- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.861
Gunaydinn yeni uyandimm bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulmaz vallaOrtası bizi bulmaz tatlım
Yeni tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun![]()
Uykuya tutturdun yine hadi bakalımGunaydinn yeni uyandimm bende
![]()
Günaydın canımıniçiGunaydin kizlar![]()
Yok kuzum benim kuzenimin iki kızı var onda tedavi gördüKız bak bülent hocanın bütün ikizleri bir kız bir erkek bu bir tesadüf olabilir mi gerçekten ya![]()
Fırında çalıyor şuan ne severim bu şarkıyı
Ben aldım ben arı sütü bal polen propolis karışımdanEvet kuzu bundanCookiie aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Aminnnn inşallah bebeğim
Emre si oldudarısı sana
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Aminnnn
Canım hoşgeldinbaşın sağolsun
rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Aminnn canım benimçok tşk ederiz teyzoşumuz
senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
No oruccUykuya tutturdun yine hadi bakalımgünaydın
Günaydın canımıniçi![]()
Kuzum muhtemelen yanlış hatırlıyorsun çünkü kullanmadımEvet kuzu bundanCookiie aldı bu ay
Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım
Aminnnn inşallah bebeğim
Emre si oldudarısı sana
Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım
Aminnnn
Canım hoşgeldinbaşın sağolsun
rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim
Aminnn canım benimçok tşk ederiz teyzoşumuz
senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Canım benim hiç gerilme Rabbime bol bol dua edelim sırf bu yüzden bir operasyon geçirdin hiçbir şey olmayacak Allahım esirgesinBüyüyoruz vallaben riskli aya geldim bu ay gergin olurum biraz
Yok aşko kv ye gidecem bugün de yırttımsen yedin mi kuzu
Günaydın canisi adet oldum ben malesef oruç tutmuyorken uzaktan eğitimde başlamışken temizliği mı bitirmeye çalışıyorum pek giremiyorum ya o yüzden
Günaydın canımGünaydın kizlar. Bende oruç tutmuyorum adetliyim ama esime hazırlıyorum sahur. Normalde kendi hazirlardi ama su siralar yalnız birakmak istemiyorum bekliyorum o yatana kadar.. Acaip uykum kaçıyor ama evdeyim aynı oruçlu gibi saga sola yatıyorum gün icinde![]()
Canım demekki yeni aya hazırlanacağız Allah büyük13. Gün çatlatma iğnesinden sonra ve yine negatif.. artık umudum kalmadı illaki silkte olsa çıkardı..
Yok kuzum benim kuzenimin iki kızı var onda tedavi gördü![]()
Günaydın kenkem portikoGünayydınnnn güzellerr![]()
No orucc
Henuz baslamadim hos oruc varken gec yatip daha gec kalkiyom![]()
E ben de onu sana bulayım bekleKuzum muhtemelen yanlış hatırlıyorsun çünkü kullanmadımacaba kullanmayı düşündüm de onun muhabbeti geçti de onu mu hatırlıyorsun
aksine benim de hafızam inanılmaz kötüdür
![]()
Ay inşallah canım benim içimi ferahlattınCanım benim hiç gerilme Rabbime bol bol dua edelim sırf bu yüzden bir operasyon geçirdin hiçbir şey olmayacak Allahım esirgesinCücüşlerin cinsiyeti belli olmuş larişimmm gözünüz Aydın
şimdi kıyafet alışverişleri ve isim arayışları başlasın
![]()
Amann yoğun günler geçiriyorsun canım ellerin dert görmesin güle güle kirletin kuzucumGünaydın canisi adet oldum ben malesef oruç tutmuyorken uzaktan eğitimde başlamışken temizliği mı bitirmeye çalışıyorum pek giremiyorum ya o yüzden
Sorun değil kuzum benim; inş faydasını görürüz :) Senin değerlendirmen erken olur haklısın. beklemekte fayda var.Ay canım ben etiketi görmemişim kaçırmışım ya kusura bakma
Arısütü bal polen probolis karışımı eşim kullanıyor canım henüz daha 1 bucuk hafta falan oldu başlayalı çocuk için henüz fayda görüp göreceğimizi bilmiyorum. Ama kendisine baya iyi geldiğini dinc hissettiğini vs dedi o yönden memnun şuan. Bugünde probolis kapsül almış hatta ayriyetten
Aysunay hoşgeldin canım ben kullandım test zamanın mıMerhaba kizlar Gonopeptly kullanan oldu mu aranızda.