Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum bilemezsin. Benim ilk gebeliğim ultrasonda göründüğü halde kanda ve idrarda negatif çıkıyordu. Adet tarihinden 10 gün sonra filan pozitif oldu. O yüzden herkeste durum farklj
Çatlatma ignesini devlet karşılamıyor benim bildiğim kızlar ben 105 tl ye aldım raporsuz vala rapor çıkarsa hakkın biter vs dedi dr ama anlamadım rapor çıkınca kaç oluyor bilmiyorum onu diosanz devlet karşılıyor diye
Çatlatma ignesini devlet karşılamıyor benim bildiğim kızlar ben 105 tl ye aldım raporsuz vala rapor çıkarsa hakkın biter vs dedi dr ama anlamadım rapor çıkınca kaç oluyor bilmiyorum onu diosanz devlet karşılıyor diye
Raporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorim
Raporu doktor veriyor sanırım ama bi prosedür var sanırım tam anlamadım rapor yok de eczaneye raporsz al daha iyi dedi anlamadım bende ozele gidiyorum canım devlet hastanesiyle farklı mi ilac konusu bilmiorim
Çatlatma iğnemin 10. Günü bu gün 7-8. Ve 9. Günleri çok kasık ağrım oldu gaz sancısı gibi sancılar giriyordu. Bu gün sadece göbek deliğinin altına bastırınca kasıklarıma bastırınca ağrıları hissediyorum. Göğüs uçlarıma da dokununca rahatsızlık hissediyorum. Ara ara diplerine ağrı giriyor bide dolgunlar bu 3. Denememdi ilk ikisinde hiç bunları yaşamamıştım