- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.881
Evet yapıyordu canım ..Ben Lutinus’u 10.haftada bıraktım canım sen hala neden devam ediyorsun ?Günaydın canımaminnnn
Yeşilcim lutinus sende kasık sancısı yapıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yapıyordu canım ..Ben Lutinus’u 10.haftada bıraktım canım sen hala neden devam ediyorsun ?Günaydın canımaminnnn
Yeşilcim lutinus sende kasık sancısı yapıyor mu
inşallah sonuç yükselmiştir canım dualarımız sennleKan verdim bekliyorum
yaa bana da bi bıraktırsa şu fitili belki bidaha ki gittiğimde bende bırakırımEvet yapıyordu canım ..Ben Lutinus’u 10.haftada bıraktım canım sen hala neden devam ediyorsun ?
kuzucummm hiç üzülmee tmm mı ltfen daha yolunda başındayızz elbette o bebiş buraya gelecek sadece bzimkiler nazlı bebikler baakrsın doğal yoldan gelecek sana kafandan çıkar ve rahat olmaya çalış kafan boş olunca herşey yoluna giricekk seni seviyoruzzzGünaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah![]()
Hadi hayırlarla sonuçlansın inşallah güzel artmıştırKan verdim bekliyorum
Aynen canımİnşallah bir kaç gün idare eder kuzucukay çol sevinsin canım geçmesine ağrı sancı zor oluyor birde yüklüsün derler ya eskiler.
Ya ben C Capanin Gururu Teyom ile rüyamda yazışıyordumama ne yazıştık hatırlamıyorum inşallah güzel çıkar sonucuda bayram havası devamlı essin pozitiflerden sonra da
![]()
Yaaa hadi atsınlar artıkAyyysonuç çıkmış maile atacaklar.
Günaydın bebişimGünaydın kızlar![]()
![]()
![]()
Günaydın kuzular.
Aşılama 12. Gun negatifim, iki gun kaldı bat'a. Bu ayda olmadı nasip öbür aya inşallah![]()
Yeşilcim benim düşüklerim hep 13-16 hafta arasında olduğu için bu ay tekrarlayan düşük mevzusunda benim açımdan önemli. Bir de ben bu ay ebru hanıma gitmiyorum. Randevumu 26 nisana ertelemişlerdi. 23 ündeydi randevum cumaya denk geliyormuş hafta sonuyla birleştirmişler. Epeydir de bebişleri görmemiştim. İskenderundaki dr a gittim. İkili taramam yapıldı herşey yolunda göründüğünden randevumu iptal ettim. Benim burdan oraya her gidişim 1000₺ me patlıyor,herşey yolunda olunca gerek duymadım.Evet yapıyordu canım ..Ben Lutinus’u 10.haftada bıraktım canım sen hala neden devam ediyorsun ?
Oda şuan için şoktaEşin nasıl? Mutlu mu ? Neler diyor![]()
Canım bende verdim normalde bu saate çıkıyordu arıza varmış 1.30dan sonra öğrenicem nasipseinşallah sonuç yükselmiştir canım dualarımız sennle![]()
Skrkz17 ayyyy çok heycanlıı ikiz mi tek mi tahmn edicezzz
![]()
Karnını seviyor muOda şuan için şoktailk kez böyle bişey yaşıyoruz biz ondan dolayı napcağını bilmiyor
çok heyecanlı
![]()
Günaydın canım hiç kafana takma bende bu durumu 2 kez yaşadım 2 aşılama yaptırdım ve sonuç alamadım çok ümitsizliğe kapılmıştım hata yaptım nasipmiş herşey bunu anladım umudunu sakın yitirme canım dualarımdasınGünaydın kuzular.
Yaa sabah kalktım ilk karnıma geliyo Günaydın miniğim diyorKarnını seviyor mu![]()
bnmki küs olsak ble sevmeden uymuyo göbüşümüKarnını seviyor mu![]()
Bugün ameliyat günüymüş yarın arayacağım dediBende simdi yaziyordumm sanaaa
Anladım canım dikkat et kendine bu haftalarda , vücudunu zorlama işle güçle yani ..iskenderun’daki doktorda İkili taramayı yaptırdıysan randevuyu iptal etmekle iyi yapmışsınHadi hayırlarla sonuçlansın inşallah güzel artmıştır
Aynen canımçok şükür şimdi iyiyim
Teo hepimizi n aklını aldı heyecanla bekliyoruz
Yaaa hadi atsınlar artık
Günaydın bebişim
çok üzüldüm canım . İnşallah yeni ayda gebelik müjdeni alırsın
Yeşilcim benim düşüklerim hep 13-16 hafta arasında olduğu için bu ay tekrarlayan düşük mevzusunda benim açımdan önemli. Bir de ben bu ay ebru hanıma gitmiyorum. Randevumu 26 nisana ertelemişlerdi. 23 ündeydi randevum cumaya denk geliyormuş hafta sonuyla birleştirmişler. Epeydir de bebişleri görmemiştim. İskenderundaki dr a gittim. İkili taramam yapıldı herşey yolunda göründüğünden randevumu iptal ettim. Benim burdan oraya her gidişim 1000₺ me patlıyor,herşey yolunda olunca gerek duymadım.
Hersey yolinda giderse ilk adetinde baslarsinBugün ameliyat günüymüş yarın arayacağım dedi![]()
Yaaaa bu harika bi haber
İnşallah canım benim, bayrama denk geliyor adetim. Başlayabilme ihtimali bile çok mutlu etti bizi.eşim çok sevindiHersey yolinda giderse ilk adetinde baslarsin
Rabbimm zorluklari kolaylastirsin kuzum
Cokk heycannnlii![]()
Amin inşallah canımYaaaa bu harika bi haberçok sevindim canım
Rabbim tüm tedavinin kolaylıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah
![]()