Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantası 😂 keçiboynuzu da çok etkili kaynatıp içir eğer sorun varsa eşinde hem hız hem de sayı arttırıyor

Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantası 😂 keçiboynuzu da çok etkili kaynatıp içir eğer sorun varsa eşinde hem hız hem de sayı arttırıyor
Valla dur bakalım daha neler deniycez 😂😂

Boynuz kulağı geçer demişler 😁

Rakip tanımam diyosun 😂

Canım kaldırmazlar hiç kaldırılmadı daha önce

E ben ebru hanıma muayeneye gidiyorum , haftaya tekrar izinle cart curtla uğraşacaz
Valla öyle kuzuş ama napalm yapacak bsy yok 😏😏 almış başını gitmiş vakalar Allah sonumuzu hayır etsn inşallah işe yarar

Yarın diyetisyene başlıyorum kızlar. İlaçlar igneler hormonlar stres hareketsizlik derken kilo aldim baya. 3 ay anlaştık bakalım 12/15 verirsin diyor🙏
Kuzu iğneler kilo yapıyor yürüyüş yaparsan iyi gelir bence 😁
Kızlar belirtileriniz neler oldu benim şuan adet belirtileri var hep 12. Günüm ovitrelle de yarın İnş test yapacağım ama umudum yok
Canım ovitrellede hcg hormonu var o yüzden tüm gebelik belirtileri olur bunlar gerçekçi olmayabilir o yüzden vücudunu dinlememeni öneririm
Valla öyle kuzuş ama napalm yapacak bsy yok 😏😏 almış başını gitmiş vakalar Allah sonumuzu hayır etsn inşallah işe yarar
Amin canım inşallah

Ballikko Ballikko seninle küsücem beni unuttun 😁
Kuzummmm oyyy valla ne desen haklısınnn tam konuyu açıyorum yine çok şey konuşulmuş oluyor ben okumaya üşendiğimden son sayfayı okuyup kapatıyorum 🤦🏻‍♀️ bu aralar günde 1 -2 kere giriyorum birde o da var tabii 😊
Rahim dinlendirme sürecindeyimya çok şey okuyup psikolojimi bozmıyım diyorum 🤭
Nasılsın 12.hafta yazıyor vay bee zaman ne çabuk geçiyor yahu 😍 daha dünn gibiydi transfer süreçlerin 😇 bebişler nasıl cinsiyet tahmini yapıldımı 🥰

Kuzummmm oyyy valla ne desen haklısınnn tam konuyu açıyorum yine çok şey konuşulmuş oluyor ben okumaya üşendiğimden son sayfayı okuyup kapatıyorum 🤦🏻‍♀️ bu aralar günde 1 -2 kere giriyorum birde o da var tabii 😊
Rahim dinlendirme sürecindeyimya çok şey okuyup psikolojimi bozmıyım diyorum 🤭
Nasılsın 12.hafta yazıyor vay bee zaman ne çabuk geçiyor yahu 😍 daha dünn gibiydi transfer süreçlerin 😇 bebişler nasıl cinsiyet tahmini yapıldımı 🥰
😁 Ya hu kayboldun ortadan merak ettim seni. Transferin olacak geri de gelmedin anlamadım ne olduğunu. Yaaa biz büyüyoruz teyzoşumuz darısı sana inşallah 😍 bebişlerin cinsiyetini henüz öğrenmedik haftaya kontrolümüz var umarım şansımız yaver gider ve öğrenebiliriz 🤗

Hayırlı Akşamlar tatlışlar.
Hayırlı Ramazanlar 🥰🥰
sağol canım :KK200:
Yarın diyetisyene başlıyorum kızlar. İlaçlar igneler hormonlar stres hareketsizlik derken kilo aldim baya. 3 ay anlaştık bakalım 12/15 verirsin diyor🙏
e kuzu sonucun belli olsun ona göre başla. ben de birgün hamile olursam sağlıklı ve kilo almadan besleneyim diye düşünüyorum. Kuzenim diyetisyen

😁 Ya hu kayboldun ortadan merak ettim seni. Transferin olacak geri de gelmedin anlamadım ne olduğunu. Yaaa biz büyüyoruz teyzoşumuz darısı sana inşallah 😍 bebişlerin cinsiyetini henüz öğrenmedik haftaya kontrolümüz var umarım şansımız yaver gider ve öğrenebiliriz 🤗
Ay çok heyecanlı az cok belli olur artık cinsiyetleri 😍
Tam 1 ay sonra olacak kuzum transferim 😇 ramazan bayramına denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısı oruç iftar sahur arasında geçiyor zaman 🤭

Back
X