- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #87.461
Afiyet olsun canım geçmiş olsun bu aradaşu saate ne yiyorum tahmn edin canm istediii patlamış mısır
Hamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyormYaa bana muhakkak foto at olur mu
Gel kahve içelim
Oyy ben sana kıyamam canım benimmm sen gel ben seni iftara alayım
Kuzuş plasentanın hepsi değil bir kısmı aşağıda sanırım yukarı çıkıyor ki bir kısmı aşağıdadır di mi zaten bu haftalarda yukarı çıkıyor. Plasenta previa için 20. Haftada teşhis konması doğruymuş
Ayy çok heyecanlı
Allah seni napmasın duyguşşafiyet olsunnnn
Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazım
Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılırantakyalılar öyle yapar kaytazı sen daha iyi bilirsin gerçi
Peki Lariş akıntı var mı sen de böyle kokusuz beyaz veya saydam ?Canım işte bebiklerimiz yukarı çıkıyormuş ondanmış
Yeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dediAy biraz geçmişe baktım 2 si de mi erkek göründü Lariş
He kızHamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyorm
Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcimPeki Lariş akıntı var mı sen de böyle kokusuz beyaz veya saydam ?
Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorumYeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dedi
He kızaynı anda müge de açık
Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcim
Ben elevit ve ayrıca ferrum (demir) başladım.Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Kapali olduk canim 3 yerden yarik varkuzuş açık ameliyt olmadı demi
Cocuklar arastrmaci gazeteci olckYeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dedi
He kızaynı anda müge de açık
Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcim
Ev işleri benden yemekler sendenYaa bana muhakkak foto at olur mu
Gel kahve içelim
Kuzuş plasentanın hepsi değil bir kısmı aşağıda sanırım yukarı çıkıyor ki bir kısmı aşağıdadır di mi zaten bu haftalarda yukarı çıkıyor. Plasenta previa için 20. Haftada teşhis konması doğruymuş
Ayy çok heyecanlı
Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazım
Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılırantakyalılar öyle yapar kaytazı sen daha iyi bilirsin gerçi
Sağol canım öncesinde lekelenmeler yaşadığım için tedirgin oluyorum her akıntı hissettiğimde acaba leke mi diye koşuyorum WC ye ..normal dediyse doktorun ben de sormam Ebru hanıma ..Benim de bayramdan sonraki hafta kontrolüm inşallah cinsiyetleri de o zaman öğreniriz , sana da sürpriz olmuş %50 üzerinde demesiBen elevit ve ayrıca ferrum (demir) başladım.
Fitil kullan dedi dr ama kullanmıyorum. Canım akıntılarımız artan hormonlarımızdan ötürü oluyormuş dr a sordum. Sağlıklı ve doğal bir akıntıymış korkma
yok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusuYaa bana muhakkak foto at olur mu
Gel kahve içelim
Ayy çok heyecanlı
Çocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlıCocuklar arastrmaci gazeteci olck
Kabul edildiEv işleri benden yemekler senden
Yeşilcim o bende de varSağol canım öncesinde lekelenmeler yaşadığım için tedirgin oluyorum her akıntı hissettiğimde acaba leke mi diye koşuyorum WC ye ..normal dediyse doktorun ben de sormam Ebru hanıma ..Benim de bayramdan sonraki hafta kontrolüm inşallah cinsiyetleri de o zaman öğreniriz , sana da sürpriz olmuş %50 üzerinde demesisağlıkla hayırla büyüsünler kucağımıza alalım da öneciliğimiz o inşallah
Ağrı kesici verdi mi? Cylo-pr. İlaç filan yazdı mı?İc organlarim aciyoo sanki ya
Allah Allahyok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusu
Yok bebişim hala bekliyorum bugun olmam gerekiyor normal şartlar altında göğüslerim falan şişti ben de şiştim oldum olucam
Tamam canım görürsek inşallah atarımYaa bana muhakkak foto at olur mu
Gel kahve içelim
Ayy çok heyecanlı
Beyaz ve kokusuz akıntı normalBen elevit ve ayrıca ferrum (demir) başladım.
Fitil kullan dedi dr ama kullanmıyorum. Canım akıntılarımız artan hormonlarımızdan ötürü oluyormuş dr a sordum. Sağlıklı ve doğal bir akıntıymış korkma
Süper canımSimgoşşşşşş aradı akşamüstü. İlk adette arayacağım, randevu vereceklerrrrrr
Canımm insallah görürsünüz keseyi heyecanını buradan hissediyorumGeldim canım bekliyorumatarım kalbim yerinden çıkıcak ama hem korku hem heyecan inşallah yolundadır herşey
geçecek canım benim inşallah. Pırt yaptın mıİc organlarim aciyoo sanki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?