• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız suss taktik öğretme :KK70:kendini nasıl bulacağını anlatıyor bak

Olmayycımmmmm :KK70: dedi ve 100 kg girdi doğuma :işsiz:
Oooo bizimki onu benden önce öğrenmiştir 🤣 o bizi harbiyeye götürürde koca şelaleden susuz getirir 🤣🤣

Ay Allah korusun 99 olsan yeter 🤣

Sağol canım benim. Allah razı olsun. Bugün geçsin demişsin hayırdır canım
Kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Adetim bitti ama hala kasık ve bel ağrım var sanki yeniden adet olacakmışım gibi moralim bozuldu kist falan mı var acaba ramazandan sonra gidicem doktora ama içim içimi yiyor sabahtan beri

Kendimi iyi hissetmiyorum bugün. Adetim bitti ama hala kasık ve bel ağrım var sanki yeniden adet olacakmışım gibi moralim bozuldu kist falan mı var acaba ramazandan sonra gidicem doktora ama içim içimi yiyor sabahtan beri
Yumurtlaman erken olabilir mi canım, geçen birisi yazmıştı bazen adet bitimi hemen yumurta oluyor diye

Hamd olsun canım iyi şükür. Rabbim gönlüne ferahlık versin canım 🥰

Allah razı olsun canım ❤️

Kabul etmesek de artık yaşlanıyorlar canım. İnan hastanede sanki çocuk gibiydi.
LaRisaCca LaRisaCca sağol kuzucum
evet kuzucum maalesf :( bu bir gerçek elimizden geldigince dkkt edicez onlaraa napalımm :dua: yeterki iyi olsunlar

Üç kağıt değil ekmek dönüyor :KK70:
😂😂😂 Daha kaç fırın ekmek yemem lazım
Diyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzel 😀 zaten seni C Capanin Gururu Teyom edaecoo edaecoo ve H halleycik ç8k merak ediyorum çok tatlısınız ❤️
Sen de çok tatlısın canım benim inşallah bir gün reelde de tanışmak nasip olur 🤗💚
Günaydınnn 🎈
Bugün çok çabuk geçsin inşallah ayrılamıyorum 😪
Günaydın bebişim 💚
Kimden ayrılamıyorsun canım
Oooo bizimki onu benden önce öğrenmiştir 🤣 o bizi harbiyeye götürürde koca şelaleden susuz getirir 🤣🤣

Ay Allah korusun 99 olsan yeter 🤣
😂😂😂 Öyle valla cin gibi cinnn
Kızzz sen hamile kal sana edeceğim duaları gör sen 😂😂😂
Neyse bizden önce kafaya takacağı peraares peraares var Sayın X in :KK70: biz ona göre daha usluyuz :KK70:
😂😂😂😂 Seço kaşındı 😂
Canım adet bitimi vücuttan yumurta atılır değerlendir 😁
kafayı bozduk bz yemeklerle artık rüyamıza da giriyor :KK70: :KK70:
Ya duyguş resmen ağzımda Sandwich tadıyla uyandım ya 😂😂😂

😂😂😂 Daha kaç fırın ekmek yemem lazım

Sen de çok tatlısın canım benim inşallah bir gün reelde de tanışmak nasip olur 🤗💚

Günaydın bebişim 💚
Kimden ayrılamıyorsun canım

😂😂😂 Öyle valla cin gibi cinnn
Kızzz sen hamile kal sana edeceğim duaları gör sen 😂😂😂

😂😂😂😂 Seço kaşındı 😂

Canım adet bitimi vücuttan yumurta atılır değerlendir 😁

Ya duyguş resmen ağzımda Sandwich tadıyla uyandım ya 😂😂😂
Anacığım benim nick de çok açık, kim olduğumu kesin bilecek 😂😂

Back
X