• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında nasıl alışırsa öyle gidiyor. Yeğenime prima başladık. Sonra bana bir çekilişten hangi markaydı hatırlamıyorum yeni bir marka bez geldi 40 lı paket. Verdim,kullandılar,memnun kaldılar hala da aynı şeyi kullanıyorlar. Bi de bizşm minnoş Hanım'ın cildiyle de ilgili olabilir gerçi 🤗💚 aşkım benim aklıma geldi içim kaynadı

Cuma uzak ya 😂 bugün 11. Gün değil mi perşembe tamamdır 🤭

🤗💚 İnşallah görelim o günleri canım benim

Napim ben de canım yemek yedim cücülerle müge anlı izliyoruz 😂😂

Daha aşık olcan bana 😂
Aşılama gününü sayarsak bugun 12. Gun

Kızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala😑

Eklentiler

• 836AA0B5-40B5-4031-A03C-E1F29E668935.webp
    836AA0B5-40B5-4031-A03C-E1F29E668935.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 367F927B-690B-4286-B403-3991171A9A42.webp
    367F927B-690B-4286-B403-3991171A9A42.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
Ayyy daha ne olsun 🤗maşallah bebişime kimi andırıyor 😂

Evet teyzoşumuz biz artık büyüyoruz 😁 amin hepimizinkiler inşallah 🤗

😂 Yorduk seni ama bilmediğin detayları öğrendin

Canım melodi gitti çok üzgündü son zamanlarda kafa toplayacak. Shlls bi gelip bi gidiyor 😁

Onları ben de seviyorum örtmenim 🤗
Evet bak inceleri yakaladım :KK70::KK70:

Valla isterdim ki geçen yıl kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı.. o zaman pandemi süresince bebeğimi büyütmüş olurdum. Ama böyle olması benim tercihim değildi herşey Kısmet. Ben de iki bebeğimi de sağlıkla kucağıma alırsam inşallah, nerden baksan 3 yıl iptal im.. kreş zamanına kadar gelmiş olmalılar ki çalışabileyim ,kimseye 2 bebek birden emanet edemem birini ona birini buna ver de yapamam. Normal şartlarda hamileyken seni işten çıkaramazlar iş kanunları buna izin veemiyor o yüzden söyledim. Amacım, doğum izni sürecinde sgk dan paramı alabilmek

Kuzum herseyin hayirlisi valla oylr dusunmr tabiki keske dogmus olsaydi o ayri ama bende mesela ne kotu zamanda dogdu oglum diye uzuluyorm hep. 4 divar arasnda dogru duzgn kimseyi gormeden buyuyo. Ne dogdugu gun kimse vardi yanmzda annem haric tabi ne de sunnetinde. Bak smdi dogum gunu geliyo yine kutlayamicam sadexe cekirdek aile olcaz. He sagligi yernde mi yanimda mi o ayri tabi ama bunlar da koymuyo deil insana

Şifa olsun canım benim 🤗

Sen bekle sniper im ben 😂

Kuzum biz evlendiğimizden bu yana birikim hesabımız hep vardı. Önce eşimdeydi hesap sonra benntutmaya başladım. O da bende her ay maaşlarımızdan atabildiğimiz kadar attık. Çocuk için değil de bu hayatta herşey var diyerek yaptık bunu. Nitekim öyle de oldu kaç kere düşük tedaviler tüp bebek filan bunlar hep ciddi masraf. O sırada kenara atmaya devam ettik tabi. Ben önceki gebeliklerimde bebek odası bile almıştım. Eğer eşyayla gönül bağı kuran biri değilsen odaya geçip ağlamayacaksan 😁 herşeyi yavaştan al ödemesini bitir derim. Çocuklar doğduğunda biz Allah ın izniyle harcadığımız birikimi çoktan yerine koymuş oluyoruz. O süre zarfında 2-3 yıl çalışmayacağım için o para güvence olacak. Bir de eskiden yeşil altın alırdım ama 2 yıldır 22 ayara döndüm altına da yatırım yaptık. Bu şekilde devam etme planımız var. Evde temek pişiyorsa fuzuli alışveriş yoksa birikim yapılabiliyor

Amin canım benim 🤗

Daeısı sana canım benim 🤗 yok bebeğim ben kıza hamileyken mavi bebeknarabası almış insanım hiç öyle bir örnek giyim,bebekte renk takıntısı olan biri değilim 😂 ama herşey güzel olsun isterim yapabildiğim kadar

Çok isterim canım inşallah gelirseniz görüşeceğiz🤗💚

😂😂😂 Ah bu adamlar hep tembel

Canımmm gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah

Ohhhh şifa olsun 😁

Hakkında hayırlısı olsun canım 💛
Ne güzel birikim örneği atmışsın bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gereksiz yere hiçbirşey almamaya çalışıyorum. Çünkü çocuk olunca bende çalışmayacağım ele güne muhtaç olmaktansan varken kaldırmak daha mantıklı. Rabbim hayırla harcamayı nasip etsin inşallah bebişine hayırla harca.

