- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.381
Eltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo

Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum Allah hepinizden razı olsunCanım çoook teşekkür ederimdualarım hep sizle ben çok inanıyorum kötü şeyler yaşadık ama artık güzel günler zamanı
Bülent bey sana ve C Capanin Gururu Teyom müjdeli haberi verecek çok inanıyorum
![]()
Sonunda vuslat var olsun beeGeldim de çok kalabalık bekliyorum hala malsf araştırma hastanelerinin baş sorunu bu bekletilmek
Merhaba beni hatırladın mı geçen hafta perşembe aşılamanın 12. Günü 65. 37 değerim vardı konuşmuştuk seninle bugün de 309.1 çıktı haftaya pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz nasip olursa insAllahGünaydın minnoş anne nasılsın![]()
Ohhh ellerin dert görmesin csnım benim valla canım istedi bugün dedim kalkıp yapayım iyi giderBen de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti miss
Ben bugun tavuk suyu çorba ve Patlıcan közlü beşamel soslu güveçte köfte yapıcam ismi de baya uzunmus![]()
Kuzu sanırım erken yerleşmişti maşallahSenin ama baya yüksekti canım maşallahh![]()
Amin inşallah canım benim![]()
Ellerine sağlık canım benimtavuk mantar sote+bulgur pilavı+mücver+3 günlk domates çorbasıvee tatlı olarak piskevit tatlısı dünün mahsülleri
![]()
Ahhaah dayanamazsın sana 3 saat veriyorumEltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo![]()
aaa o nasıl tatlııı ki lariiişş hele de bakamOhhh ellerin dert görmesin csnım benim valla canım istedi bugün dedim kalkıp yapayım iyi gider
Kuzu sanırım erken yerleşmişti maşallah
Ellerine sağlık canım benimben gül tatlısı düşünüyorum bakalım . Yetişirsem
Ahhaah dayanamazsın sana 3 saat veriyorum![]()
Merhaba kuzucum seni nasıl unuturum taze annişMe
Merhaba beni hatırladın mı geçen hafta perşembe aşılamanın 12. Günü 65. 37 değerim vardı konuşmuştuk seninle bugün de 309.1 çıktı haftaya pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz nasip olursa insAllah
Herkes ayni seyi diyor cokmu belli ediyorumOhhh ellerin dert görmesin csnım benim valla canım istedi bugün dedim kalkıp yapayım iyi gider
Kuzu sanırım erken yerleşmişti maşallah
Ellerine sağlık canım benimben gül tatlısı düşünüyorum bakalım . Yetişirsem
Ahhaah dayanamazsın sana 3 saat veriyorum![]()
Şimdi oruçlar var iftardan sonra foto atarım aşkoaaa o nasıl tatlııı ki lariiişş hele de bakam![]()
ilgi istiyommmmmmmmmmmmmmmmSenin naz yapasın gelmiş anladım ben seni
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım
Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım
Memnuniyetle canımıza sararız seni
Bu ara tek sebep korona
Yaparız tabi
Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani
Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmacasağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz

Biz anlarızzzzz sen baksana şu gözlereHerkes ayni seyi diyor cokmu belli ediyorum![]()
Nerde kocanilgi istiyommmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benimki de oksapar ..eczacı bana enox dan fark alınmıyor oksapardan alınıyor dedi ..o yüzden sordum sana canım..sen de ben fark vermedim diyorsun , başka eczaneye soracağım artık yarınOksapar canım sen enox mu
Mercimek çorba,Eveettt hanımlar bugün mönüde neler var bakalım
Ben kurufasulye +pilav düşünüyorum
)Tamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğimSenin naz yapasın gelmiş anladım ben seni
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım
Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım
Memnuniyetle canımıza sararız seni
Bu ara tek sebep korona
Yaparız tabi
Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani
Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmacasağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz
Ben inanıyorum kuzum sende inanTamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğim
C Capanin Gururu Teyom canım çok güzel çıkacak inşallah sonucunuzaz kaldı sanki öğrenmeye di mi?
Skrkz17 kuzum inşallah söylediğin gibi herşey bundan sonra hepimiz için yolunda gider çok sağol canım benim
![]()
Afiyet olsun canım ellerine sağlıkMercimek çorba,
Bezelye yemeği,
Makarna
Salata
Patates haşlaması (bunu özellikle canım çekti)
Ekmek tatlısı
Ne demek canımTamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğim
C Capanin Gururu Teyom canım çok güzel çıkacak inşallah sonucunuzaz kaldı sanki öğrenmeye di mi?
Skrkz17 kuzum inşallah söylediğin gibi herşey bundan sonra hepimiz için yolunda gider çok sağol canım benim
![]()
hahah bende oruçluyum ne olacak amaaanŞimdi oruçlar var iftardan sonra foto atarım aşko![]()