- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.161
yanıyor yanmasınada duş almaktan tenim beyazladıYansın gecelerrrrrrrr beybiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanıyor yanmasınada duş almaktan tenim beyazladıYansın gecelerrrrrrrr beybiiiiii![]()
Bizimde evde kız kardeşim kalıyor geceleri nasıl yandiracam onu düşünüyorumyanıyor yanmasınada duş almaktan tenim beyazladı![]()
Günaydın beybisiGünaydınlarrrr![]()
![]()
![]()
ay misafir varkende çok zor olurrrrBizimde evde kız kardeşim kalıyor geceleri nasıl yandiracam onu düşünüyorum![]()
Bebek emojisi çok tatlı geldi nedenseay misafir varkende çok zor olurrrrama sen halldersin sonuçta herşey bebiş için
![]()
Amann ben başlarsın diye heyecan yaptımLaRisaCca günaydın canım. geldim buradayım bakıyorum yazdıklarınıza :) ilaç ve işlem raporunu da dün çıkardık ama bir de dosya doldurma aşaması varmış. 29'una gün verdiler maalesef bu adetimde yapamiycaz. diğerinde nasip olursa
Ooo olmaz mı edayla ben çok ağladık gebeliği öğrenince inanmıyordukİnşallahhh canım benimRabbim burdaki herkese hayırlısını versin
peki sizde de oluyor muydu arada böyle umutsuzluk
![]()
Güno bebeğimGunayydinnn![]()
Canımm müsait olamadım bir türlü geldim geldimm
Günaydın canım haberleri bekliyoruzGünaydın herkese
Ben doktora gidiyorum![]()
Geldimmmİnşallah inşallah kuzum.
Bekliyorum güzel haberleriniiii![]()
Günaydın bebişimHaydi bekliyoruzz
günaydınnn![]()
Sukuşu nuryanıyor yanmasınada duş almaktan tenim beyazladı![]()
Günaydın aşkoooGünaydınlarrrr![]()
![]()
![]()
Bugün iğneden sonra 11. Günüm negatif çıktı sanırım olmayacak bu ayda..Aaaminnnn İsram![]()
Maşallah canım benimTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
Kız ben ne demiştimmmmTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
Canım o belli olmaz iğne etkisi yeni geçmiştir daha idrara geçmemiştir 14. Güne kadar değişebilirBugün iğneden sonra 11. Günüm negatif çıktı sanırım olmayacak bu ayda..
Ayy evet dedin vallaKız ben ne demiştimmmm![]()
lariimmm hayırlı olsun bebişim. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. haberini bekliyodum valla bilgisayar başında.Teyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
. bu arada söylememiş olsamda içimde bi kız bi erkek geçiyodu. ayyy canım maşallah. çok sevindim ben de ikiz eşiyim kardeşim erkek. sağlıkla kucağına al inşallahTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
Sesli ohaa dedim çok sevindim aşkoo yaa rabbim sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
İnşallah canımCanım o belli olmaz iğne etkisi yeni geçmiştir daha idrara geçmemiştir 14. Güne kadar değişebilir
Ayy evet dedin valladuyguşla biz ilk kese olduğunda keseye göre tahmin etmiştik bir kız bir erkek diye
![]()
Ayyyy ne güzel Allah ımmmTeyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()
inşallah bbgm inşallahayy kuzum amin inşallahayyy güzelll bulantılar bunlar boşverr hamişliğin tadını çıkar kuzucumm sonu güzel olcak inşallah
![]()
rabbm hpmzn sonunu güzel eylesinnn ama napalımmmm bak söylemedm yine heycanını sakladımBen kabul etmiyorum bu haksızlık![]()
Yaaaaaaaa allahım rabbim ne kadar büyüksün ama demiştim bende demiştim bi kız bir erkek diyee ayy yaaaa ne kadar güzel bir haber cuma gününün güzelliği şu mübarek günde nasıl mutlu oldum. sağlıkla gelsinler inşallah anacığının kucağına ikiside.. yaaa duygusal bir ponçiğim şu an göz yaşım pııtt..Teyzoşlar bir kızım bir de oğlum oluyoooooğğğğ![]()