• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende tam bunu dicektm valla ağzınıza sağlık..çünküm artık evimde yiyorum LaRisaCca LaRisaCca nazar değdi kız kv bizi eve almıyor vakalar arttı diye hahaha gerçi teklif etti ben yollarım diye ama dedim yok ben yaparım :KK70::KK70:
kız benide haftada bir çağırıyor artık nolduysa :KK70::KK70: artık iş başa düştü yapacak bsey yok :işsiz:

bnde onu hiç anlamıyorum ama bnm doktorumun asistanı melek daha önce söylemiştimmm :KK70: :KK70:
Bi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk 😂
yalnız nasıl yapacaksam işten 6:30 da çıkıyorum eve 7 de geliyorum ahahaha ezana 1 saat kala dün öldüm ya ama b.k sürdürmem kendime :KK70: ama kadında haklı kız üst katta ki yenge covid çıktı bizim ağzımıza kadar geldi e dayısı ile çalışıyor eşimde bizi de bir korku aldı ama hayırlısı bakalım:KK43:
Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın 🤗

Evet hayatım erkek kesesi bu 🤗 inşallah tutar zaten bir prensesin var bir de tosunun olur

Ooooo mönüüü sağlammm 😍

😂 Ya biz ilk keseleri gördüğümüz bir kız bir erkek dedik ama ben hep neden oğlanlar diyordum birine babamın adını koyarım diye 😂 sağlıkla gelsinler inşallah hepimize cücülerimiz

At diye heyecanla bekliyorlar çok güzel görünüyor 😍

💛💛💛💛💛

Gözüm kalmış resmen 😂😂😂 senin bir planın var mı akşama aklında olan birşey ?
kocam bey spagetti istedi yanına bir şey bulmam lazım 😂

kız benide haftada bir çağırıyor artık nolduysa :KK70::KK70: artık iş başa düştü yapacak bsey yok :işsiz:
ahahaha kızzz eyvah eyvah hadi ben neyse sen hamişsin niye öyle etti 😂😂 aynen kuzum valla ben cumartesi pazar haftalık yapacağım mecburen dün geldim koştur koştur belim koptu bide 7 yi geçiyor eve gelmem sıkıntı :işsiz:

Bi ara ben asistanı laflarımla dövmüştüm sonra kızla kanka olduk 😂

Haklı bacım haklı Allah korusun birşey olacaksa da senden olmasın 🤗
kesinlikle öyle canım ben zaten bu durumun en başında demiştim biz evde yeriz diye yok falan dediler illa yanlarında olalım istediler de şimdi kendileri kaçıyor bizden 😂 he bu arada o mesajın gözden kaçmış aşkolsun ne gözün kalacak senin güzel yüreğin yeter :KK200:

kesinlikle öyle canım ben zaten bu durumun en başında demiştim biz evde yeriz diye yok falan dediler illa yanlarında olalım istediler de şimdi kendileri kaçıyor bizden 😂 he bu arada o mesajın gözden kaçmış aşkolsun ne gözün kalacak senin güzel yüreğin yeter :KK200:
Hadi siz gitmiyorsun uz bana bir de kendi gelmeye başladı 😂

ahahaha kızzz eyvah eyvah hadi ben neyse sen hamişsin niye öyle etti 😂😂 aynen kuzum valla ben cumartesi pazar haftalık yapacağım mecburen dün geldim koştur koştur belim koptu bide 7 yi geçiyor eve gelmem sıkıntı :işsiz:
kuzuş hafta sonu yasak var die diğer eltimde kalmk istemiş onunda annesi taşınıyor 2 bina yakınına demiş bn onunla ilgilencem bni aradı çağırmamı istedi bnde ayy kmseyi agırlayamam temzlk yapamıorm ztn ev batıyor snra dedim geçen gün kendide bana trip atıyor glba aslında alınmaz ama çağırılmak istiyor zannımca :KK70: :KK70:

Back
X