• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yüzümüze baksin kuzum valla bu durumları yaşayan bir ben değilim tabiki yolun başındayım önümde bununda farkındayım. Çok çok zor şeyler atlatmissin. Allah sanada yavrularına da musmutlu günler nasip etsin🥰 Allah bizede güç kuvvet versin. En kısa zamanda atlatırız umarim Gülmeyi unutmadan inşallah 😔😶
İnşallah canım 🤗 sukoyvermek yok daha çokkk başındayız. Bu yol kısa da sürebilir uzun da. Kader sana ne saklıyor bilemezsin o yüzden duanı eksik etme,bulunduğun duruma şükrünü eksik etme en önemlisi isyan etme. Her isyan bir imtihan 🤗

İnşallah canım 🤗 sukoyvermek yok daha çokkk başındayız. Bu yol kısa da sürebilir uzun da. Kader sana ne saklıyor bilemezsin o yüzden duanı eksik etme,bulunduğun duruma şükrünü eksik etme en önemlisi isyan etme. Her isyan bir imtihan 🤗
Bugüne şükür doğru diyosun. Allah bilir artık kısa mi tutar yolumuzu uzun mu bakalım 😔😶 hayırlısı neyse o olsun artık kaderimizde ne varsa o 😶Yok anam bu iş böyle olmayacak doktora gidem yaz hocam dicem😅😅 artık depresyon mu var başka bişey mi var bu ne böyle uyku yok günlük hayatım 💩 gibi, huzur gitti öteden el salliyo ölem mi napam dicem 😅😂

🥰 Benim canım arkadaşım çok seviyorum seni

Nerden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını 😁
Canım Allah dağına göre kar yağdırır. Ne yaşadın hangi durumda ne karar aldın bu sana nasıl yansıdı bilemeyiz. Ama şunu bliyorum, hayat geriye bakıp takılıp kalamayacak kadar hızlı akıyor. Geçmişte takılıp kaldıklarımız bugünümüze hep engel. Her zaman nasıl düzeltiriz i düşünüp buna çabalamak gerek. Sen de bunu yapabilecek güçtesin.
Kara bulutlar kaldır aradan gülllll 😁

:KK68: :KK68: :KK68:

Haklısın kuzucum işte hepimizin hesabı ayrı. Otel pandemi sürecinde konaklamadan, pandemi öncesinde kazandığından çok daha fazlasını kazandı. 3 otel daha diktiler. Ama gel gelelim ki 6 kişi onlara çok geliyoruz.valla ne zamanki ücretsiz izne çıkardılar bizi, niye gidip 1500 e tamah edeyim? 30 günlük rapor yazdırdım koydım önlerine, düşük riski yazdırdım. Öyle öğrendiler 😁
Zaten mayısa kadar uzamadımı bebiş. Ben de 17 mayısa kadar çalışıyor görünüyorum 😂 hastanede ki müdür olacak şahıs gel istifanı ver dedi neden veriyomusum. İzin bitince kendileri atarlar ya da o zaman istifamı veririm.😂

Bugüne şükür doğru diyosun. Allah bilir artık kısa mi tutar yolumuzu uzun mu bakalım 😔😶 hayırlısı neyse o olsun artık kaderimizde ne varsa o 😶Yok anam bu iş böyle olmayacak doktora gidem yaz hocam dicem😅😅 artık depresyon mu var başka bişey mi var bu ne böyle uyku yok günlük hayatım 💩 gibi, huzur gitti öteden el salliyo ölem mi napam dicem 😅😂
Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorum 🤗💚 bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur
günaydınnnnn......
ben hala bi bahane bulamadım :işsiz:
Günaydın bebişim 😁 iş yerini bilemediğimden bahane de uyduramıyorum 😁
Zaten mayısa kadar uzamadımı bebiş. Ben de 17 mayısa kadar çalışıyor görünüyorum 😂 hastanede ki müdür olacak şahıs gel istifanı ver dedi neden veriyomusum. İzin bitince kendileri atarlar ya da o zaman istifamı veririm.😂
A ah çok mu zekiymiş o müdür. Sakın öyle birşey yapma. Tüp ile birlikte inşallah gebe kalırsan çıkaramazlar da seni. En kötü durumda tazminatını alırsın

Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah😶
Hamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım 🥰
Canım çok geçmiş olsun 😔
Allah razı olsun canım ❤️
Oyy kuzum çok geçmiş olsun iyi demi şimdi bazen dikkatlerinden kaçıyor bazı şeyler Allah bir daha aksi hale getirmesin canım 🤲🤲❣️
Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca LaRisaCca sağol kuzucum

Hamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım 🥰

Allah razı olsun canım ❤️

Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca LaRisaCca sağol kuzucum
Rabbim sağlıklı ömürler versin elden ayaktan düşürmesin inşallah

Kızlar rüyamda pastane Sandwich ekmeğinin arasına beyaz peynir domates koyup yiyorum Allah ım nasıl mutluyum yerken 😂 uyandım ki ağzımda tadı var 😂
Günaydın canım benim ❤️ nasıl güzel gider o varya 😋 evde şu an malzemen varsa hemen yapıp ye canın çekmiştir 😍🤗

Back
X