• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçi 🤗💚 aşkım benim aklıma geldi içim kaynadı

Cuma uzak ya 😂 bugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır 🤭

🤗💚 İnşallah görelim o günleri canım benim

Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz 😂😂

Daha aşık olcan bana 😂

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 33
Ohh benim icinde gecerli kusum. Zaten gidip oglusumu gormusum. Alttan bi gulumsemesini de yakalamisiz daha ne olsun 😀
Ayyy daha ne olsun 🤗maşallah bebişime kimi andırıyor 😂
Allahım cinsiyetleri de belli maşallah onlara sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲💜
Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruz 😁 amin hepimizinkiler inşallah 🤗
Oyyy ne çok konuştunuz hepsini de okudum :rapci:
😂 Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin
Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor 😁
Gerçekten bazı şeyleri seviyorlar. Nutella dondurma muz 😂

Onları ben de seviyorum örtmenim 🤗

Kuzu bence de git sana iyi geleceğini düşünüyorum 🤗💚 bu süreci daha kolay atlatmana yardımcı olur

Günaydın bebişim 😁 iş yerini bilemediğimden bahane de uyduramıyorum 😁

A ah çok mu zekiymiş o müdür. Sakın öyle birşey yapma. Tüp ile birlikte inşallah gebe kalırsan çıkaramazlar da seni. En kötü durumda tazminatını alırsın
Kuzu mayısın 17 sinde bitiyo yasak.
Ben 15-20 arası tahmini transfer olucam işte ne yapıcam pek bilemedim 🤷🏻‍♀️ gebe olunca işten çıkaramıcaklarını biliyorum aslında ama benm hiç çalışma düşüncem yok bu durumda nasl ilerler bu süreç bilemiyorum gebe olan da 9 ay boyunca izin durumu oluyormu onuda bilemedim 🤭

Yarım saattir halıları kaldırıyorum afaganlar bastı bana. Ama oturma odasındaki halım koltukların altına giriyor, yatak odasında da yolluklardan biri şifonyerin altına giriyor. Kaldıramam onları eşim gelince kaldırsın 😁
Zahmet olacak :sinirli::sinirli:

Yarım saattir halıları kaldırıyorum afaganlar bastı bana. Ama oturma odasındaki halım koltukların altına giriyor, yatak odasında da yolluklardan biri şifonyerin altına giriyor. Kaldıramam onları eşim gelince kaldırsın 😁
Yaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canım 🙈

Ayyy daha ne olsun 🤗maşallah bebişime kimi andırıyor 😂

Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruz 😁 amin hepimizinkiler inşallah 🤗

😂 Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin

Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor 😁

Onları ben de seviyorum örtmenim 🤗
Ben pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyu :KK68:

Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçi 🤗💚 aşkım benim aklıma geldi içim kaynadı

Cuma uzak ya 😂 bugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır 🤭

🤗💚 İnşallah görelim o günleri canım benim

Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz 😂😂

Daha aşık olcan bana 😂
Yeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu için 😁 ne kadar düşkünsün maşallah 🤗

İlaci okuduysan korunma oneriyorlar ilactan 7 gun sonra normal iliski yaziyordu canim
Ama ben dun kadin dogumcuya gittimde bunu hic sorun etmeedi.
okudum ama dediğin gibi 7 gün sonra demiş benimde zaten yumurtlama v.s dersek covidden 3 hafta geçmiş olacak. Neyse inşallah sağlıklı bi şekilde bende anne olurum :KK52:

bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaa :KK70:konuşmam ama halı kaldırtırım

Back
X