• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kocanın spermini beğenmiyor :KK70:
Bugün onunla ilgili bir şey gördüm testisteki dna hasarı %10 ise dışarı atılana kadar %30 oluyormuş. Dışarı atılan numunede hasar fazla diye hemen mikro tese yaptırmayın diyordu. Sizde de ameliyat olmasın diye bekletiyor herhalde dimi

Bugün onunla ilgili bir şey gördüm testisteki dna hasarı %10 ise dışarı atılana kadar %30 oluyormuş. Dışarı atılan numunede hasar fazla diye hemen mikro tese yaptırmayın diyordu. Sizde de ameliyat olmasın diye bekletiyor herhalde dimi
Garantici biri, paramız umudumuz boşa gitsin istemiyor. İş ahlakı çok iyi

Sağol canım çok teşekkür ederim 😘 yok ya söylemiyeyim boşver amaaannn kaynanamın ki gibi yapamadım zaten 😂😂😂😂😂
Söyleme söyleme tamam afiyet olsun 😂😂
Kızlar ya ramazan girdiğindn beri iftar yapar yapmaz baş ağrısı başlıyo. Şimdi baktımda kan şekeri düşmesinden kaynaklı olabilirmiş. Bu durumda ne yapmam gerek. Zaten kullanmayo unutuyorumda matofini kullansam daha çok düşürebilir dimi
Aşkım susuzluk baş ağrısı yapar bol su iç iyi gelecek 🤗geçmiş olsun canım
İyi akşamlar kızlar napiyonz
İyi akşamlar canım netflix bakıyorum sen napıyosun 🤗
Ben nazar ettim ellamm :KK70:
Kız teo maşallah dediğin 3 gün ha 😂
Aslında bana karşı iyi niyetinden bu kadar zorluyor sanırım.. başkası tüp bebeği yapar kenara geçerdi 😁 olmazsa olmadı bi daha yapalım der
Kesinlikle öyle sakın volki tolkiyle aldatma ha adamı 😂

Benim adam da öyleydi gizli gizli ağladığını bile gördüm ama çok şükür hamileyim sen de olacaksın üzülme 🤗 en yakın zamanda

Kuzum kontrollü bir gebelik planı ve 13. Günde 65.37 ye az diyen de ne bileyim yani . Gayet güzel maşallah Allah sağlıkla ilerletsin

Canım benimmm güzel haberlerine çok sevindim 🤗💚 pco olsa da seni yıpratacak birşey olarak düşünme bunu kaldı ki yokmuş. Bana kalırsa , bu durumda gün aşırı değerlendirmeye devam etmek en mantıklı yol izleme olacak 🤗

Daha dün biri pozitif gördü, yarın biri dahs görecek inşallah sonra pazartesi günü @Skrkz17 yapacak ve 14. Günü gelince @Halfteacher 😁

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim evet bizde nabız biraz fark atabilir canım korkma iyisin çok şükür. Lekelenmen yoktu en son inşallah kanama alanların bitmiş olacak yarın ve ikili taraman güzel geçecek lütfen bana haber ver olur mu nasıl ve neler yaptınız diye. Özellikle senden kan alıp almayacaklarını merak ediyorum

Eee sonuçççç 😁 merakta bıraktın bizi

Çünkü zaten ben hiç sevmem 😂😂
Tamam canım yarın haber veririm.Bu arada Kan ne için alınacak ?

Afiyet olsun şekerim yarasınnnn

Dün 1. Gün canım 🤗

Söyle hayatım öyle çok canı çeken biri değilim inan 😁

Ben aynı kuzum ne yapayım ayın 26 sında kontrolüm. Bekliyorum heyecanla 🥰

Sorun yok tatlım 😁

Senden de Allah razı olsun canım benim 🤗

Amann 😑 bay x bugün gergin galibağğ

Adam taktı mı takıyor 😁
Ay ne tatlı heyecanlar.Kocaman olmuşlardır annesi 🥰

Back
X