• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söyleme söyleme tamam afiyet olsun 😂😂

Aşkım susuzluk baş ağrısı yapar bol su iç iyi gelecek 🤗geçmiş olsun canım

İyi akşamlar canım netflix bakıyorum sen napıyosun 🤗

Kız teo maşallah dediğin 3 gün ha 😂

Kesinlikle öyle sakın volki tolkiyle aldatma ha adamı 😂
İftardan sahura sürahi yanımda. Gece ciş yapmaktan uyuyamıyorum sonrada öğlen uyanıyorum zatenn kuzumm :KK70: :KK70:

E ne yapayım sen söyle 😂
İftardan sahura sürahi yanımda. Gece ciş yapmaktan uyuyamıyorum sonrada öğlen uyanıyorum zatenn kuzumm :KK70: :KK70:
😂😂 İçtin mi matofin i
İyi akşamlar kızlar ben bu ay ganol f 900 günlük 100 kullandım adetin üçünçü günü bügün dokuzuncu gündü gittim hiç yumurtan yok dedi aranızda kullanan varmı. Hala inanamıyorum 😳
Nasıl yok ya öyle şey mi olur amh kaç

Merhaba Lariş , ben de sabah Ebru hanım kliniğini aradım, dün akşam yine çarpıntım oldu nabzım 117 ye çıktı..10 gündür takip ediyordum zaten hep yüksekti, küçük tansiyonum da yüksekti..Ebru hanımla telefonla görüştürdüler , kardiyoloji görsün seni dedi.. Medline hastanesine gittim orada bir Prof. önerdi yani Ebru hanım hastalarımı ben ona yönlendiriyorum dedi , gittim.EKG &EKO yapıldı sorun görmüyorum ikiz Gebelikte 120 ye kadar normal kabul ediyoruz ilaca gerek yok, dinlen bol su iç , tuzu azalt , takibe devam et dedi ..Benim de yarın kontrolüm inşallah kanama alanım geçmiştir son 2 kontrolde kanama alanı var demişti progestan devam ediyorum bakalım ultrason da bakacak ense kalınlığı inşallah iyileridir bebişler 😌 sen de bir sıkıntı hissediyorsan İskenderun’daki doktoruna git istersen canım ama 1 hafta varmış içini ferah tut 💕
Oh bsy ckmamasına çok sevndm cnım bnmm 🤲🤗🤗 inşallah kanama alanı da geçmiştir 🤲 bnde pazartesi gidicm ense kalınlııgı için bakalım ne Dick bizide haberdar et 🤗

Adetin üçüncü günü gittim ultrason ile baktı iki ay letu kullandığımı söyledim oda iğne daha iyi bu tedaviye başlıyalım dedi bu gün 9 Cu gün gittim muayene etti yumurta yok dedi tedaviyi iptal etti
Canım arada muhakkak çağırması lazımdı. Yumurtanın gelişimini, iğnenin dozunu nasıl devam edecek diye. Yumurta erken büyüyüp çatlamış olmalı. Yumurta gelişmemiş dese anlarım, yok demek çok saçma. Tamamen doktor hatası

Canım arada muhakkak çağırması lazımdı. Yumurtanın gelişimini, iğnenin dozunu nasıl devam edecek diye. Yumurta erken büyüyüp çatlamış olmalı. Yumurta gelişmemiş dese anlarım, yok demek çok saçma. Tamamen doktor hatası
Doğru diyorsun gülüm belki çatladı fark etmedim oda 7 gün sonra gel dedi bugün gittim ben 😳

Git tabiki duyguş senin üstüne 2.yi gidecek nerdeyse 😂😂
Evet tabi ya bak işte gördün mü gitmeliyim 🤗💛
Amh hiç bakmadım canım hiç yumurta görülmedi çok üzgüm
Canım ara kontrol için çağırmalıydı ben adetin 3. Gününden 12. Gününe kadar çağrılmayan çok az gördüm. Büyümemesi mümkün değil yumurtan uyarılmış ve çstlamıştır. Progesterona baktı mı? Çatlayıp çatlamadığını anlamak için

Geçmiş olsun canım ..ben de ilk kez hafta sonu kusmuştum ..Hafta içi bulantılar devam ediyor ama kusma olmadı şükür inşallah devamı gelmez , sarı leblebi de tavsiye ederim mide suyunu çekiyor rahatlatıyor beni gün içinde 😉
Sagol bbgm bnmde bazen oluyor bulantılarım hele ki Bi koku alıyorsam beni bitiriyor kokulara karşı aşırı hassasiyet var hala hiç azalma olmadı onda.. Aman aman olmasın kusma ztn vallahi çok zor çünkü kusmak Allah kusanların yardımcısı olsun 🤲🤲 ben sarı leblebi hiç sevmem kuzuş o yzdn tuzlu cubuk yiyorum genelde kurtarıcım o oluyor iş yerindeki çekmece mi doldurmuş durumdayım 😂

Evet tabi ya bak işte gördün mü gitmeliyim 🤗💛

Canım ara kontrol için çağırmalıydı ben adetin 3. Gününden 12. Gününe kadar çağrılmayan çok az gördüm. Büyümemesi mümkün değil yumurtan uyarılmış ve çstlamıştır. Progesterona baktı mı? Çatlayıp çatlamadığını anlamak için
Hiç bir tahlil yapmadı gülüm adetin üçüncü günü başlattı dokuzuncu günü yani bugün gittim hiç yumurta yok dedi tedavi yi iptal etti çok üzgünüm 😢

Back
X