• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya insan çalışınca birşey düşünmüyor. Hem evde hem çalışmıyor olunca biz kadınlar temizlik,yemek,çamaşır,birşeyler buluyoruz da adamlar bulamıyor bunalıma giriyor 🤭
Aynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem 😀

Günaydın canım 🤗 eşlerimize de kıyamıyoruz ne yapalım Allah senden de razı olsun inşallah

Canım demekki yeni aya hazırlanacağız Allah büyük 🤗

😂 Tüh istatistik bozuldu

Günaydın kenkem portiko

😂Adet bitmedi mi daha kızz

E ben de onu sana bulayım bekle😂

Ay inşallah canım benim içimi ferahlattın 😂

Amann yoğun günler geçiriyorsun canım ellerin dert görmesin güle güle kirletin kuzucum
Bul kuzum merak ettim bende 😂😂 tabiki ferahlasın icin larişim hersey çok güzel olacak ❤️

Nasılsın larim kenkem 🥰
İyiyim kenkem porti sen nasılsın🤗
Insallah canim ya onunla haberlesebilseydik ayni yerde ayni zamanda tedavi olduğumuz için çok merak ediyorum birde ayni igneyi oda kullandi testi nasil acaba🤭 insallah pozitiftir ve döner aramiza
İnşallah aysuncum 🤗❤️ onlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok 🤗
Yok kuuzu benim uzun sürüyo maalesef😁
Adam da isyan edecek 😂
Bir Günaydın da benden 💙 10 gibi uyandım ama çamaşır suyunu içmekten ancak oldu 🤣🤣
Kız kendini zehirleme ha 😂
Aynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem 😀
Onu hiç düşünmek bile istemiyorum 😂

İnşallah aysuncum 🤗❤️ onlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok 🤗

Adam da isyan edecek 😂

İyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeyler 😂😂

İyiyim kenkem napayım işte hep aynı şeyler 😂😂
Ovü yaptın mı canım bugün
Yaa kendi kendine sorun uydurup bu sorunu bide gelinle degil de oğluyla SÖZDE çözmeye çalışan kaynanalari napmali yaaa ?? Valla delirecem
Naptı kız kv n 😁
Hahaha harika ya farketmissin beybi 😂😉
😁 Gözümden kaçmazzz
Neler yaptin nasilsin 😉
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim 😁

Evet kuzu bundan Cookiie Cookiie aldı bu ay

🤗💛 Hislerin kuvvetli canım öyleyimdir gerçekten 33 yaşımdayım 🤭

Aminnnn inşallah bebeğim 🤗

Emre si oldu 😁darısı sana

Mümkün değil biliyorsun hafızam inanılmaz iyidir kesin böyle birşeyler kullandın bak bulup çıkarırım 😂

Aminnnn 🤲🏼

Canım hoşgeldin 🤗 başın sağolsun 😑 rabbim kalanlara uzun hayırlı ömürler versin canım. Kaşıntınla ilgili karaciğer enzimleri ne baktırmanı şiddetle tavsiye ederim

Aminnn canım benim 🤗 çok tşk ederiz teyzoşumuz 🥰 senin minnoş napıyor nasılsınız detaylı nasıl geçti
Amiiin canim benim Emre mi Emine ne olursa olsun sağlıklı salih olsun gelsin annesine 😍😍
Amiiiin canim amiiin insallah bu mubarek ayin yuzu suyu hurmetine guzel Allahim isteyen herkese tattirsin kimsenin kucagini bos birakmaSin insallah🤲🤲🤲
Amiiin Amiiiin Amiiiin 27 nisanda test yapmam söylendi rabbim müjdeli haberleri vermeyi nasip etsin 🤲

😁 Gözümden kaçmazzz
Bak bu güzel işte laricim 😂😂
Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim

Bizde dün kv deydik. Her gitmemize bı aglasiyoruz.😅 Hastaneye de gittik tüm testleri yeniliyo doktor. Çarşamba rahim filmi sperm testi verilecek. Sperm testi durumu belirleyecek yeniden amh testi de yapıldı sonuç bekliyorum

Adam da isyan edecek 😂

🤣🤣🤣 virüs biter birde zehirlenme vakası yaşamayalım Allah korusun 🤣 nasılsın kuzum keyifler yerinde mi?

Ovü yaptın mı canım bugün

Naptı kız kv n 😁

😁 Gözümden kaçmazzz

Yayılıyorum kuzum uzanmışım kv deyim. Kahvaltıya geldim çayımı içtim pastamı yedim yemeğimi de yer eve dönerim 😁
Yaptım yaptm canım benim lh hiç oynamıypr heralde hemen hemen hepsi aynı yaa canım sıkıldı arrık bu duruma. Baksana

Eklentiler

• D8842917-4B9C-4BC1-A670-E13AF648B3D9.webp
    D8842917-4B9C-4BC1-A670-E13AF648B3D9.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 29
Back
X