• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ya da 3.gün olması fark etmez canım. Ona göre söylersin doktora
. Öyle yaparım canım sağolasın önemli olan 5. Gün zaten nasıl bir yol izleyeceğiz ona bakıcaz bakalım yine yani yarın biraz sohbet gibi olucak

Benim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülme 🤗 en yakın zamanda

Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin

Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindim 🤗💚 pco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak 🤗

Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince @Halfteacher 😁

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum

Eee sonuçççç 😁 merakta bıraktın bizi

Çünkü zaten ben hiç sevmem 😂😂
Ayy içime su serptin ya Allah razı olsun

Kuzum ne oldu hadi güzel şeyler söyle ❤️
Yok ya bu da gol değil 😅 ağrı yumurtlama falan olabilir dedi ama 10 gündür var dedim🙄 gebelikse de çok erken ama ihtimal vermedi..
Ultrason biraz sorunluydu rahim şekli tam görünmedi ama ameliyatım iyi geçti. Kilo vermeden gelme tüp bebeğe dedi. Hatta kilo ver spontan gebe kal dedi😅

Yok ya bu da gol değil 😅 ağrı yumurtlama falan olabilir dedi ama 10 gündür var dedim🙄 gebelikse de çok erken ama ihtimal vermedi..
Ultrason biraz sorunluydu rahim şekli tam görünmedi ama ameliyatım iyi geçti. Kilo vermeden gelme tüp bebeğe dedi. Hatta kilo ver spontan gebe kal dedi😅
Hala kilo derdinde bay x 😊

Bu sefer çok kızdı ya 😅 soracağım soruları soramadım kilo konuşmaktan. Geçen yıla göre 1 kilo vermişim ama herkes kilo aldı ben almadım kimse bunu konuşmuyor 🤣 takviyelere devam edicem. Omega3 falan bitsin astalife a dönücem tekrar

Ben iskender yaptım ve salata😊
Afiyet olsun şekerim yarasınnnn
Kızlar bir sorum var 👆
Aslında çok basit bir sorum şimdi ben dün akşam saat 8 buçuk 9 gibi adet oldum..ama tam sökülmesi bugün söküldü ( (bence sayılmalı çünkü sonuçta başlamış oluyor)) Dün ü 1. Gün diye sayıcam dimi normalde hep gün içinde ya da sabah olurdu kafam karıştı ı sorumu saçma bulabilirsiniz belki ama kafam karıştı doktora gidicem 3. Gün her zamanki gibi 🥴
Dün 1. Gün canım 🤗
Söylemem hamlesin ya canın çekerse ben böyle şeyleri çok kafama takarım 😬😬🧿ben söyledim de yitirdi o da diye 😘
Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inan 😁
Aynen canım benim çok sağolasın ❤️ Sen ne yaptın ne zaman gideceksin bebişleri görmeye 😊
Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanla 🥰
Yiyemedi o da yazacağıma yitirdi o da demişim ya kış oldu LaRisaCca cım 😘
Sorun yok tatlım 😁
Ayy içime su serptin ya Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun canım benim 🤗
Amann 😑 bay x bugün gergin galibağğ
Adam taktı mı takıyor 😁

Bu sefer çok kızdı ya 😅 soracağım soruları soramadım kilo konuşmaktan. Geçen yıla göre 1 kilo vermişim ama herkes kilo aldı ben almadım kimse bunu konuşmuyor 🤣 takviyelere devam edicem. Omega3 falan bitsin astalife a dönücem tekrar
Ben de 1ay kullanmadım pahalı diye yien başladım ilaçlara 😂😂

Dün 1. Gün canım 🤗

Sorun yok tatlım 😁

Adam taktı mı takıyor 😁
Çalgı aleti kırıldı ondan mı acaba 😂😂

Kız 1 yılda 1 kilo vermişsin adam kızar tabi 😁

Dün 1. Gün canım 🤗

Sorun yok tatlım 😁

Adam taktı mı takıyor 😁
Sağol canım çok teşekkür ederim 😘 yok ya söylemiyeyim boşver amaaannn kaynanamın ki gibi yapamadım zaten 😂😂😂😂😂

Back
X