- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.061
Evet öyle.Aman deyim kısadır o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle.Aman deyim kısadır o![]()
Yarın işe gidelim de dinlenelimBugun is btmeddi yaaa
AYNEN balkitommm sormaa ev işi de yapamadım bide kaldı hafta içine birde iş var ahh bilemiyorumCanım kolay gelsin sen bu haftasonu baya yoruldun
Vallahi kızlar bin iyiki varsınızzz hepiniz hepimize destegiz kmse beni anlamıyor diye üzülüyordum ama siz beni anladınız destek oldunuz hepimiz kısa zamanda anne de olalım birbirimize belirtilerimizi anlatalm ordada destek olalım sevinelm
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum kuzum . migren atağı tuttu her gün her gün olur mu anlamıyom baya perişan etti beni sen nasılsın kuzum neler yapıyorsunRabbi Hebli Mines Salihin nasılsın canım? Ne zamandır yoksun
Snde mi bülent beye gidiyorsun balımSen de alma kızBülent Bey tombik olunca tedavi etmiyor. Başka topikte ona giden başka biri var. 65 kiloya düşmüş aramış, 5 kilo daha ver öyle gel demiş
![]()
Valla bncede en azndn ev işi yok yemk derdi yokVallaa hee
Orda daha rht![]()
Evet canım.Snde mi bülent beye gidiyorsun balım
Hamd olsun canım, aynı benimde bir değişiklik yok, çok geçmiş olsun.Kafamı dağıtmaya çalışıyorum kuzum . migren atağı tuttu her gün her gün olur mu anlamıyom baya perişan etti beni sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun
Ay çok üzüldüm kuzum yaAmin canım benim bir tüpünü almışlar mecburAllah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin inşallah hepimize
Nicki niye değiştin kız
Sağol bebişimm
Eheheh :)) benim kaynanam çat kapı geldi yine bugün
Çok sağol duyguşum
Canım benim çok tşk ederim
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin seninledirHerkeste gebelik belirtisi olacak diye birşey yok canım
Ama sorunun cevabı testte gizli bunu bilmek imkansız
![]()
Anan boşver bir hafta temizlik yapma birşey olmaz yat dinlenAYNEN balkitommm sormaa ev işi de yapamadım bide kaldı hafta içine birde iş var ahh bilemiyorumbu hfta böyle oldu
Anck toparlanırım hfta içi
![]()
İş biter mi yaaBugun is btmeddi yaaa
Sen de canım benim duyguşumVallahi kızlar bin iyiki varsınızzz hepiniz hepimize destegiz kmse beni anlamıyor diye üzülüyordum ama siz beni anladınız destek oldunuz hepimiz kısa zamanda anne de olalım birbirimize belirtilerimizi anlatalm ordada destek olalım sevinelmOgünleride görelim yarabbm
![]()
Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seniKafamı dağıtmaya çalışıyorum kuzum . migren atağı tuttu her gün her gün olur mu anlamıyom baya perişan etti beni sen nasılsın kuzum neler yapıyorsun
Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile varSnde mi bülent beye gidiyorsun balım
Evet canımAy çok üzüldüm kuzum yadış gebelik yüzünden mi almışlar bir tüpünü
amiiiinn
![]()
Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyorKızlar merhaba bu ay ilk defa klomen kullandım ve takibini ovulasyon testi ile yapıyorum bugün bu şekilde çıktı acaba pik mi yoksa daha var mı?![]()
Aferin ablanı takip etİş biter mi yaa
Sen de canım benim duyguşum
Nerdesin kız sen ne alemdesin özledik seni
Heee ön teker nereye arka teker orayaa bizim ayak numaramız bile aynı o oğlak ben boğa burcuyum boynuzlarımız bile varC Capanin Gururu Teyom
Evet canımAllah şifasını versin
Canım 2 gün içinde olacak gibi duruyor![]()
Aferin ablanı takip etçocuk konusu hariç
bir tek o konuda beni geçmene izin veriyorum
![]()
Kalk kızımKızlarrrrrr birşey sorabilirmiyim![]()
Haydi sor sorKızlarrrrrr birşey sorabilirmiyim![]()
İhale sana kaldı gene ama daha önce sordum mu bilmiyorumanlaşıldı hocam
Kalk kızım![]()