Kızlar iğneyi yapalı 10. Gün bugün dayanamayıp test yaptım acaba iğnenin etkisi mi sürüyor hala😑
Merhaba canım, seni yanıltmak istemem fakat iğne etkisi 12.gün geçiyor diye hatırlıyorum. İki gün sonra tekrar denemenin tavsiye ederim inşallah gebelik vardır 😍

Kuzu mayısın 17 sinde bitiyo yasak.
Ben 15-20 arası tahmini transfer olucam işte ne yapıcam pek bilemedim 🤷🏻‍♀️ gebe olunca işten çıkaramıcaklarını biliyorum aslında ama benm hiç çalışma düşüncem yok bu durumda nasl ilerler bu süreç bilemiyorum gebe olan da 9 ay boyunca izin durumu oluyormu onuda bilemedim 🤭
Rapor patlatırsın canım 😁 gebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir 🤗
Senden gıymatlı mı kız çek gitsin, ektiririz 🤣
Kıyamam kız 😁 kıydıklarım olmuştur,o ayrı 😁
🙈
Müge anlı olmasa napcaktık bilmem 🙈🙈
He yaaa.. öğleden sonra da serap izgü 😁
Yaa sen neden bu kadar temizlik yapıyosun canım 🙈
Hastalık :KK64::temizlik:
Ben pek benzetemiyorum kimseye ama doktor eşime benzetiyor şuan , ablamda bana benzetiyor kuşum. akşam atarım sana fotoyu :KK68:
Gönder kuzucum merak ediyorum 🤗💕maşallah oğluşa
Yeğenin çok şanslı senin gibi halası olduğu için 😁 ne kadar düşkünsün maşallah 🤗
Çokk düşkünüm,çok seviyorum teşekkür ederim canım 🥰
bn daha sadce koridoru kaldırdım ogn diğerleri duruyo hafta sonu 3 gün evdeym o zmn kaldırcz kocikoylaaa :KK70:konuşmam ama halı kaldırtırım
😁 Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem 😁
Sosyallesmeye geldim,😁
Nereye gittin kız 😁
Aşılama gününü sayarsak bugun 12. Gun
Saymayacaksın canım. 11. Gün bugün
Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut🤗
Kuzum herseyin hayirlisi valla oylr dusunmr tabiki keske dogmus olsaydi o ayri ama bende mesela ne kotu zamanda dogdu oglum diye uzuluyorm hep. 4 divar arasnda dogru duzgn kimseyi gormeden buyuyo. Ne dogdugu gun kimse vardi yanmzda annem haric tabi ne de sunnetinde. Bak smdi dogum gunu geliyo yine kutlayamicam sadexe cekirdek aile olcaz. He sagligi yernde mi yanimda mi o ayri tabi ama bunlar da koymuyo deil insana
Hakkımızda hayırlısı olsun canım 💛
LaRisaCca LaRisaCca cığımın Elinin ayarını bilmediğim için sağlam kazığa bağlayalım diye didim kuzucuk 🤣🤣
Elim ağırdır valla 🤭 ama sana kıyamam bebişim
Ne güzel birikim örneği atmışsın bende öyle yapmaya çalışıyorum. Gereksiz yere hiçbirşey almamaya çalışıyorum. Çünkü çocuk olunca bende çalışmayacağım ele güne muhtaç olmaktansan varken kaldırmak daha mantıklı. Rabbim hayırla harcamayı nasip etsin inşallah bebişine hayırla harca.
Teşekkür ederim canım senin de kesene bereket güzel günlerde harcayın 🤗

Rapor patlatırsın canım 😁 gebesin. Doktorun yazar riskli gebe, 30 gün böyle böyle izin alabileceğin haftayı görürsün süt iznini kullanırsın yavrunun rızkını biriktir 🤗

🙈

😁 Hallettim gitti duyguş şimdi robot geziyor süpürsün de sonra ilk defa silmeyi deneyecem 😁

Nereye gittin kız 😁

Kuzu daha iğne etkisi geçmemiş olabilir 2 gün sonra tekrar yaptığında anlarız ,bolca su iç etki varss atsın vücut🤗

Yerim, taze anniş 😍

🙈

Nereye gittin kız 😁

Saglik ocagu
Fatura merkezi
Markeett
😁

Back
X