- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.961
Insallah amin❤❤İnşallah ikisi de tutunmuştur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah amin❤❤İnşallah ikisi de tutunmuştur![]()
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun artıkKasik agrisi bebistendir insallah hayirli haberlerle gel❤
Kuzu sabah sınav vardı, sonra da baş ağrısı tuttu. Sabah çıkar ayak enişteniz beni kızdırdı o yüzden balım tuttu
Yaa bide gün yaklaşınca korku oluyor biraz oldu mu olmadı mı ya olmadıysa? DiyeKuzu biz çok söyledik ama insan testte çizgiyi görmeyince inanmıyor![]()
Bugün kesin affetmezdim ama bilemedim sınavı erken bitireceğimiAhh ahh 1 tane test alıp koycaktın eve yapmasaydın yine bak şimdi yapardın![]()
Biz deeeeeBugün kesin affetmezdim ama bilemedim sınavı erken bitireceğimieşimde şuan merak ediyor
![]()
İnşalllah canım benimEvet yarin kanda gorcek insallah❤
Ayyy inşallahİnşallah ikisi de tutunmuştur![]()
O eniştemin var yaKuzu sabah sınav vardı, sonra da baş ağrısı tuttu. Sabah çıkar ayak enişteniz beni kızdırdı o yüzden balım tuttuorucumu açtım da kendime geldim biraz

Yaa bide gün yaklaşınca korku oluyor biraz oldu mu olmadı mı ya olmadıysa? Diyebugün test olsa affetmezdim
![]()
Nöbetçi ecz ne yok muBugün kesin affetmezdim ama bilemedim sınavı erken bitireceğimieşimde şuan merak ediyor
![]()
He kuzumO eniştemin var ya
kocine de ki ben senin sözünü dinledim sıra sende nöbetçi ecz bul
Nöbetçi ecz ne yok mu![]()

Taşınırken temizlik şirketi tutacağım demişim diye Avrupalı oluyormuşum, kendimi milyoner sanıyormuşum
Sana attığım temizlik robotu neyine yetmiyorTaşınırken temizlik şirketi tutacağım demişim diye Avrupalı oluyormuşum, kendimi milyoner sanıyormuşum![]()
![]()
Kullanıyorum kuzum ya çok bunaldım iki gündeAhahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.
Canım martın ortalarından beri yok 1 ay oldu
Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurban
Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.
Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesin
Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek mi
Canım bizde payas çorbası,biberli ekmek
Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bak
Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidemem
Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlık![]()
Kız onu görse kesin isterSana attığım temizlik robotu neyine yetmiyorbence de şart valla.. tutacak imkanı olan kimse aman ben temizleyim demiyor
Etkiliyor malesef canım o yüzden bizim tedavi 3 ay ertelendiKullanıyorum kuzum ya çok bunaldım iki gündeya bu illet sperm ve yumurtalığı etkiliyorsa aklıma deli deli şeyler geliyor
![]()
Yemin ederim beni evlatlık alır bu kız da kafa zehir keşke bunu sen doğursaydın derKız onu görse kesin ister![]()
KesinEtkiliyor malesef canım o yüzden bizim tedavi 3 ay ertelendi
Yemin ederim beni evlatlık alır bu kız da kafa zehir keşke bunu sen doğursaydın der![]()
Seni üzmek istemem ama bizde sayı çok düştü canım. 3-4 ayda ancak düzeldiKullanıyorum kuzum ya çok bunaldım iki gündeya bu illet sperm ve yumurtalığı etkiliyorsa aklıma deli deli şeyler geliyor
![]()
O dedi de ben boşver dedim hem niyetli evi sildi süpürdü yemek yaptı ütü yaptı çamaşır yıkadı bana yardım etti sınavda öyle olunca kıyamadımO eniştemin var ya
kocine de ki ben senin sözünü dinledim sıra sende nöbetçi ecz bul
Nöbetçi ecz ne yok mu![]()