorm
He kız aynı anda müge de açık
Peki Lariş akıntı var mı sen de böyle kokusuz beyaz veya saydam ?
Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcim

Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum

Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Ben elevit ve ayrıca ferrum (demir) başladım.
Fitil kullan dedi dr ama kullanmıyorum. Canım akıntılarımız artan hormonlarımızdan ötürü oluyormuş dr a sordum. Sağlıklı ve doğal bir akıntıymış korkma

Cocuklar arastrmaci gazeteci olck

Ev işleri benden yemekler senden

Sağol canım öncesinde lekelenmeler yaşadığım için tedirgin oluyorum her akıntı hissettiğimde acaba leke mi diye koşuyorum WC ye ..normal dediyse doktorun ben de sormam Ebru hanıma ..Benim de bayramdan sonraki hafta kontrolüm inşallah cinsiyetleri de o zaman öğreniriz , sana da sürpriz olmuş %50 üzerinde demesi sağlıkla hayırla büyüsünler kucağımıza alalım da öneciliğimiz o inşallah

yok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusu

Cocuklar arastrmaci gazeteci olck
Çocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlı
Ev işleri benden yemekler senden
Kabul edildi
Yeşilcim o bende de var her akıntıda bir koşu wc deyim. Canım 1 i kesin erkek diğeri belirsiz ama cinsiyeti ne olursa olsun evladım ve çok seviyorum şimdiden sağlıkla gelsinler inşallah
İc organlarim aciyoo sanki ya
Ağrı kesici verdi mi? Cylo-pr. İlaç filan yazdı mı?
yok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusu
Allah Allah benim antakyada hazır satılan gördüklerim bile sana söylediğim gibi demekki siz öyle yapıyorsunuz

Tamam canım görürsek inşallah atarım

Beyaz ve kokusuz akıntı normal Eğer rengi değişip koku olursa enfeksiyondan şüpheleniyorlar. Ben o yüzden günlük ped kullanıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…