- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.661
Bu arada bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendikAmin canım LariSen bu hafta mı gidecektin doktora ?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendikAmin canım LariSen bu hafta mı gidecektin doktora ?
![]()
Hiç böyle fiyatlar ödemedim valla canım. Şuan fiyatlar nedir bilemiyorum ama 2019 da 500₺ bile değildi anestezisizKizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Özelde mi canim? Napsam bende sasirdim. Yok mu 2021 de çektirenHiç böyle fiyatlar ödemedim valla canım. Şuan fiyatlar nedir bilemiyorum ama 2019 da 500₺ bile değildi anestezisiz
Evet canım özelde çektirdim. Ağrı bir anlık oluyor 1-2 dk kadar girmeden 20 dk önce bir ağrı kesici iç canım. Ben öyle ciddi bir ağrı çekmedim yaniÖzelde mi canim? Napsam bende sasirdim. Yok mu 2021 de çektiren
Eyvah eyvah
Daha kaç fırın ekmek yemem lazım
Sen de çok tatlısın canım benim inşallah bir gün reelde de tanışmak nasip olur
Günaydın bebişim
Kimden ayrılamıyorsun canım
Öyle valla cin gibi cinnn
Kızzz sen hamile kal sana edeceğim duaları gör sen
Seço kaşındı
Canım adet bitimi vücuttan yumurta atılır değerlendir
Ya duyguş resmen ağzımda Sandwich tadıyla uyandım ya![]()
Bezelye gibi yuvarlan dur emi![]()
ne desem bilemedim
![]()
Bende anestezi almak istemiyorum öyle yapayim o zaman sagol canimEvet canım özelde çektirdim. Ağrı bir anlık oluyor 1-2 dk kadar girmeden 20 dk önce bir ağrı kesici iç canım. Ben öyle ciddi bir ağrı çekmedim yani
İyi yapmışsın canım. Ne kadar yakın gibi görünsede Adana dediğin gibi şuydu buydu derken sana bayağı masrafı oluyor. E şimdi iki beben olacak ona göre birikim yapmakta lazımAaa süper konuya denk geldin canım . Ben de yazacaktım unuttum. C Capanin Gururu Teyomedaecoo ile konuşmuştuk ama daha karar vermemiştim. Canım benim randevumu 26 nisana ertelemişti adanadaki dr um. Ben de en son 2 nisanda bebekleri görmüştüm yerimde duramıyordum. Burdaki dr umla görüştüm 2 li taramaya size gelecem dedim gel dedi. Gittik. Hamd olsun bebekler iyi,ense kalınlıkları burun kemikleri filan yerinde. Problem çıkmadı hamd olsun. Öyle olunca adanaya gitmekten vazgeçtim. Şimdi gidecem muayene 650₺ nakit ile. 160₺ tahlil parası. Arabaya 250₺ yakıt koycam, yedim içtim derken 1200 ₺ civarında masraf olacak. O yüzden orayı iptal ettim.
aminn kuzum aminnn ne kadar güzel böyle evlilikler olunca etrafımda da çok mutlu oluyorum rabbim her zaman böyle olmayı nasip etsin bizlere eşlerimiz böyle bizi sahiplenen,seven,saygı gösteren adamlar olduğu sürece sırtımız yere gelmez inşallahAyy çok tatlısınızbiz de öyleyiz çok şükür. Allah kalbinizi hep sıcacık tutsun
Yaaa çok sevindim !Bu arada bir kızımız bir oğlumuz olacağını öğrendik![]()
ben yazın bu lanet virüs biterse antep mersin adana vs oralarda gezicem size de şurdayım dicem sizde müsait olursanız gelirsiniz anca o zaman denk gelirizoyy balımmm bnmm sizde çok tattlısınızz çok teşekkür ederiz bu düşüncen içinnn![]()
inşallah bir gün bir yerde denk gelir de buluşuruz
Canım bana pahalı geldi. Ben 9 ocakta echomarda çektirdim 900 tl anestesisiz. 100 tl içinde hoca farkı vermiştim yani 800 falan aslında.Hafif regl ağrısı olmuştu dayanılmayacak gibi değil ki ben iğne korkusundan zamanında bayılmış insanımKizlar anestezili hsg 1800₺ anestezisiz 1500₺ Nasl fiyatlar siz ne kadara çektirdiniz ? Anestezisiz olsa adet sancisi gibi mi ağrı oluyor sadece?
Hi iyi bari kullanayim da içimi iyice temizlesin. Evet serinlemiş burası da cicekleride balkona koymuştum biraz hava alsınlar içerde deterjan kokusundan etkilenmesinler diye şanstan şimdide soğumuş eşim mübarek kalkarsa alacak içeride kalkarsa insallahCanım bence kullanabilirsin az lekelenmede kullanılıyor
Bu sabah biraz serinlemiş sanki. Valla şansınıza havalar erken ısındı Allah yardımcınız olsun canım
Oooo aferin sanabu kadar sinirlenince durumu düzeltebildin mi
Canımmçok geçmiş olsun nasıl şimdi? Dün uyuyakalmışım farkında bile değilim
Oyyyy maşallah benim tosunumaaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım
Aysuncum alttaki üsttekine göre bir tık daha koyu bence. Normal kaset testlerde algılama erken gebeliklere göre az hassas sebebi bu. Ben sana o yüzden artık idrar testi yapma 2 gün sonra kan ver dedim ama duramadın di micanını sıkacağın birşey yok. Yarın en az %60 artış gördük mü tamamdır
Günaydın bebişim
Valla ben daha da söylemeyecektim,nasılsa evdeyim diye ama işten çıkarmalsr başlamadan söyledim ki böyle bir planları varsa avuçlarını yalarlar![]()
yarasın sanada cücüklere de beybimmm bnde pazara gidicm iş yerine çok yakın meyve alıcammYedim bebişim öğle yemeği yiyeceğim birazdan![]()
Süper, için rahatlamıştıreşim hastaneye kan sonuçlarımı almaya gitmişti hiç bi sorun çıkmamış çok şükürrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kesinlikle katılıyorumKuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorumbu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur