• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama en yaramazları seçerler genelde, ben gayet akıllı usluyum :KK70:
Sen alttan alttan başkalarını gaza getiren kendi akıllı oturan kızsın 😂😂😂
Ayy cok guzel Rabbim kucaginda gormeyi nasip etsin😍bu da bizim kesemiz. Rabbim tum bekleyen kardeslerime bu duygulari yasatsin insallah❤Eki Görüntüle 2827043
Erkek bebek kesesi aşko maşallah Allah sağlıkla ilerletsin inşallah 🤗
Aminnn canımmm :KK200: :KK200: uzmanlar edaecoo edaecoo ve LaRisaCca LaRisaCca şimdik bu oval mi yuvarlak mı oluyor. Aydınlatın bizi.
Oval tatlım oval 🤗
Aminn aminn hepimiz cücülenelimm hayırlısıyla abiler ablalara kardeşler gelsin 🥰😂😂

larii menüleri erkenden sorsanmı fikirlenelim :KK64:
Evet tatlımm soralımmm 😍
Ayy inşallah canım senin dediğin gibi olur test günü geldikçe stres bastı 😂
Yok kuzucum hiç stres yapma bebişleri strese sokmayalım nasılsa varlar 🤗

Oval tatlım oval 🤗

Evet tatlımm soralımmm 😍

resmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzz :KK70: :KK70: doktorlardn önce cinsiyet tahmn edenler olarak iyi para kırarız biz bu işten :KK70::KK70::KK70::KK70:

resmennnn asistanız bak boşta kalırsak gidip bi doktorun ynna çalışalım bizzz :KK70: :KK70: doktorlardn önce cinsiyet tahmn edenler olarak iyi para kırarız biz bu işten :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahhaah çok mantıklı 😂 kız var ya asistanlar dr lardan daha kibirli. Nelerine güveniyorlarsa artık 😂

Oval tatlım oval 🤗

Evet tatlımm soralımmm 😍

Gerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynen😍

IMG20210416134731-01.webp
su manzaraya bayılıyorum 😍😍😍 bide hep bunu düşünüyorum ben ekmekleri parçalayıp hazırlayan kadar kuşlar sürekli gakliyor ya bı sürü kuş oluyor bianda acaba çağırıyorlar mi birbirini 🙄😆 kafamda deli sorular 🤕😲😆😆

bende tam bunu dicektm valla ağzınıza sağlık..çünküm artık evimde yiyorum LaRisaCca LaRisaCca nazar değdi kız kv bizi eve almıyor vakalar arttı diye hahaha gerçi teklif etti ben yollarım diye ama dedim yok ben yaparım :KK70::KK70:
yalnız nasıl yapacaksam işten 6:30 da çıkıyorum eve 7 de geliyorum ahahaha ezana 1 saat kala dün öldüm ya ama b.k sürdürmem kendime :KK70: ama kadında haklı kız üst katta ki yenge covid çıktı bizim ağzımıza kadar geldi e dayısı ile çalışıyor eşimde bizi de bir korku aldı ama hayırlısı bakalım:(

Gerçek mi erkek bole mi oluyor kizim daha yuvarlakms aynen😍
Evet hayatım erkek kesesi bu 🤗 inşallah tutar zaten bir prensesin var bir de tosunun olur
Etli nohot yahnisi ve pirinç pilavı :)))
Ooooo mönüüü sağlammm 😍
İcime dogdu biliyor musunn ama sen oglanlar diyordun bende soylemedim birsey 😍 amaaaa en guzelii bu bir kiz bir oglan insan daha ne isterki masallahhh saglikla gelsinler insallahh😍
😂 Ya biz ilk keseleri gördüğümüz bir kız bir erkek dedik ama ben hep neden oğlanlar diyordum birine babamın adını koyarım diye 😂 sağlıkla gelsinler inşallah hepimize cücülerimiz
Eki Görüntüle 2827070 su manzaraya bayılıyorum 😍😍😍 bide hep bunu düşünüyorum ben ekmekleri parçalayıp hazırlayan kadar kuşlar sürekli gakliyor ya bı sürü kuş oluyor bianda acaba çağırıyorlar mi birbirini 🙄😆 kafamda deli sorular 🤕😲😆😆
At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyor 😍
Eki Görüntüle 2827071 birde bu var göl manzaralı koyun resimleri 😆😆
💛💛💛💛💛
bende tam bunu dicektm valla ağzınıza sağlık..çünküm artık evimde yiyorum LaRisaCca LaRisaCca nazar değdi kız kv bizi eve almıyor vakalar arttı diye hahaha gerçi teklif etti ben yollarım diye ama dedim yok ben yaparım :KK70::KK70:
Gözüm kalmış resmen 😂😂😂 senin bir planın var mı akşama aklında olan birşey ?

Back
X