- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.561
Ye ye ye yeAlmıyorum canım ekmek çeşitlerini eveçünkü yerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye ye ye yeAlmıyorum canım ekmek çeşitlerini eveçünkü yerim
![]()
Oyy kıyamamSağol canım benim inşallah, kalbim küt küt
Amin çok sağol canım benim![]()
Kız benim bile canım çekti kalkıp yapasım geldi ekmek yok bendedeAlmıyorum canım ekmek çeşitlerini eveçünkü yerim
![]()
O var ya çok tehlikeli çokBay X hemen çağırsa keşke![]()
coconatt sen o günlerde yoktun galiba. Bazen okuyormuş bizim doktor buraları
![]()
Tombik mi olayım istiyorsun tombik mi olayım söyleYe ye ye ye![]()
Ama normal Sandwich ekmeği değil pastanede hazır Sandwich satılıyor ya rüyamda o ekmeklerden tepsi tepsi gördümKız benim bile canım çekti kalkıp yapasım geldi ekmek yok bendede![]()
AaaaaBay X hemen çağırsa keşke![]()
coconatt sen o günlerde yoktun galiba. Bazen okuyormuş bizim doktor buraları
![]()
ÖfffffAma normal Sandwich ekmeği değil pastanede hazır Sandwich satılıyor ya rüyamda o ekmeklerden tepsi tepsi gördüm![]()
Adam koca tıngırtı çalıyor, flütü beğenir miO var ya çok tehlikeli çokaramızda para toplayıp yan flüt alalım ona bizi rahat bıraksın
Tombik mi olayım istiyorsun tombik mi olayım söyle![]()
Söylediklerimi hep yanlış anlıyorlar diyormuşAaaaagerçekten mi
yazdıklarımızdan çizdiklerimizden hesap sorar aman diyim
![]()
Öfffffama bacım olmaz ki karantina da nerden bulcam ben o ekmekleri şimdi
ama sen ye tepsi tepsi ye
![]()
Adam koca tıngırtı çalıyor, flütü beğenir miHee ben tombik sevim
![]()
İsmini yazıp çıkan sonuçların hepsini falan mı inceliyor acabaSöylediklerimi hep yanlış anlıyorlar diyormuş![]()
Aşk olsun etine dolgun olsan yeter aslındahepiniz ben tombik olayım istiyorsunuz
Beğenir beğenir beğenmezse de kendi bilir
Tombik seviyon ama tombik olmuyon![]()
Şimdi sana birşey söyleyecem bakayım doğru anlayacak mısın?Söylediklerimi hep yanlış anlıyorlar diyormuş![]()
Seni tombik Seviyomhepiniz ben tombik olayım istiyorsunuz
Beğenir beğenir beğenmezse de kendi bilir
Tombik seviyon ama tombik olmuyon![]()
Anaaamm böyle mi didiiiiŞimdi sana birşey söyleyecem bakayım doğru anlayacak mısın?
Bulaşığı makine yıkıyor, çamaşırı makine yıkıyor,bebeği ben yapıp yerleştircem e artık sen de bi zahmet emzirirsin herhalde![]()

Kız suss taktik öğretmeİsmini yazıp çıkan sonuçların hepsini falan mı inceliyor acabane gördüde o lafı etti kim bilsin
![]()
OlmayycımmmmmAşk olsun etine dolgun olsan yeter aslında![]()

Biz de o yüzden adını X koydukİsmini yazıp çıkan sonuçların hepsini falan mı inceliyor acabane gördüde o lafı etti kim bilsin
![]()
Seni tombik Seviyom![]()
Bak hep yanlış anlıyorsunuz beniAnaaamm böyle mi didiiii![]()
Üç kağıt değil ekmek dönüyorburda bir üçkağıt dönüyor sanki
Bak hep yanlış anlıyorsunuz beniöyle mi dedim şimdi ben
Diyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzelAma bunu yapma canım. Ben neler yaşadım hiç birini kimseye yansıtmadım. Hastanedeki hemşireler bile beni her sabah makyajlı görürdü, kürtaja giderken bile. Odaya geldiklerinde nasılsınız derlerdi ,neyapıyorsunuz? Maskemi takıyorum derdim. Hepsiyle instada arkadaşız. Geçen foto paylaştım hepsi mesaj atmış siz ne güçlü bir kadındınız daha öylesini görmedik. İstersen ekran görüntüsü bile atabilirimdaima dik duracaksın