Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlarım ❤️❤️ İyiki varsınız

Eki Görüntüle 2744420
Vallahi kızlar bin iyiki varsınızzz hepiniz hepimize destegiz kmse beni anlamıyor diye üzülüyordum ama siz beni anladınız destek oldunuz hepimiz kısa zamanda anne de olalım birbirimize belirtilerimizi anlatalm ordada destek olalım sevinelm 🙏🏻🙏🏻 Ogünleride görelim yarabbm ❤️

Kafamı dağıtmaya çalışıyorum kuzum . migren atağı tuttu her gün her gün olur mu anlamıyom baya perişan etti beni sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun
Hamd olsun canım, aynı benimde bir değişiklik yok, çok geçmiş olsun.

Amin canım benim bir tüpünü almışlar mecbur 🥺 Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize

😍💋❤️

Nicki niye değiştin kız

Sağol bebişimm 🥰

Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün 😁

Çok sağol duyguşum

Canım benim çok tşk ederim

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir ❤️ Herkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım ☺️ Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız ❤️
Ay çok üzüldüm kuzum ya 😞 dış gebelik yüzünden mi almışlar bir tüpünü :( amiiiinn 🤲🏻

Kızlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandım ve takibini ovulasyon testi ile yapıyorum bugün bu şekilde çıktı acaba pik mi yoksa daha var mı? 🌼

Eklentiler

• IMG_20201220_140859.webp
    IMG_20201220_140859.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 31
Bugun is btmeddi yaaa
İş biter mi yaa 🤗🌸
Vallahi kızlar bin iyiki varsınızzz hepiniz hepimize destegiz kmse beni anlamıyor diye üzülüyordum ama siz beni anladınız destek oldunuz hepimiz kısa zamanda anne de olalım birbirimize belirtilerimizi anlatalm ordada destek olalım sevinelm 🙏🏻🙏🏻 Ogünleride görelim yarabbm ❤️
Sen de canım benim duyguşum 😍😍
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum kuzum . migren atağı tuttu her gün her gün olur mu anlamıyom baya perişan etti beni sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun
Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seni
Snde mi bülent beye gidiyorsun balım
Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile var 😂 C Capanin Gururu Teyom
Ay çok üzüldüm kuzum ya 😞 dış gebelik yüzünden mi almışlar bir tüpünü :KK43: amiiiinn 🤲🏻
Evet canım 😔 Allah şifasını versin
Kızlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandım ve takibini ovulasyon testi ile yapıyorum bugün bu şekilde çıktı acaba pik mi yoksa daha var mı? 🌼
Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyor ❤️

İş biter mi yaa 🤗🌸

Sen de canım benim duyguşum 😍😍

Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seni

Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile var 😂 C Capanin Gururu Teyom

Evet canım 😔 Allah şifasını versin

Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyor ❤️
Aferin ablanı takip et 😂😂çocuk konusu hariç 😂bir tek o konuda beni geçmene izin veriyorum 😂

Back
X