- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.421
Bn kökünü almıştım aktarcı kökü daha iyi demişti kendim kaynatıyordum canımAnladım canım tamam çok sağol aktardan mı almıştın direk suyunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn kökünü almıştım aktarcı kökü daha iyi demişti kendim kaynatıyordum canımAnladım canım tamam çok sağol aktardan mı almıştın direk suyunu
Eşimin hasar testi sonucuna göre tüp bebeğe başlama zamanınıNeyi bekliyoring kuzum![]()
Başlasak da uzun protokol olacak canım.İlk adetinle baslarsınız heralde belkide taze transfer olur insallah hayırlısı olur![]()
İnşallah canım benimGüzel haberler gelecek canım benim icini ferah tut sen![]()
İyi ya yalnız kalma canım.Gece gunduzz yurudumm
Koye geldim kaynanama canimm iftar cay derken anca odama cekildimm![]()
İnşallah bebiş olurİşte bebeğim keske hamilelikle olsa ama suan ki ruh ve beden halim kötü. Yaz da geliyo e kilo da etkiliyor tedaviyi biliyosun, olumlu olursa direk gebelik icin liste olusturcaz bakalım
Canım nasıl oldunuz koronadan sonra sana da hayırlı sahurlarHayirli sahurlar![]()
Benim ki gibi mi yani canımEşimin hasar testi sonucuna göre tüp bebeğe başlama zamanını
Başlasak da uzun protokol olacak canım.
Canım daha deneyeli az olmuş dur bakalım gelecek elbet![]()
Aynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canımAy çok heyecanlı az cok belli olur artık cinsiyetleri
Tam 1 ay sonra olacak kuzum transferimramazan bayramına denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısı oruç iftar sahur arasında geçiyor zaman
![]()
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimSelam güzel hatunlar nasılsınız bakalım?? :))
Bugün Tüp bebek sözleşmesini sigortaya verdik, bakalım ne kadar indirim yapılacak...Mayısta transfere kadar netleşir herşey.
Yalnız birşey takıldı aklıma, bu ayın 2 sinde regl olmalıydım 1 haftadır akıntım çok açık kahverengi, ped koymuyorum bile, çok enretesan, ilk defa yaşıyorum böyle birşey. Başına gelen var mı acaba?![]()
Hahah hoşgeldin canımvermez miyim zaten siz istemeseniz de soluğu burda alıyom![]()
Canım test yapacak mısın bugünEvet dinlememek gerek ama 12 gündür her gün belirti arıyoruz sivilcelerim çıktı diye adet diyorum ama daha önceki belirtilerin hepsi kayboldu çünkü
Spor salonuna da gidiyordum bugun itibari ile kapandiama yeme icme odem atma yollari bi versin liste bakalım dedim
Günaydın canımGünaydınlar canım.
inşallah kuzum ya
Hayırlısıyla tez zamanda gelsin![]()
Canım bu konuda iki fikrim var bi prolaktin değerine baktır istersen çünkü benim prolaktinim yükseldiğinde böyle dediğin gibi leke leke gelmişti birde bende tüp bebeğe başladım dondurulmuş transfer oldum 2 adet bekletiyorlar genelde 2. Adetim olmadı diye çok stres yaptım 40 küsür günlerde geldi normalde 28 30 günde gelirdi prolaktin yükselmesinde de stres çok önemli buarada stres hormonu diye de geçiyor stres yapma canım tedavin hayırlı olsunSelam güzel hatunlar nasılsınız bakalım?? :))
Bugün Tüp bebek sözleşmesini sigortaya verdik, bakalım ne kadar indirim yapılacak...Mayısta transfere kadar netleşir herşey.
Yalnız birşey takıldı aklıma, bu ayın 2 sinde regl olmalıydım 1 haftadır akıntım çok açık kahverengi, ped koymuyorum bile, çok enretesan, ilk defa yaşıyorum böyle birşey. Başına gelen var mı acaba?![]()
Günaydın canımamin inşallah
![]()
Ben 11. Gün çekildim genelde o günlerde çekildiğini biliyorum ama tabi sen dr un ne dediyse onu uygula canım o daha iyi bilirAmin kuzum. Başkent üniversitesi ne gitmeye karar verdim. Bakalım bugün randevu alcam. Hem hastane rahim filmini cektiririm hem tüp bebek merkezi olan biyer diye orayı düşündüm bakalım neler olacak.Bide doktor bana adetin 7. Günü çektir rahim filmini demisti ama daha geç yazmışsın kuzum gecikmem degilmi.
![]()
Oo fıstık annegünoooooooooooooooo![]()
Bakalım cumartesi günü için randevu aldım yeni doktor. Bakalım ne diyecek tedavi süreci için.Ben 11. Gün çekildim genelde o günlerde çekildiğini biliyorum ama tabi sen dr un ne dediyse onu uygula canım o daha iyi bilir![]()
canım 2 aydır klomen+çatlatma iğnesi tedavisine başladım bu ay da 3.deneme için gidicemCanım hayırdır ne için başlıyorsun doktora
Demez öyle bir şey yaBakalım cumartesi günü için randevu aldım yeni doktor. Bakalım ne diyecek tedavi süreci için.Rahim filmine gerek yok dermiş bide
sonra kocayla papaz oluruz artık
![]()
Sabah yaptım maalesef negatif zaten bugün 13. Gün kesin sonuçAynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canımzaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki
Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimo dediğini yaşamayan yok
Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol
Hahah hoşgeldin canım
Canım test yapacak mısın bugünheyecanla seni bekliyorum
İnternette bir sürü ödem attırıcı tarif dolaşıyor
onlara baksana
Günaydın canımamin inşallah
![]()