• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🥰🥰🥰🥰

Ne demek canım rica ederim 💛

Yok hayatım sürekli içiyorum gebelikte baş ağrısı çok normal 😔

Şifa olsun canım 💛

Ahahahah caps gibi yeminle 😂

Ben de yaptımm duyguş şifa olsun 🤩

Allah kabul etsin canım 🥰

Oyyy güle güle kullansın minnoşun annesi🤩 eksilmesin artsın inşallah

Bana acımıyosun yeğenlerine de mi acımıyorsun 😂

Alacağın olsun halloş 😂
Bn bugn ilk defa suyu az içtim yine şişkinlik ten öldüğüm Bi gündü göbegm baya var su bile içemedim kaldı ki doğru düzgün bsy de yemedm arada oluyor bana böyle yarın su işini telafi etmem lazım dün de Bi o kdr fazla içmiştim 😂😂 atamadım glba onu
Sanada şifa olsun bbgmmm 💋
Arada bndede baş ağrısı oluyor vallahi
Amin güzel teyzemizzz senin cücüşler inin daha güzelleri olsun inşallah 🤗🤗 ben henüz hiç bisey almadım almıcam da daha biraz zaman geçsin öyle inşallah 🤲🤲
Yegenlerim ayrıı bizim işimiz analarıyla 😂😂

Aglamak Bazn iyidir kuzumm açılırsın ama kendini çok harap etme bak stres olma inşallah gerek kalmaz ama diğer ay büyük ay morelin yüksek gitmelisin 🤗🤗💋
Doğru diyorsun canım yumurtalar çok etkileniyormuş psikolojiden bazen duygu dalgalanmalarım oluyor herşeye geç kalmış hissediyorum 😏

Doğru diyorsun canım yumurtalar çok etkileniyormuş psikolojiden bazen duygu dalgalanmalarım oluyor herşeye geç kalmış hissediyorum 😏
Hiç öyle düşünme belkide senin vesilen tüp bebek olucak bilemezsin kuzum rabbim bide sana ikiz verirse bütün dertlerini unutturur bugünlerine güleceğin günler gelsin inşallah cnım bnmm 🤲🤲💋💋❣️❣️ seni seviyorum

Dün durunun beyaz sabun kokulu sıvı sabununu almıştım yaa tahriş etti ellerimi galiba çok fena oldu. Birde 1.5 lt mi ne. Yer silmeye kullanılır dimi ona kullanayım bari
Çamaşır yıka.. paspas battaniye gibi şeylere duş jeli falan koyuyorum ben 😁 ama az koy köpük makineden taşar

Yaa o kadar olduğunu hissediyorum ki😻 sadece üzülmemek için kendime çaktırmıyorum😄 perşembe kontrolüm var testte çıkmasa bile rahim kalın desin en azından 😻
Hadi inşallah canım bnm inşallah az kaldı ya ben bu topikte çogu kişinin peş peşe güzel haberleri vereceginden eminim rabbim yaşadığın kötü günleri unutursun 💋💋❣️🤲

Hadi inşallah aklına yatarsa bebişine vesile olur canım🥰🥰

Aaa olmaz o zaman sana evet. Ya ilaç alıcaksın ya bekliceksim geçmesni larimm 😞😞😞
İlaç aldım karanlıkta uzandım bekliyorum geçer inşallah 🤗
Üzülmesin minnoşlar 💕 Daha iyi olucaz inşallah 🙏🙏
İnşallah teyzoşumuz 🥰 seni seviyoruz
Bn bugn ilk defa suyu az içtim yine şişkinlik ten öldüğüm Bi gündü göbegm baya var su bile içemedim kaldı ki doğru düzgün bsy de yemedm arada oluyor bana böyle yarın su işini telafi etmem lazım dün de Bi o kdr fazla içmiştim 😂😂 atamadım glba onu
Sanada şifa olsun bbgmmm 💋
Arada bndede baş ağrısı oluyor vallahi
Amin güzel teyzemizzz senin cücüşler inin daha güzelleri olsun inşallah 🤗🤗 ben henüz hiç bisey almadım almıcam da daha biraz zaman geçsin öyle inşallah 🤲🤲
Yegenlerim ayrıı bizim işimiz analarıyla 😂😂
Kız sen niye ödem tutuyosun böyle kabızlık problemin de varsa Dr a söyle bunu 🤔 bizim cücüşlerin herşeyi var da Cücüşler yok birtek 😂😂
Olsun Bbgmm ama bebişlerin hatrına son dk vazdageçebiliriz çokta şey edersen 😂😂 H halleycik öyle degl mi beybi
Gelin la kesmeyenin ? :sinirli:
Hemde nasıl hepimizi aklında tutuyor destek oluyor saolsun❤️
Rabbim sizden de razı olsun canım tez vakitte kavuşasınız yavrularınıza 🤗💛
Dün durunun beyaz sabun kokulu sıvı sabununu almıştım yaa tahriş etti ellerimi galiba çok fena oldu. Birde 1.5 lt mi ne. Yer silmeye kullanılır dimi ona kullanayım bari
Aşko yerleri kaygan yapar durulama suyu geçmen gerekir lavabo ovalarken kullan 🤔
İyi akşamlar herkese
İyi akşamlar canım

Back
X