• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Me
Günaydın minnoş anne nasılsın 🥰
Merhaba beni hatırladın mı geçen hafta perşembe aşılamanın 12. Günü 65. 37 değerim vardı konuşmuştuk seninle bugün de 309.1 çıktı haftaya pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz nasip olursa insAllah

Ben de dün yaptım kuzu ayy şeker fasulye almıstım ilk defa denedim o kadar lezzetli oldu ki. İspir fasulyesi olarakta geçiyo. Valla yemelere doyamadık bi de azıcık pastırma koydum yanınada tereyağlı pilav misti miss :kk77:
Ben bugun tavuk suyu çorba ve Patlıcan közlü beşamel soslu güveçte köfte yapıcam ismi de baya uzunmus :KK48:
Ohhh ellerin dert görmesin csnım benim valla canım istedi bugün dedim kalkıp yapayım iyi gider 😁
Senin ama baya yüksekti canım maşallahh 😍🙏
Kuzu sanırım erken yerleşmişti maşallah
Amin inşallah canım benim 🙏😍
🤗
tavuk mantar sote+bulgur pilavı+mücver+3 günlk domates çorbası😂😂😂 vee tatlı olarak piskevit tatlısı dünün mahsülleri 😂
Ellerine sağlık canım benim 🤗 ben gül tatlısı düşünüyorum bakalım . Yetişirsem 😁
Eltimlen gidiyozzz
Kocami bosadimm onu görunce sinirlerim zıpliyo 😁💩
Ahhaah dayanamazsın sana 3 saat veriyorum 😂

Ohhh ellerin dert görmesin csnım benim valla canım istedi bugün dedim kalkıp yapayım iyi gider 😁

🤗

Ellerine sağlık canım benim 🤗 ben gül tatlısı düşünüyorum bakalım . Yetişirsem 😁

aaa o nasıl tatlııı ki lariiişş hele de bakam😁

Me
Merhaba beni hatırladın mı geçen hafta perşembe aşılamanın 12. Günü 65. 37 değerim vardı konuşmuştuk seninle bugün de 309.1 çıktı haftaya pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz nasip olursa insAllah
Merhaba kuzucum seni nasıl unuturum taze anniş 🤗💛 Allah esirgesin büyüyorsunuz Allah sağlıkla ilerletsin inşallah 😍

🤗

Herkes ayni seyi diyor cokmu belli ediyorum :KK70:

Senin naz yapasın gelmiş anladım ben seni 😁

Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım 🤗

Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım

Memnuniyetle canımıza sararız seni 🤗💛

😁 Bu ara tek sebep korona

Yaparız tabi 🤗💛

Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani

Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmaca 🤗💛 sağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz
ilgi istiyommmmmmmmmmmmmmmm :KK70: :KK70: :KK70: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Senin naz yapasın gelmiş anladım ben seni 😁

Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın sağlıkla ilerletsin inşallah canım 🤗

Canım 14 gün izoleden sonra test yapsan da eğer önceki sonucun pozitif ise ve ilaç kullandıyssn tekrar ilaç yazamıyorlar ve izole olman gerekmiyor o yüzden eşin 14 günden sonra test vermese de olur ama sende semptom olursa muhakkak gidip ver ve ilaç kullan canım

Memnuniyetle canımıza sararız seni 🤗💛

😁 Bu ara tek sebep korona

Yaparız tabi 🤗💛

Ama mesela yesilcayy ın hcg si benden çok azdı o da ikizdi belli de olmaz yani

Ben de iyiyim canım ne olsun koşturmaca 🤗💛 sağlıkla ilerlemek için dua ediyoruz
Tamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğim 🤗

C Capanin Gururu Teyom canım çok güzel çıkacak inşallah sonucunuz😍 az kaldı sanki öğrenmeye di mi?

Skrkz17 Skrkz17 kuzum inşallah söylediğin gibi herşey bundan sonra hepimiz için yolunda gider çok sağol canım benim💙

Mercimek çorba,
Bezelye yemeği,
Makarna
Salata
Patates haşlaması (bunu özellikle canım çekti :halay: )
Ekmek tatlısı
Afiyet olsun canım ellerine sağlık 🤗
Tamam kuzum sağolasın iyi oldu öğrendiğim 🤗

C Capanin Gururu Teyom canım çok güzel çıkacak inşallah sonucunuz😍 az kaldı sanki öğrenmeye di mi?

Skrkz17 Skrkz17 kuzum inşallah söylediğin gibi herşey bundan sonra hepimiz için yolunda gider çok sağol canım benim💙
Ne demek canım 🤗
Canım C Capanin Gururu Teyom un sonucu cumaya çıkmış olur

IMG_20210419_160941.webp
clife kullanmam boşuna oldu yaa eşim göreve gidiyor kızlar 1 haftalık 27si gelecek bu ayida geçtik malesef 🤧🤕

Back
X