Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam :oops: gece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?:KK36:
Sen ikizlere mi hamilesin?

Allah seni napmasın 😂 öyle şey olur mu canım ? Ben şubat ayımdaki gebeliğimi öğrendiğimde pilates yapıyordum bence ciddi faydası var
Zamanında spor yapiyoken yapaymisim bende aslında olacaktı belkim 😶

Rahim filmi kısmet işi 😅 ben anestezili çektirmeme rağmen çıkışta ağrı eşiği çok düşük demişler. Ama daha sonra doktorum anestezisuz çekti çok rahattım. Hem cihaza hem çekecek kişiye bağlı yani..
Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan desene 😅😅

Ben de anestezisiz iki kez yani dayanabldm adet agrisi gibi birsey hissediyorsn

O zaman iyi canım ayilanlar bayilanlar okudum buralarda bı tırstım 😅😅😅

Oo masallah canim benim ilkinde agrisi bir gun devam etti ikinci de cikinca gecti:)makineler de yeni olmasi fln farkediyr tabi
Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişken
Kesinlikle doğru. Ama girmeden yarım saat önce ağrı kesici içmekte fayda var ,etkisi oluyor
Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlaka 😊😉

Şansıma kaderime artık o zaman doktoru seçeyim gerisi ya nasip deyim. Zar Arıcan desene 😅😅

Makinayı sorgulayamadim iki gündür fiyat öğrenmeye çalışıyorum bazı hastaneler verdi bazıları fiyat vermedi zaten anestezi olmadan 1300 -2000 arası fiyatlar verildi. Anestezi girince oda hastaneye göre değişken

Canimcim Bunu yazdım bı kenara kulağıma küpe bile yaptım. Alırım ilaç mutlaka 😊😉
Istanbuldamisin cnm?

Sen ikizlere mi hamilesin?
Evet
İkindiden sonra cikip yuruyem dedimmm
Bugun sicak burasi
@teolog857
Hemen su kaynattın bebeğim 😁

Hem şaapma hem de niye olmadı 😁

Doktor kadın mı 😂

Kalır İnşallah canikom 🥰

İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki 😂

Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf 😂

Oooo e hani oruç nerde uyudu mu 😂

Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar

Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

😂😂😂

Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

Orucu uykuya tutturanlardan mısınız

Oyy o fındığı yerim ben 🥰

Oldukça zarif bir isim gerçekten😍sen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye

Amin canım evet leyl gece, leyal geceler 🤗 kur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam 🥰 neşeli insan anlamında da kullanılır

Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
Oructa uyudu 🤣 ama acısını çıkardım totoşun daha yeni koltuk gördü birsürü iş yaptım :temizlik::hamarat:

ay isim konusunda çok karışığım larimm ben erkek olursa Bera ismini beğeniyorum. Kız olursa Deva ve Erva. Ama gel gör eşime hiçbirini beğendiremiyorum. Birde garantici çocuk olmadan isim neden düşüncekmişiz. Hayallerime bile engel oluyosun diye kızıyorum 😂😂 zor bela bi isim söylettim benimkileri tabi beğenmedi erkeğe Çağan dedi (kendi ismine uygun diye:KK70:) kızada Alya dedi. Ama gel gör çevremde 5 kişinin 3nün kızı Alya onu direk eledim😂😂😂 yani ben şu isimler desemde olduğunda bambaşka isim çıkabilir ortaya 😂😂😂

😂😂😂 Ah melike ah işin zor Allah kolaylık versin

Ayy seço bugün benimki de antakyada hiç de aç değil 😂 oraya giden dönmek istemez ki

Ay evet ittirir ittirmez kalkmıyosun ya nereye koyacan aparatı ? Kalıyor elinde 😁 sonra bi de yıka ıyk 🤢 estrofem zamanım bitti canım 3. Aya girdim ama son 2 hafta içmedim ne yalan söyleyeyim 🤭
çnküü bana uyduuuu :KK70: bana doktor bıraktırınca kendide bıraktı bni hiç yarı yolda bırakmaz :KK70::KK70:

Doktor kadın mı 😂

Kalır İnşallah canikom 🥰

İnsan dayanamıyor tatlım o kadar haklısın ki 😂

Ateş mi alev mi öyle birşeydi fmf 😂

Oooo e hani oruç nerde uyudu mu 😂

Kuzu geçtiler bana sinir krizi geçirtmekle meşguller. Sapasaplam çocuğu hastaneye sokup sokup duruyorlar

Sütlacımmm akşama mönümdesin yine hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

😂😂😂

Amin canımm hayırlı ramazanlar inşallah 🤗

Orucu uykuya tutturanlardan mısınız

Oyy o fındığı yerim ben 🥰

Oldukça zarif bir isim gerçekten😍sen hiç düşündün mü ne isim koyarız diye

Amin canım evet leyl gece, leyal geceler 🤗 kur'an da geçtiği için leyal i koyuyorum mahur da mahur da türk sanat müziğinde neşeli bir makam 🥰 neşeli insan anlamında da kullanılır

Canım amh güzel ama pco düşündürüyor
Senin kızın isminin anlamları çok hoş çok güzellmiş ama yaaa 😍😍😍😍
Erkeğinkiler zaten apayrı güzel. Rabbim adlarının altında mükemmel karakter versin bide onlara 😍😍😍

Back
X