- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.561
Hava mis gibi Yaaaa 
yaz geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsun bebişlerine de sana da kuzucumAfiyet olsun canım benimben de kekin pişmesini bekliyorum yarım saate yerim birşeyler
Aynen canımHava mis gibi Yaaaayaz geliyor
Oyy misss gibiiAynen canımGünaydınlar olsun..portakal çiçeği kokuları da sarmış Adana’yı ki misss
![]()
Bende rahım perde amelıyatı olucam da sız daha sınra gebelık yasadınız mı merak ettımBenim 1 saatlik ameliyattı ben de yürüyerek çıktım canım zaten histeroskopi öyle hastanede yayılacak birşey değil
Yaaa azıcık uyuduklarında falan kopup gelirsin özletcenmi biziii. Bu beni üzdüFollow to follow
İyi yapmışsın canım zaten şuan tüpe de başlamış değilsin sonra da gidebilirsin
Evet canım yumurtalar büyürken bu ağrıları yapar ama çatladığını bu şekilde anlayamayız kaçırmak istemiyorsan gün aşırı değerlendirin canım
Ayy portiiiihayallerini severim senin
Cücülerden sonra fırsat olur mu dersinbak muallimezzz e, ned en e hiçbiri gelemiyor
Burda da öyle duyguş bütün pencereleri açtım papatya kokuyorHava mis gibi Yaaaayaz geliyor
Teşekkür ederiz teyzoşumuzŞifa olsun bebişlerine de sana da kuzucumBn bugn çok açıkmamıştım nedense
![]()
Oo tünaydın halloşTunayydnn![]()
Merhaba canım evet ben şuan hamileyim ama tüp yaptım kendim uğraşmak ve beklemek istemedimBende rahım perde amelıyatı olucam da sız daha sınra gebelık yasadınız mı merak ettım![]()
Canım elevit pronatal kullanıyoruz ben ve edaecoo bulantı yapmıyor hem sgk ödüyor 10 tl ye alıyoruz
Günaydın portimYaaa azıcık uyuduklarında falan kopup gelirsin özletcenmi biziii. Bu beni üzdü
günaydınnnn![]()
Cnm
Biz sıkılmayız canım ya, yaz senCnmyazsam mi diye düşünüyodum canınızı sikmak istemiyorum ya herşeyin üstüne bide adet oldum erkenden
clife kullanmıştım heralde erken büyüdü yumurtalarim
Hamarat hanim masallah ellerine saglikŞimdi kahvaltı kekimi attım fırına çayı koydum, adamı uyandırdım
Kızlar iftarda size bu kekin tarifini atacağım sahur için ya da çayın yanına çok lezzetli oluyor bence. Akşam foto atar tarif yazarım size![]()
Sonra aman bu depresif kızdan bıktım demeyinBiz sıkılmayız canım ya, yaz sen![]()
Yok yok demeyiz. Zaman zaman hepimiz depresif oluyoruz. Dün akşamdan beri ben de hüzünlüyüm.Sonra aman bu depresif kızdan bıktım demeyin![]()