• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cinsiyeti öğrendik canım bir kızımız bir oğlumuz olacağını söyledi doktor 😁

Bak şimdi... Enişte haketti artık :bicak:

İyiyim kuzucum nolsun koşturmaca işte 🤗

Sağol bebişim 🤗
Ay harika cnm çok sevindim allahım cennettekılerının yerlerını doldursun ıns sende kucagına al kokularını ıcıne cek op op doyamıyotım hala daha ben

Ay harika cnm çok sevindim allahım cennettekılerının yerlerını doldursun ıns sende kucagına al kokularını ıcıne cek op op doyamıyotım hala daha ben
Aminnn inşallah canım benim 🤗 insan nasıl doysun ki o fıstıklara darısı bize inşallah 🤗

Günaydın canlar ben sanirim kimyasal gebelik yaşıyorum sabah ilk idrarla test yaptim cizgi silinmiş bu kez..Ben bunu 1 kez yasadim biliyorum kimyasal :KK43: :KK42: Eki Görüntüle 2830740
Canım dün diğer günlere göre koyulaşmıştı bence çok umutsuz konuşma sadece bekle inşallah güzel sonuç alacaksın 🙏

Artsın da gerisi hiç mühim değil ayyy çok heyecanlıyım test günü umutsuzluktan heyecan yaşamamıştım şimdi çıkıyor 🙈🙈
Ben de ben de sabah uyanır uyanmaz aklımda siz vardınız rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin canım 🤗

Doyduk valla ev tiril tiril oldu maşallah neyse bu birkaç gün idare eder bizi 😁yok canım dün arayamadılar inşallah bugün artık

Danışmıştım canım yapar demişlerdi,prospektüsünde de yazıyor.bilemedim.. yorgunluktan da olabilir. Ama geçti hamd olsun şuan yok.

Canım yorgunluktan da olabilir. Haklısın. Ama kasık ağrım hiç yoktu şuanda da yok. Lutinusu koyunca oluyor sadece. Ben bunu transfer zamanı sormuştum yapar demişti hemşirem. Acaba sadece bende mi oluyor yaygın bir etki mi bilemedim.prospektüsünde de rahim kasılması yazıyor.

Aklımda olsun canım 💛 bundan sonra denerim. Ama limon tansiyona etki etmez mi

Canım yapmaması değil mevzu bi gelse ben ona seve seve yaptırırım yapmadan gidemez 2 keredir beni ekiyor mevzu o 😁

Canım mevsimsel. Dün müge anlı ile programdaki dr un da migreni tutmuştu kaçgündür. edaecoo edaecoo nun başı ağrıyordu, annemin ağrıyordu... Herkeste durum aynı canım

Geçen market alışverişinde, markette kasap da var, hamurber eti yapıyor diye kasabımız Hamburg er ekmeği aldım ama "eti yapmadım abla "dedi. İyi aklıma getirdin. Afiyet olsun canım ben de yapayım 🤗

Günaydın Canım idrar testinin hassasiyetine değil kan testine bakacağız. Hadi bir kan ver de gel inşallah güzel sonuçlar alacağız 🤗
İnşallah bir kaç gün idare eder kuzucuk😁 ay çol sevinsin canım geçmesine ağrı sancı zor oluyor birde yüklüsün derler ya eskiler.

Ya ben C Capanin Gururu Teyom ile rüyamda yazışıyordum🥰😍 ama ne yazıştık hatırlamıyorum inşallah güzel çıkar sonucuda bayram havası devamlı essin pozitiflerden sonra da🤲🤲❤️

İnşallah bir kaç gün idare eder kuzucuk😁 ay çol sevinsin canım geçmesine ağrı sancı zor oluyor birde yüklüsün derler ya eskiler.

Ya ben C Capanin Gururu Teyom ile rüyamda yazışıyordum🥰😍 ama ne yazıştık hatırlamıyorum inşallah güzel çıkar sonucuda bayram havası devamlı essin pozitiflerden sonra da🤲🤲❤️
Ayyy😍😍sonuç çıkmış maile atacaklar.

Back
X