• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim sabah gidecegim🥰🥰
Hadi güzel haberlerini bekliyorum 😍
LaRisaCca LaRisaCca Canımcım senin transferden kaç gün sonra kesen görülmüştü?. Şimdi o aklıma takıldı da hesaplıyorum hesaplıyorum nedense bir sonuca varamıyorum 5.gün embriyosu olduğu için daha erken kese görülüyor değilmi
Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülür 🤗
Evet kuzum yarın tahlil🙏 Allahım güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah 🙏
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum 😍

burcusami burcusami napıyosun canım? Adamı yuvarlamıyosundur inşallah 😁
😆😆😆Kiz o bi kereydi nasıl olduysa boşluğuna gelmiş 😆 valla aynı cnm evde zamam geçiriyorum işte adetliyken fırsattan istifade temizlik yapıyorum sen nasılsın? Arada bakıyorum da sende temizlik yapiyosun cok yorma kendini de yeğenlerimizi de💙ben hic yapmazdim hamileyken cok naz yapardım 😆

Hadi güzel haberlerini bekliyorum 😍

Canım bu işin standardı malesef yok. Ne zaman hcg 3000 üzerine çıkar o zaman kese görülür 🤗

Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum 😍
Evet canımcım biliyorum 😊 senin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu 😊

Hala aynı gülüm hiç fark yok bu ay ovulasyon ile takip ettim tamda eşimin gececi olduğu iki güne geldi gündüz oruçluydum bu ayda umutsuz vaka hayaller mayısa kaldı😐siz ne alemdesiniz yeşişçay edaco ve senin cinsiyet belli mi 🤭🤭

😆😆😆Kiz o bi kereydi nasıl olduysa boşluğuna gelmiş 😆 valla aynı cnm evde zamam geçiriyorum işte adetliyken fırsattan istifade temizlik yapıyorum sen nasılsın? Arada bakıyorum da sende temizlik yapiyosun cok yorma kendini de yeğenlerimizi de💙ben hic yapmazdim hamileyken cok naz yapardım 😆
😁 Kuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim 😁 ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım
Evet canımcım biliyorum 😊 senin ne zaman olmustu kese görülüşü transferden 2hafta sonrayı bulmusmuydu 😊
Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı oldu 😁
Hala aynı gülüm hiç fark yok bu ay ovulasyon ile takip ettim tamda eşimin gececi olduğu iki güne geldi gündüz oruçluydum bu ayda umutsuz vaka hayaller mayısa kaldı😐siz ne alemdesiniz yeşişçay edaco ve senin cinsiyet belli mi 🤭🤭
Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmediler

😁 Kuzu ben yapmazsam hallolacağı yok onu farkettim 😁 ufaktan bitti bile neredeyse. Ben dayanamam aşko aklıma takıldıysa o işin bitmesi lazım

Canım 3 haftayı bulmuştur. Zaten transferden sonraki 7. Gün hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bir hafta hcg yükselmesini takip ettik sanıyorum 3. Hafta sonrasında kese 4. Hafta sonu kalp atışı oldu 😁

Yapma yaa .. L Limonlu Su da öyle oldu bu ay .nasip böyleymiş ne diyelim. Hepimiz ikili taramadan sağ salim çıktık çok şükür. Ben bir kızım bir oğlum olacağını öğrendim diğer arkadaşlar henüz öğrenmediler
Ya maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinler 🥰🥰🌸

Çok sağol larişim 😍 kafamda hep bu sorular . Ben dış gebelik geçirdimya farkedilemedi ondan kafamda sorular oluştu 😊 ikizin bhcg si çok yükseliyo yine de 3 bindeyken görülüyor mu acaba doktora sormak lazım cok sağol 😍😘

Ya maşallah ne güzel hem kız hem oğlan sağlıkla gelsinler 🥰🥰🌸
Amin canım darısı sana inşallah 🤗
Oyy nenemm oyy
Yoruldumm yaaw💩
😁 Sosyalleşirken mi
Çok sağol larişim 😍 kafamda hep bu sorular . Ben dış gebelik geçirdimya farkedilemedi ondan kafamda sorular oluştu 😊 ikizin bhcg si çok yükseliyo yine de 3 bindeyken görülüyor mu acaba doktora sormak lazım cok sağol 😍😘
Ne demek kuzuş 😁 evet ikiz de olsa aynı şey oluyor

Valla eşim hep ustten yapardı cnm doktorum uzan dinlen hep risk var deyince mecburen de yapmadim.. Bi yemek yapardım.. Haziranda öğrenmiştim hamileliğimi içime mi doğdu ne hamile kalmadan her yeri dip kose temizlemistim belki de ondan eşim de cok zorlanmadi.. Mutfağı banyoyu bile temizledi allah razı olsun yapardı..

Valla kuzum eve gelen kadınlara güvenirsek bu iş bitmeyecek onu anladım. Şimdi mecalim varken yapıyorum yarın daha ağırlaşınca zaten yapamam 😑

Ayyy 🤗💛 bak gördün mü canım. Çok tecrübe ettik bunları sen bize güven

Ohhh antikorluyum diyorsun 😂

😂 Adam sevse dert sevmese dert napsın bu adam sana

😂 Afiyet olsun kızlar

Napayım canım napayım gel sen yap 😂

Valla seve seve yapmak zorundayım 😂 ağırlaşınca yapamam bunları

Canım benim çok sevindim sağlıklı günlerde kalın inşallah 🤗💛 eşin 3 ay seninle mi kalacak? Dana yardımcı olur 😁 yükünü alır biraz

İnşallah kuzum 🥰 şansın bol olsun 🤗

Evet kuzum hamd olsun gönlümüze göre oldu. Rabbim sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗
Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışken 🤣 ardından da acı bir kahveni içerim 😋😁

Valla eşim hep ustten yapardı cnm doktorum uzan dinlen hep risk var deyince mecburen de yapmadim.. Bi yemek yapardım.. Haziranda öğrenmiştim hamileliğimi içime mi doğdu ne hamile kalmadan her yeri dip kose temizlemistim belki de ondan eşim de cok zorlanmadi.. Mutfağı banyoyu bile temizledi allah razı olsun yapardı..
Ya benimki de yapar, Allah var şimdi inkar edemem ama ben ona hiç yaptırmam. Ne bileyim istemem evde iş yapmasını. Zaten haftada bir kadın gelecekti. Bir hafta geldi cuma günü, sonraki cuma adet oldum dedi pazartesi oğlum gıda zehirlenmesi oldu dedi beni öyle çaresiz bıraktı alel acele birini buldum getirdi m ama anladım ki kadınları beklerken işler hep aksıyor ve yetişmeyecek. İş başa düştü napayım canım
İnşallahhh kuzum 🙏 dua et lütfen 😍
Sen hep dualarımdasın canım 🤗
Yaparım kız temaslı olmasam nolcak hazır daha operasyonda olmamışken 🤣 ardından da acı bir kahveni içerim 😋😁
😁 Oy canım arkadaşım benim sen iyi ol öyle kahvemi içmeye gel

Bnde daha şimdi eve geldim okudum okudum yazamadım meşhur eltime yemege gitmiştik 😂😂 kaynişim orada kalıcakmış 2 gün bizi de cagırdılar 😏 cok uykum var ama yarın erkenden dalarım buraya güzel haberler alcaz inşallah kan verecek arkadaşlardan 🤗 hepinizi öpüyorum bebeklerim ❣️❣️💋💋
İyi geceler bebeğim

Back
X