• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sabah sınav vardı, sonra da baş ağrısı tuttu. Sabah çıkar ayak enişteniz beni kızdırdı o yüzden balım tuttu :KK70: orucumu açtım da kendime geldim biraz
O eniştemin var ya:bicak:
Yaa bide gün yaklaşınca korku oluyor biraz oldu mu olmadı mı ya olmadıysa? Diye 😂 bugün test olsa affetmezdim😂
:KK8:kocine de ki ben senin sözünü dinledim sıra sende nöbetçi ecz bul 😂
Bugün kesin affetmezdim ama bilemedim sınavı erken bitireceğimi🙈 eşimde şuan merak ediyor 😂😂
Nöbetçi ecz ne yok mu :KK39:

Ahahha valla dedim , bu kadın doğumdan sonra da gelmeye devam etmek zorunda dedim. Tamam canım dedi. Mecalim kalacağını hiç sanmıyorum. Kız kardeşim de yok gel temizliğe yardım et diyeyim. Annemden kv den de istemem. En iyisi bu bence.

Canım martın ortalarından beri yok 1 ay oldu

Öyle valla yeter ki sağlıkla doğsunlar da oy anneleri kurban 🤗

Canım zaten minimum olur dalgalanma düzenli artış düşünme. Özellikle pco olanlarda en doğrusu gün aşırı değerlendirmeye devam etmektir.

Evet evi bolca havalandırmak filan çok önemli canım yok sen iyi bakıyorsun eşine Allah var aman aynı odada bulunma mümkünse eldiven kullan ki sana bulaşmasın bari senin rezervin etkilenmesin

Ama olmazzz evlat mı istiyorsun sigara içmek mi 🤗

Canım bizde payas çorbası,biberli ekmek 😁

Kız ilk defa birşeyi hatırladım onu da yine de doğru hatırlamadım kocişininmiş bak :KK70:

Odadan çıkarken de ki ben 5 dk başka odaya gidiyorum geldiğimde dedikoduyu bitirmiş olun sürekli başka odalara gidemem 😂

Ooo afiyet olsun hayatım ellerine sağlık 🤗
Kullanıyorum kuzum ya çok bunaldım iki günde 🥴😷🤯🥴 ya bu illet sperm ve yumurtalığı etkiliyorsa aklıma deli deli şeyler geliyor 🤔

O eniştemin var ya:bicak:

:KK8:kocine de ki ben senin sözünü dinledim sıra sende nöbetçi ecz bul 😂

Nöbetçi ecz ne yok mu :KK39:
O dedi de ben boşver dedim hem niyetli evi sildi süpürdü yemek yaptı ütü yaptı çamaşır yıkadı bana yardım etti sınavda öyle olunca kıyamadım 🙈

Back
X