- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.641
Babasi da sakin huylu ona cekti herhalde . Yada belki de hareket ediyor ama ben anlamiyorumPek bi nazlı şirin döt![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasi da sakin huylu ona cekti herhalde . Yada belki de hareket ediyor ama ben anlamiyorumPek bi nazlı şirin döt![]()
Evett herseyi hazir bile oda yaptik ona bideÇok bekledin annesi ısırhakkındır
sabah kahvatlımı yaptım geldim kuzum birazdn öğle yemeğimi yerimm sen yednmiedaecoo birşeyler yedin mi canım
oyyy kuzuş maşallah ya allahım esirgesin inşallah sağlıcakla uyutursun dilerim odasınEvett herseyi hazir bile oda yaptik ona bide![]()

oyy balımmm bnmm sizde çok tattlısınızz çok teşekkür ederiz bu düşüncen içinnnDiyorum sana çok güçlü kadınsın diye sen keşke yakın olsaydık tanışabşlseydik seninle eminim çok yardımcı olurdun destek olurdun burdan da oluyorsun ama canlı canlı daha güzelzaten seni C Capanin Gururu Teyom
edaecoo ve H halleycik ç8k merak ediyorum çok tatlısınız
![]()
sabah kahvatlımı yaptım geldim kuzum birazdn öğle yemeğimi yerimm sen yednmi
oyyy kuzuş maşallah ya allahım esirgesin inşallah sağlıcakla uyutursun dilerim odasın![]()
![]()
Çalışıyorsan belki de yoğunluktan farketmiyorsundurBabasi da sakin huylu ona cekti herhalde . Yada belki de hareket ediyor ama ben anlamiyorum
Oyyy Rabbim içini doldurmak nasip etsinEvett herseyi hazir bile oda yaptik ona bide![]()
Ya hep bu havalardan kuzubaşım ağırıyooooo ayy geçmedii deee ekrana bile bakamıyorummm![]()
![]()
İlaci okuduysan korunma oneriyorlar ilactan 7 gun sonra normal iliski yaziyordu canimkızlar günaydın nasılsınız? Çok şükür covidi atlattım reglim de covid zamanına denk geldi. Bu ay korunmalı mıyım hiç bi bilgim yok. Çevrenizden duyan eden var m hiç aranızda covid sonrası nasıl olcak şimdi bebek olayları![]()
Yedim bebişim öğle yemeği yiyeceğim birazdansabah kahvatlımı yaptım geldim kuzum birazdn öğle yemeğimi yerimm sen yednmi
oyyy kuzuş maşallah ya allahım esirgesin inşallah sağlıcakla uyutursun dilerim odasın![]()
![]()
Ne yiciksinYedim bebişim öğle yemeği yiyeceğim birazdan![]()
Dünden kurufasulye pilav ım var canımNe yiciksin![]()
İyiyim canım mola vermiştim bir kk ya bakayım dedim sen nasılsınhaileyy sen nasılsın kuzucum
Darısı sana olsun İnşallahİyiyim canım mola vermiştim bir kk ya bakayım dedim sen nasılsınburaları okuyordum
yeni hamileler varmış hepsini tebrik ediyorum
![]()
Amin canım LariDarısı sana olsun İnşallahbiz de iyiyiz hamd olsun . Senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz
hiç sorma burada hava kapalı sabah yagmur serpiştirdi ama sıkıcı bi hava var bi sürü işimde var tablo yapıyordum yarım kaldı işler birikmiş bugüne aksi gibi artık yapcm bsyler kuzu allahtn 4 te çıkcamÇalışıyorsan belki de yoğunluktan farketmiyorsundurbelki de dediğin gibi babası gibi sakin bir bebek
Oyyy Rabbim içini doldurmak nasip etsin
Ya hep bu havalardan kuzuağrı kesici al bitane
Aaa süper konuya denk geldin canım . Ben de yazacaktım unuttum. C Capanin Gururu TeyomAmin canım LariSen bu hafta mı gidecektin doktora ?
![]()
Yemeği ısıtıyorum canım şuan. Burda da hava saçma sapan vallahi. Neyseki erken çıkacaksın bak dinlen bugünhiç sorma burada hava kapalı sabah yagmur serpiştirdi ama sıkıcı bi hava var bi sürü işimde var tablo yapıyordum yarım kaldı işler birikmiş bugüne aksi gibi artık yapcm bsyler kuzu allahtn 4 te çıkcam![]()
sen yedn mi bsyler napıosn