• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Archi cim sen bana söylemiştinn 🤗 rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗

Yaaa 🤩🤩🤩 bir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin

Kız 🤭🤭🤭 oha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz 🤗 sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah 😍

Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallah 😍 duacınız güzel teyzoşumuz

Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah 😍

Valla ben kesede hiç yanılmadım 😂 bak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar 🤗

Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsin 🤗

Evet canım hissetmiştin 😍 inşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı

Portiiii aminnn 😍 darısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum 🤗

Ahahahah ağlayarak bize koş sen de 😂😂

Ben de öyle hissediyorum archi ko 🤗

Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum🤗

Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallah 🤗 duacınız

Canımm benimm 🤗💛 inşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum 😍

Canımmm çok teşekkür ederim 🥰 inşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım 🤗

Teo m 🥰 Allah ım sen konuyu biliyorsun, amin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🕯️:dua:🕯️

Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim

Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah 🤗

Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninle 🤗

Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuk 🤗

Her zaman kalbimiz sizinle 🤗

Canımıniçii 🤗🌼 senin haber de yakın daa 😘
Larissacığım herkse cevap vermiş, kıyamam kuzuma :) tüm sayfayı kaplamış mesajın :KK36:

Yaaa beyazgülüm benimmm 🤗 öyle gördü dr amca Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 😍😍
Ayy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsin😍bu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤
IMG-20210416-WA0006.webp

Archi cim sen bana söylemiştinn 🤗 rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗

Yaaa 🤩🤩🤩 bir kız bir erkek olunca anlaşabiliyormuydunuz çok sağol kuzum rabbim inşallah senden de duymayı nasip etsin

Kız 🤭🤭🤭 oha demesenee maşallahh desene teyzoşumuz 🤗 sana duacıyız rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah 😍

Canımmm inşallah rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşallah 😍 duacınız güzel teyzoşumuz

Ahh özmutumm ben de öğrendiğimden beri ağlamaklıyım. Şu mübarek cuma ve ramazan gününde Allah ım senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah 😍

Valla ben kesede hiç yanılmadım 😂 bak benimkiler de tuttu duyguş inşallah seninki de tutar 🤗

Çok şükür bu günümüze duyguş rabbim sağlıkla ilerletsin 🤗

Evet canım hissetmiştin 😍 inşallah senin de güzel haberini almaya 2 gün kaldı

Portiiii aminnn 😍 darısı sana inşallah canım arkadaşım cücülerimle duacınız kuzucum 🤗

Ahahahah ağlayarak bize koş sen de 😂😂

Ben de öyle hissediyorum archi ko 🤗

Nur ummm amin güzel kuzum rabbim inşallah senden de güzel haberlerini almayı nasip etsin duacınız kuzucum🤗

Halloşummm çok teşekkür ederim teyzoşumuz darısı sana inşallah 🤗 duacınız

Canımm benimm 🤗💛 inşallah senin de bu tedavinle güzel haberin gelsin heyecanla duacınız ve bekliyorum 😍

Canımmm çok teşekkür ederim 🥰 inşallah bu ay senden de güzel haber gelir, duacınız canım 🤗

Teo m 🥰 Allah ım sen konuyu biliyorsun, amin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🕯️:dua:🕯️

Ahahah teo m kulağına bu isimleri fısıldarsam evde delici kesici bir team kurmuş olurum diye korku içindeyim

Kuzucumm çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenler e ve isteyenlere sağlıkla olsun inşallah 🤗

Canımmm çok teşekkür ederim bizim de dualarımız seninle 🤗

Ahhh bak göreceksinn erkek olacak tosuncuk 🤗

Her zaman kalbimiz sizinle 🤗

Canımıniçii 🤗🌼 senin haber de yakın daa 😘
Aminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsin 🥰😂😂

larii menüleri erkenden sorsanmı fikirlenelim :KK64:

Back
X